Su kuo valote akiu makiaza? Turejau Sante aliejini valikli, norisi dabar gal ne aliejinio kokio valiklio...

Su kuo veida prausiu, su tuo ir makiaza nuo akiu nuplaunu:) Putomis arba rasulo moliu.
QUOTE(cereza @ 2013 09 08, 18:27)
Su kuo valote akiu makiaza? Turejau Sante aliejini valikli, norisi dabar gal ne aliejinio kokio valiklio... 

Aš makiažą valau su Laveros 2 in 1 pieneliu, jis labai švelnus, bet valo puikiai, visai negraužia akių.
QUOTE(Biancca @ 2013 09 08, 18:11)
Aš makiažą valau su Laveros 2 in 1 pieneliu, jis labai švelnus, bet valo puikiai, visai negraužia akių.
Aciu uz patarima, uzsisakiau si

QUOTE(Joviva @ 2013 09 08, 10:11)
Tai cia apie ta pati krema ir eina kalba, pas mane ant etiketes toks lietuviskas vertimas parasytas, tai as taip ir parasiau
Mergaites, planuoju truputi atsargas pildytis is Violey, ka gero siunciates dar is KOKIU KITU GAMINTOJU ( be Laveros, Lagonos, Santes, Haushkos, siu gamintoju daug maz atsirinkusi, kokias priemones imti)
Ka gero dar esate atradusios? 

Mergaites, planuoju truputi atsargas pildytis is Violey, ka gero siunciates dar is KOKIU KITU GAMINTOJU ( be Laveros, Lagonos, Santes, Haushkos, siu gamintoju daug maz atsirinkusi, kokias priemones imti)

Yra ir eco cosmetics nebloga- man patiko ranku kremas, duso zele. vyras naudoja speik produkcija

Gal galit kokią kaukę pasiūlyt, kuri greitai atgaivintų pavargusią odą?
QUOTE(Biancca @ 2013 09 08, 19:11)
Aš taip pat tokį naudoju, lb jis man patinka, jau n skaičių jo išnaudojau

QUOTE(cereza @ 2013 09 08, 18:27)

http://www.violey.co...er_p_15869.html
sitas geras, gerai nuvalo makiaza, negriauzia. Jau pora buteliuku sunaudojau. Atsparaus vandeniui tuso nebandziau valyti, tai nzn, ar tiktu (jei ir tokiam reikia).
QUOTE(jurguze @ 2013 09 10, 08:11)
Gal galit kokią kaukę pasiūlyt, kuri greitai atgaivintų pavargusią odą?
Man neprilygstama yra Dr. Hauschka Rejuvenating mask. Deduosi ją kartą į savaitę nakčiai, ryte oda būna labai atsigavusi. Šitą kaukę galima pabandymui įsigyti mažoje 5 ml. pakuotėje ir pažiūrėti, ar patiks

Noriu jūsų paklausti, ką naudojat žiemą veido apsaugai nuo šalčio? Jau kaip ir reiktų pradėt dairytis.
Sveikos,
pasakykit, ar mane apgavo, tie Peg neramina, o sakė tikrai natūralu
Ingredientai: Aqua, Sodium Cocoamphodiacetate, PEG-18 Glyceryl Oleate, PEG200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamide DEA, Lactic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel, Cranberry (Vaccinium Macrocarpon Fruit) Extract, Glycerin, PEG7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate.

Ingredientai: Aqua, Sodium Cocoamphodiacetate, PEG-18 Glyceryl Oleate, PEG200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamide DEA, Lactic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel, Cranberry (Vaccinium Macrocarpon Fruit) Extract, Glycerin, PEG7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate.

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 09 10, 19:23)
Sveikos,

Nenatūralu

Papildyta:
CrazyGirlfriend, koks čia produktas?