Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Su kuo valote akiu makiaza? Turejau Sante aliejini valikli, norisi dabar gal ne aliejinio kokio valiklio... blush2.gif
Atsakyti
Su kuo veida prausiu, su tuo ir makiaza nuo akiu nuplaunu:) Putomis arba rasulo moliu.
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 09 08, 18:27)
Su kuo valote akiu makiaza? Turejau Sante aliejini valikli, norisi dabar gal ne aliejinio kokio valiklio... blush2.gif

Aš makiažą valau su Laveros 2 in 1 pieneliu, jis labai švelnus, bet valo puikiai, visai negraužia akių.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 09 08, 18:11)
Aš makiažą valau su Laveros 2 in 1 pieneliu, jis labai švelnus, bet valo puikiai, visai negraužia akių.

Aciu uz patarima, uzsisakiau si 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 09 08, 10:11)
Tai cia apie ta pati krema ir eina kalba, pas mane ant etiketes toks lietuviskas vertimas parasytas, tai as taip ir parasiau  biggrin.gif
Mergaites, planuoju truputi atsargas pildytis is Violey, ka gero siunciates dar is KOKIU KITU GAMINTOJU ( be Laveros, Lagonos, Santes, Haushkos, siu gamintoju daug maz atsirinkusi, kokias priemones imti) 4u.gif  Ka gero dar esate atradusios? smile.gif

Yra ir eco cosmetics nebloga- man patiko ranku kremas, duso zele. vyras naudoja speik produkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit kokią kaukę pasiūlyt, kuri greitai atgaivintų pavargusią odą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 10 rugsėjo 2013 - 07:11
QUOTE(Biancca @ 2013 09 08, 19:11)

Aš taip pat tokį naudoju, lb jis man patinka, jau n skaičių jo išnaudojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 09 08, 18:27)

http://www.violey.co...er_p_15869.html
sitas geras, gerai nuvalo makiaza, negriauzia. Jau pora buteliuku sunaudojau. Atsparaus vandeniui tuso nebandziau valyti, tai nzn, ar tiktu (jei ir tokiam reikia).
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 09 10, 08:11)
Gal galit kokią kaukę pasiūlyt,  kuri  greitai atgaivintų pavargusią odą?

Man neprilygstama yra Dr. Hauschka Rejuvenating mask. Deduosi ją kartą į savaitę nakčiai, ryte oda būna labai atsigavusi. Šitą kaukę galima pabandymui įsigyti mažoje 5 ml. pakuotėje ir pažiūrėti, ar patiks mirksiukas.gif Aš iš pradžių taip dariau, o dabar nusipirkau ir didelį kiekį.
Atsakyti
Noriu jūsų paklausti, ką naudojat žiemą veido apsaugai nuo šalčio? Jau kaip ir reiktų pradėt dairytis.
Atsakyti
Sveikos,

pasakykit, ar mane apgavo, tie Peg neramina, o sakė tikrai natūralu unsure.gif

Ingredientai: Aqua, Sodium Cocoamphodiacetate, PEG-18 Glyceryl Oleate, PEG–200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamide DEA, Lactic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel, Cranberry (Vaccinium Macrocarpon Fruit) Extract, Glycerin, PEG–7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate.

mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 09 10, 19:23)
Sveikos,

pasakykit, ar mane apgavo, tie Peg neramina, o sakė tikrai natūralu  unsure.gif

Ingredientai: Aqua, Sodium Cocoamphodiacetate, PEG-18 Glyceryl Oleate, PEG–200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamide DEA, Lactic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Gel, Cranberry (Vaccinium Macrocarpon Fruit) Extract, Glycerin, PEG–7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate.

mastau.gif

Nenatūralu schmoll.gif Be PEG'ų dar yra cocamide DEA, kurio natūralioje kosmetikoje taip pat neturėtų būti, neaiški ir parfum'o kilmė.

Papildyta:
CrazyGirlfriend, koks čia produktas?
Atsakyti