mano tai dar gražiausiai žaliuoja, vis viena iškast?
QUOTE(voveriukstis @ 2013 09 24, 15:22)
mano tai dar gražiausiai žaliuoja, vis viena iškast?
Nušals

QUOTE(zuikis5 @ 2013 09 19, 09:09)
O kokios Jūsų kalijos? Sprendžiant iš to, kad su lapais sodinat - tai matyt bus baltos, etiopinės? Pasiskaitykit apie kalijas, jų yra skirtingų: http://www.sodospalv...alas-491-KALIJA
Jei tos, kur nemiega žiemą, o baltai žydi - tai be abejo į vazoną ir į kambarį kuo šviesesnėn vieton, ir sulauksit žiedų žiemą
Lapai nulūžta, jei nepakanka šviesos ir ištįsta.
Pas mane irgi neužtenka visoms gėlėms šviesių vietų, tai bent vasarą sodinu lauke į šviesią vietą, geron žemėn - tada gražiai atželia ir dar žydi... O žiemai reikia sodinti į kuo didesnį vazoną, patręšti, palaistyti.
Dabar jau irgi teks kraustytis į namus, o priaugo atžalų - tai dovanojo norinčioms
Jei tos, kur nemiega žiemą, o baltai žydi - tai be abejo į vazoną ir į kambarį kuo šviesesnėn vieton, ir sulauksit žiedų žiemą

Pas mane irgi neužtenka visoms gėlėms šviesių vietų, tai bent vasarą sodinu lauke į šviesią vietą, geron žemėn - tada gražiai atželia ir dar žydi... O žiemai reikia sodinti į kuo didesnį vazoną, patręšti, palaistyti.
Dabar jau irgi teks kraustytis į namus, o priaugo atžalų - tai dovanojo norinčioms

Geltona.Stovejo ant sviesiausios palanges,bet vazonelis matyt per mazas buvo.
Aciu jums uz info!
QUOTE(Ice tea @ 2013 09 23, 16:27)
O tai dezej su zemem ar kaip?
QUOTE(Liutukeee @ 2013 09 26, 22:52)
O tai dezej su zemem ar kaip?
Dėžėje be žemių, vėsiau ir patamsy. Paprastai. Daugiau info pirmame lape

mergaitės o kada jau galima budinti jas ? Siuo metu jos yra rusyje

QUOTE(Gustukas000 @ 2014 02 17, 10:19)
As jau susodinau i vazonus

Tiesa, gal kas nori gumbeliu-vaikuciu?? Kokie- nezinau

Jei kas turi noro ir kantrybes augintis- sakykit

QUOTE(.ege @ 2014 03 18, 13:13)
Merginos nusipirku Kalija va tokia

ir nesuprantu man rodos ji keipsta viena lapuka nulinkusi radau toki kaip supusi atrodo, tie didieji lapeliai tokie suminksteja nulinke, kas jai gali buti? nes tiek viena karta truputi palaisciau ja bet zeme dregna atrodo kad jai per dregna ka daryti gal patarsit?

ir nesuprantu man rodos ji keipsta viena lapuka nulinkusi radau toki kaip supusi atrodo, tie didieji lapeliai tokie suminksteja nulinke, kas jai gali buti? nes tiek viena karta truputi palaisciau ja bet zeme dregna atrodo kad jai per dregna ka daryti gal patarsit?
Atsargiai patikrinkit šaknis. Gal gumbai pūva. Neaišku, kaip buvo laikyta parduotuvėje, gal perdžiovinta ir perlaistyta kelis kartus.
Nemačiau kaip atrodo, tai negaliu pasakyti. Jei visai perdžiūvę, tada geriau nepirkite.
Kažkada labai vėlai daiginau gumbus vandenyje su stimuliantu, bet ne iš sauso prekybos centro lentynų, tai buvo pakankamai ,,sultingi". Pagal datą, tai dar vėliau. Išleido šaknis gal per savaitę:
https://picasaweb.go...743355926094802
Pasislinko žydėjimo laikas, tai rudenį sunkiau buvo rasti vietos ant palangės, tik tiek bėdos.
Kažkada labai vėlai daiginau gumbus vandenyje su stimuliantu, bet ne iš sauso prekybos centro lentynų, tai buvo pakankamai ,,sultingi". Pagal datą, tai dar vėliau. Išleido šaknis gal per savaitę:
https://picasaweb.go...743355926094802
Pasislinko žydėjimo laikas, tai rudenį sunkiau buvo rasti vietos ant palangės, tik tiek bėdos.
Sveikos kaliju augintojos. Kadangi kalijas auginu pirmus metus, patarkite: jau kelinta diena vis nuimu pageltusius ir prie zemes papuvusius lapus ir ziedynkocius, vis po kelis. is pradziu galvojau, kad sraiges apgrauze, bet ju dabar nesimato, matys pries savaite buves geras stiprus lietus pakenke. ka patartumet daryti, lupti bulbas lauk? dziovinti? keliuke dar yra sveiku lapu ir ziedynkociu.