Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

Į norimą darželį mes ir taip eilės gale, panašu, kad nepatenkam.Nauja data mūsų atveju įtakos neturės. bigsmile.gif
Bet noriu keisti 2 ir 3 vietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramona18: 25 gegužės 2013 - 12:25
QUOTE(Ramona18 @ 2013 05 25, 13:25)
Į norimą darželį mes ir taip eilės gale, panašu, kad nepatenkam.Nauja data mūsų atveju įtakos neturės. bigsmile.gif

Bet ir 2 ar 3 darželyje taip pat nukristumėt į apačią.
Atsakyti
QUOTE(123ruta @ 2013 05 23, 13:36)
nezinau nezinau, jei negausim darzelio, iekosim kokio pigesnio namudinio ar privataus, jei ir tai pasirodys per brangu, tiesiog neapsimoketu grizti i darbus, nes viska, o ir dar daugiau, jei skaiciuoti visokias darzelio sventes, apranga ir pan., tai net pradejau svarstyt galimyne imti kelis vaikuciu ir taip dirbti, kol pateksim i valstybini.. schmoll.gif bet jau taip norisi ir vaika tarp bendraamziu isleist ir paciai jau norisi iseit i darbus.. rolleyes.gif

bet taip "dirbt" irgi ne iseitis. nei soc draudimo, nei stazas pensijai eina...
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2013 05 23, 13:05)
Per kišenę tai žiauriai kirstų. Gal reiktų kooperuotis kelioms mamoms ir auklę samdyti 3-4 vaikams. Ir vaikams smagiau, ir pigiau, bet vis tiek brangu, manau 500-700 tektų palikti

Jei kam reikia, galiu rekomenduoti vieną mamytę Lazdynuose 4u.gif

O eiles skelbs birželio 15 dieną? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 05 25, 17:25)
bet taip "dirbt" irgi ne iseitis. nei soc draudimo, nei stazas pensijai eina...

soc.draudimas mamai auginanciai vaika iki 8metu yra bet kokiu atveju, net jei ji ir nedirba. tik stazas nesiskaiciuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2013 05 25, 13:25)

gal galite paaiskinti kodel nauja data netures įtakos?
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 05 26, 19:30)
soc.draudimas mamai auginanciai vaika iki 8metu yra bet kokiu atveju, net jei ji ir nedirba.  tik stazas nesiskaiciuoja 4u.gif

o ne iki 3 metu g.gif kol vaiko prieziuros atostogas gali imti?
Atsakyti
Sveikos, gal galite man kas paaiskinti, kodel mes per viena diena kritome visuose darzeliuose per 20 poziciju, kazkoks kosmaras, ar cia visoms taip - ar tik man vienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(♥♥♥Lunaaaab @ 2013 05 27, 14:39)
Sveikos, gal galite man kas paaiskinti, kodel mes per viena diena kritome visuose darzeliuose per 20 poziciju, kazkoks kosmaras, ar cia visoms taip - ar tik man vienai doh.gif

Pažiūrėkite programoje ar nepasikeitė netyčia seniūnija jūsų. Nes mane tai jau kokius 4 kartus iš Pilaitės į Grigiškes iškraustė biggrin.gif Dėl to paskui ir vietą nesuprasi kokią rodo smile.gif O kai paskambinu į seniūniją ir paprašau, kad mane perkraustytų atgal į Pilaitę, tai ten moteriškė kvatojasi, nes jai kažkodėl labai smagu doh.gif O kodėl taip yra ji paaiškinti negali.
Atsakyti
Man belaukiant birželio dar vienas klausimas iškilo: vyresnė panašu, kad peteks tik į B darželį (prioritetas nurodytas abiems darželis A), o mažoji - ir į A, ir į B, bet aš noriu, kad abi į tą patį darželį eitų. Ar paskelbus eiles nebus vėlu pasakyti, kad noriu keisti mažosios darželį pagal sesės darželį, ar vis tik geriau nerizikuoti ir keisti dabar (prarandant galimybę abiems patekti į darželį A)?
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2013 05 27, 15:33)
Man belaukiant birželio dar vienas klausimas iškilo: vyresnė panašu, kad peteks tik į B darželį (prioritetas nurodytas abiems darželis A), o mažoji -  ir į A, ir į B, bet aš noriu, kad abi į tą patį darželį eitų. Ar paskelbus eiles nebus vėlu pasakyti, kad noriu keisti mažosios darželį pagal sesės darželį, ar vis tik geriau nerizikuoti ir keisti dabar (prarandant galimybę abiems patekti į darželį A)?

pas mus panasi situacija taip pat nezinau ka daryti, rasyti prasymo taip pat isnaujo nenoriu nes bijau kad ir to galim netekti. as vis dar turiu viltį kad jie (savivaldybe), vadovausis logika ir tos pacios seimos vaikus patalpins i ta patį darzelį (jei į abu pagal eilę patenka, nieko neaplenkiant), kiek skambinau i savivaldybę, tos mergaites konsultantes nieko atsakyti negalejo....ar klausimo nesuprato taip ir likau nieko nesupratus ir neissiaiskinus....
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 05 27, 14:31)
o ne iki 3 metu  g.gif  kol vaiko prieziuros atostogas gali imti?

tikrai ne 4u.gif socialiai draustas,net jei nedirba, gali buti vienas is tevu, auginantis vaika iki 8metu,jei mama po VPA negryzta i darba,tai automatiskai jai ir suteikiamas tas soc.draudimas,kol vel prades dirbti (aisku ne ilgiau, kol vaikui sueis 8metai).
Atsakyti