QUOTE(Margum @ 2013 05 27, 15:05)
Ar pas visas nurodyta seniunija?Pas mane visa laika rodo tik faktini gyv vietos adresa 

pas mus irgi tik faktinis

QUOTE(jurgitaa @ 2013 05 27, 12:55)
gal galite paaiskinti kodel nauja data netures įtakos?
Todėl kad ir į pirmą ir į antrą mes ir taip pačiame eilės gale,
pvz. 23 is 25.
Antrame 8 is 9
o į trečią turime kelis prioritetus, tai jau tas prašymo keitimas neįtakotų, vistiek busime viršuje.

QUOTE(jurgitaa @ 2013 05 27, 14:39)
pas mus panasi situacija taip pat nezinau ka daryti, rasyti prasymo taip pat isnaujo nenoriu nes bijau kad ir to galim netekti. as vis dar turiu viltį kad jie (savivaldybe), vadovausis logika ir tos pacios seimos vaikus patalpins i ta patį darzelį (jei į abu pagal eilę patenka, nieko neaplenkiant), kiek skambinau i savivaldybę, tos mergaites konsultantes nieko atsakyti negalejo....ar klausimo nesuprato taip ir likau nieko nesupratus ir neissiaiskinus....
Pas mane panaši situacija. Tai man sakė savivaldybėje, kad vaikai bus priimami nuo vyresnių, todėl visai gali būti, kad priėmus vyresnius gali atsirasti dar vienas prioritetas mažesniam. Bet geriau paskambinkite ir pasitikslinkite, nes jie ten gali po savaites ir kitaip nuspręsti.
Aš tai pražilsiu su tuo darželiu. Vakar buvome 3 vietoje, o šiandien 53

Deklaruota gyvenamoji vieta ten, kur reikia, turime brolį lankantį tą patį darželį. Tikrai pražilti galima. Kaip sulaukti ryto, kad paskambinti galėčiau

Papildyta:
QUOTE(Margum @ 2013 05 27, 16:05)
Ar pas visas nurodyta seniunija?Pas mane visa laika rodo tik faktini gyv vietos adresa 

Man rodo deklaruotą gyvenamąjį adresą, bet kas iš to????? Siaubelis kažkoks
Papildyta:
QUOTE(♥♥♥Lunaaaab @ 2013 05 27, 14:39)
Sveikos, gal galite man kas paaiskinti, kodel mes per viena diena kritome visuose darzeliuose per 20 poziciju, kazkoks kosmaras, ar cia visoms taip - ar tik man vienai 

Mes per 50 pozicijų smukome žemyn

QUOTE(Margum @ 2013 05 27, 16:05)

Pas mane raso seniunija

QUOTE(lairam @ 2013 05 27, 17:26)
Aš tai pražilsiu su tuo darželiu. Vakar buvome 3 vietoje, o šiandien 53
.
Deklaruota gyvenamoji vieta ten, kur reikia, turime brolį lankantį tą patį darželį. Tikrai pražilti galima. Kaip sulaukti ryto, kad paskambinti galėčiau
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:
Papildyta:

Mums uzpraeita savaite irgi buvo, kad smukome vis zemyn ir zemyn, buvau jau issigandusi, bet sustojo, gal darzelis kokius preliminarius sarasus jau sudarinejo, neaisku, bet tikiuosi iki birzelio 1 ir isstoveti toje vietoje

... esu ir aš sapnavusi, kaip darželio negauname
. Šią naktį jau irgi žinau iš anksto, ką sapnuosiu....
Papildyta:
Aš tai kažkaip tikiuosi, kad perkrovė sistemą ir neuždėjo kokios varnelės, kad prioritetus žiūrėtų. Na labai jau keistas kritimas per 50 pozicijų, kai visi pirmumai priklauso, o prašymas mūsų dar 2011 m. pateiktas... Bet vis vien iki rytojaus pražilsiu...

Papildyta:
Aš tai kažkaip tikiuosi, kad perkrovė sistemą ir neuždėjo kokios varnelės, kad prioritetus žiūrėtų. Na labai jau keistas kritimas per 50 pozicijų, kai visi pirmumai priklauso, o prašymas mūsų dar 2011 m. pateiktas... Bet vis vien iki rytojaus pražilsiu...

QUOTE(Diaaa @ 2013 05 27, 15:48)
tikrai ne
socialiai draustas,net jei nedirba, gali buti vienas is tevu, auginantis vaika iki 8metu,jei mama po VPA negryzta i darba,tai automatiskai jai ir suteikiamas tas soc.draudimas,kol vel prades dirbti (aisku ne ilgiau, kol vaikui sueis 8metai).

Kiek as domejausi iki 8 metu turi ne soc. draudima, o sveikatos draudima

QUOTE(ziv @ 2013 05 27, 14:33)
Man belaukiant birželio dar vienas klausimas iškilo: vyresnė panašu, kad peteks tik į B darželį (prioritetas nurodytas abiems darželis A), o mažoji - ir į A, ir į B, bet aš noriu, kad abi į tą patį darželį eitų. Ar paskelbus eiles nebus vėlu pasakyti, kad noriu keisti mažosios darželį pagal sesės darželį, ar vis tik geriau nerizikuoti ir keisti dabar (prarandant galimybę abiems patekti į darželį A)?
kiek man aiskino, tai kad sudarant sarasus, jei pvz patenki i darzelius A ir B, ziures kuriame stovi prioritetu, t.y. A ir tik jo sarase paliks, kad i darzeli B ta vieta nebutu uzimta ir kai skelbs ar skambins, tai pasakys, kad patekote i A, (o ne i abu ir rinkites kuri norite). 2as dalykas, kadangi mano didelis nepatenka, o mazelis per Marytes plauka gali patekti, tai kai galbut mazelis bus sarase, tai didelis igautu prioriteta sekancia diena jau. Gal ir pas jus bus, kad ne per viena diena suformuos abeju vaikuciu grupes ir jau vienas itakos kito prioriteta. Antras dalykas, o kodel Jums nepasitiklsinus savivaldybeje, kaip tokia sit. spresti, o gal nelaukti birzelio 1osios, o nuejus i savivaldybe jau dabar sukeisti A ir B darzelius vietomis (juk tas itakos eiliskumui netures, tik Jusu prioritetai bus perstatyti) ir nebus jokiu galvojimu, kas butu, jei du vaikuciai pateks i skirtingus darzelius.
QUOTE(june-july @ 2013 05 27, 23:31)
kiek man aiskino, tai kad sudarant sarasus, jei pvz patenki i darzelius A ir B, ziures kuriame stovi prioritetu, t.y. A ir tik jo sarase paliks, kad i darzeli B ta vieta nebutu uzimta ir kai skelbs ar skambins, tai pasakys, kad patekote i A, (o ne i abu ir rinkites kuri norite). 2as dalykas, kadangi mano didelis nepatenka, o mazelis per Marytes plauka gali patekti, tai kai galbut mazelis bus sarase, tai didelis igautu prioriteta sekancia diena jau. Gal ir pas jus bus, kad ne per viena diena suformuos abeju vaikuciu grupes ir jau vienas itakos kito prioriteta. Antras dalykas, o kodel Jums nepasitiklsinus savivaldybeje, kaip tokia sit. spresti, o gal nelaukti birzelio 1osios, o nuejus i savivaldybe jau dabar sukeisti A ir B darzelius vietomis (juk tas itakos eiliskumui netures, tik Jusu prioritetai bus perstatyti) ir nebus jokiu galvojimu, kas butu, jei du vaikuciai pateks i skirtingus darzelius.
perstatant prioritetus keiciasi prasymo data ir kaip suprantu itaka eiles vietai turi mes atsidurtume uz visu vaiku su prioritetais o kiek ju yra tai niekas nepasakys eileje 2 ar 22.....
Labas ytas mes jau antra karta krentam, pirmas kartas buvo iš 17 vietos i 50 dabar va pažiurėjau vėl iš 17 i 49 vieta o parašyta klaidinga sesninija jau antra karta ne Grigiškiu o Senamiesčiu, gal kas tel turit jiems paskambint i savyvaldybe
Na panašu, kad sutvarkė vėl viską. Maniškė vėl grįžo į eilės pradžią

o mes kritom per dvi vietas