Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

gal zinote kada tiksliai bus sarasai priimtuju?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2013 05 29, 22:11)
gal zinote kada tiksliai bus sarasai priimtuju?

Klausiau savivaldybėje ir i sita klausima man neatsake sarasai bus galutiniai tada kaip bus isnagrinėti visi gauti skundai, o paklausus ar bus birzelio 15 d. kaip zadeta tik maloniai nusisypsojo....
Atsakyti
QUOTE(oka78 @ 2013 05 29, 13:31)
o Gal kas zinot,patekus i darzeli ar turiu teise rinktis aukletoja? nu tarkim man viena nepatinka,noreciau pas kita... ax.gif  bus 2 grupes naujos.

man regis savivaldybe tik atrenka vaikus i tuscias darzelio vietas. pasirasot sutarti su darzeliu, o toliau jau darzelio vidaus reikalas kaip gauta skaiciu vaiku paskirstyti i grupes g.gif turbut si klausima sprendzia dir g.gif

QUOTE(jurgitaa @ 2013 05 30, 09:08)
Klausiau savivaldybėje ir i sita klausima man neatsake sarasai bus galutiniai tada kaip bus isnagrinėti visi gauti skundai, o paklausus ar bus birzelio 15 d. kaip zadeta tik maloniai nusisypsojo....

ooo blink.gif reiskia visa vasara (iki rugsejo) narplios sita nesamone ir tie kas ant ribos ramybes netures unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaa @ 2013 05 30, 09:08)

nuo gruodzio men jau galejo 5 kartus visus skundus isnarplioti.. tikiuosi, kad viskas uzsibaigs kuo greiciau, nes jau protas ciuozia nuo to laukimo... doh.gif
Atsakyti
man regis skundai niekad nesibaigs ... o po 06/01 ju bus nauja "banga"
Atsakyti
manau, kad ten nieks ir nesivargina ju nagrineti...
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 05 30, 11:08)
man regis savivaldybe tik atrenka vaikus i tuscias darzelio vietas. pasirasot sutarti su darzeliu, o toliau jau darzelio vidaus reikalas kaip gauta skaiciu vaiku paskirstyti i grupes  g.gif  turbut si klausima sprendzia dir  g.gif
ooo  blink.gif  reiskia visa vasara (iki rugsejo) narplios sita nesamone ir tie kas ant ribos ramybes netures  unsure.gif

iki liepos pirmos vistiek reiks pasirasyti sutartis su darzeliu ar darzeliu patvirtinimus
Atsakyti
Čia informacija, kada bus:
http://www.vilnius.l....php?1621682307
Atsakyti
mes vel kritom per viena vieta ir esam 39... angel_sadangel.gif
Atsakyti
O mes 10 ir vis tiek nepatenkam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smuliukas @ 2013 05 30, 14:14)
O mes 10 ir vis tiek nepatenkam lotuliukas.gif

tiek mazai priims lopselinuku? negali buti, kad nepatenkat blink.gif
Atsakyti