Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

QUOTE(giedress @ 2013 06 06, 11:49)
1.5 - 3. Bet tame darže yra dvi lopšio grupės. Ir jos persiskiria per gimimo metus doh.gif

pasmus darzelyje irgi, bt jau metai is metu ima didesniu dvi grupes ir musu 2011 irgi pernai neeme, nes daug 2010 buvo. tai siemet sake ims 2011 dvi grupes, o cia savialdybe po birzelio pirmos kazka sumale ir tikrai is vaizdo matosi kad sumale i kruva 2011 ir 2012 pradzios gimusius. tai ir vaiku eileje daugiau ir priekinius zemyn tie su prioritetais maziukai pastume. nu kazkaip nesitiki kad taip paliks. matyt kol prasuks visus savo procesus uztruks, bet viliuosi, kad atstatys logika kaip buvo. nes ka paskui tie maziukai darys po paruosiamuku? 2 metus paruosiamukus lankys? juk jiem i mokykla metais veliau g.gif g.gif
Atsakyti
Na va darzelis Eglute atrase, kad sansai musu lygu 0 i trimeciu grupe. Nors tikejaus, eileje buvo 10 .
O sakykite kitamet eile lieka galioti ta pati ar is naujo kazka atnaujinti reiks?
Reikia ziureti kokia situacija su privaciais po truputi... arba aukle
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 06, 13:57)
Na va darzelis Eglute atrase, kad sansai musu lygu 0 i trimeciu grupe. Nors tikejaus, eileje buvo 10 .
O sakykite kitamet eile lieka galioti ta pati ar is naujo kazka atnaujinti reiks?
  Reikia ziureti kokia situacija su privaciais po truputi... arba aukle

kolkas ta tema jokio isaiskinimo nebuvo. tikiuosi kas laukia, liks laukti ir toliau, nieko neanuliuos. bet kaip darys - kalbeta nebuvo
beje maciau trinapolio darzely yra dar vietu, jeoi is tinka kazkam negaunanciam. truputi pigiau ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 06 birželio 2013 - 13:05
QUOTE(dushianerami @ 2013 06 06, 15:04)
kolkas ta tema jokio isaiskinimo nebuvo. tikiuosi kas laukia, liks laukti ir toliau, nieko neanuliuos. bet kaip darys -  kalbeta nebuvo
beje maciau trinapolio darzely yra dar vietu, jeoi is tinka kazkam negaunanciam. truputi pigiau ten.

dekoju, o ka ir privaciuose nera vietu ? blink.gif
zveryne geriausia butu
Papildyta:
Jei taip supratau trinapolio darzely visos uzsiemimu kainos surasytos atskirai, tai gaunas ta pati kaina.
Atsakyti
Merginos, kokiu el. paštu Jūs rašot nusiskundimus? Ar per www.vilnius.lt?
Kažkoks absurdas, mūsų darželį po birželio 1 d. stebuklingai atsirado 21-nu vaiku daugiau laukiančių, ir mes kritom žemyn. Priėmimo data nurodyta jau nebe rugsėjo 1 d., o sausio 1 d. doh.gif
Atsakyti
pas mus data taip pat pasikeite...speju dar simta kartu daug kas keisis lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiguosiu.
Siandien galutinai isitikinau, kad ten melagiai dirba toje savivaldybeje. Paskambinau virsininkui, isklojau musu situacija (aprasyta paciame pirmame sito forumo poste), tas virsininkas man sako, kad reikia greitai nulekti i savivaldybe pas konsultantes papildyti informacija, tada musu padetis pageres. Siandien arba ryt, nes kitaip mirtis. As jo paklausiu, ar konsultates zinos kai pelgtis toje situacijoje ir ar nebus taip, kad sakys, jog nieko cia nezino apie tokius dalykus. Jis sako, kad taip nebus.
Nu, as siandien kaip akis isdegus nulekiu i savivaldybe, o tos konsultantes priimamajame tik akis isvercia, sako, tokiu dalyku negirdejom ir virsininkas cia musu rankom nori nesamones daryti. As joms sakau, kad skambintu savo virsininkui ir issiaiskintu. Jos man sako, kad negali, nes jis niekada tel nekelia. Karoce.... ir visa diena virsininkui skambinu, tas nekelia. Tai kas dabar teisus: virsininkas ar konsultantes ir ka man daryti?
Tai va, siandienos mano ispudziai is savivaldybes.
Atsakyti
As gal truputi absurdisku klausimu, mums 3 metai spalio vidury, rasiau prasymus i grupes nuo 3metu, tai ir paliks jose, ar vistik paskirs i lopseli. nes dabar supratau, kad lopselyje lyg sansu butu buve smile.gif nors aisku viskas po laiku
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2013 06 06, 14:06)
Merginos, kokiu el. paštu Jūs rašot nusiskundimus? Ar per www.vilnius.lt?
Kažkoks absurdas, mūsų darželį po birželio 1 d. stebuklingai atsirado 21-nu vaiku daugiau laukiančių, ir mes kritom žemyn. Priėmimo data nurodyta jau nebe rugsėjo 1 d., o sausio 1 d.  doh.gif

Aš rašau darzeliai@vilnius.lt

Kol kas atsakymo jokio, nors anksciau atsakydavo greit.

Pas mus irgi priėmimo data pasidarė 2013-01-01... doh.gif Įtariu, vėl ta jų sistema grybauja...Jau net juokinga...
Atsakyti
QUOTE(AgiAgi @ 2013 06 06, 15:40)
Pasiguosiu.
Siandien galutinai isitikinau, kad ten melagiai dirba toje savivaldybeje. Paskambinau virsininkui, isklojau musu situacija (aprasyta paciame pirmame sito forumo poste), tas virsininkas man sako, kad reikia greitai nulekti i savivaldybe pas konsultantes papildyti informacija, tada musu padetis pageres. Siandien arba ryt, nes kitaip mirtis. As jo paklausiu, ar konsultates zinos kai pelgtis toje situacijoje ir ar nebus taip, kad sakys, jog nieko cia nezino apie tokius dalykus. Jis sako, kad taip nebus.
Nu, as siandien kaip akis isdegus nulekiu i savivaldybe, o tos konsultantes priimamajame tik akis isvercia, sako, tokiu dalyku negirdejom ir virsininkas cia musu rankom nori nesamones daryti. As joms sakau, kad skambintu savo virsininkui ir issiaiskintu. Jos man sako, kad negali, nes jis niekada tel nekelia. Karoce.... ir visa diena virsininkui skambinu, tas nekelia. Tai kas dabar teisus: virsininkas ar konsultantes ir ka man daryti?
Tai va, siandienos mano ispudziai is savivaldybes.

net juokinga (per ašaras) ... belieka i mera kreiptis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaa: 06 birželio 2013 - 15:24
QUOTE(jurgitaa @ 2013 06 06, 16:24)
net juokinga (per ašaras) ... belieka i mera kreiptis....

butent, tada bent jau atsakyma gausit rastiska (is patirties kalbu)
Atsakyti
nemegstu skundu rasyti, bet jauciu, kad teks...
Atsakyti