Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

QUOTE(r_tina @ 2013 06 06, 21:16)
laukianciu eilej irgi padagejogal 20 vaiku.

O savivaldybėje nesakė, kad tie +20 tai tikriausiai vaikučiai perkelti iš kitos amžiaus grupės?
Aš tik taip galiu paaiškinti tokius sąrašų padidėjimus po birželio 1 d.
Bet juos gi turės sustumti atgal į jų amžių atitinkamas grupes.

Aš beje užvakar skambinau į savivaldybę, kad mus atkeistų atgal iš 4-5 grupės į 3-4 metų grupę, skundą užregistravo, sakė sutvarkys, bet šiandien matau, kad dar nesutvarkė.

Ar visoms jau sutvarkė amžiaus grupę, jei buvote per klaidą perkelti prie vyresnių grupės?
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2013 06 06, 22:39)
O savivaldybėje nesakė, kad tie +20 tai tikriausiai vaikučiai perkelti iš kitos amžiaus grupės?
Aš tik taip galiu paaiškinti tokius sąrašų padidėjimus po birželio 1 d.
Bet juos gi turės sustumti atgal į jų amžių atitinkamas grupes.

Aš beje užvakar skambinau į savivaldybę, kad mus atkeistų atgal iš 4-5 grupės į 3-4 metų grupę, skundą užregistravo, sakė sutvarkys, bet šiandien matau, kad dar nesutvarkė.

Ar visoms jau sutvarkė amžiaus grupę, jei buvote per klaidą perkelti prie vyresnių grupės?

as kai nuejau vakar del to skustis, jau buvo patys atstate viska
neklausiau del tu +20 vaiku. siandien tiek ju, vakar gal +10 buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 06 birželio 2013 - 21:43
O kaip pas jus vadinasi ta grafa, kur priėmimo data turėtų būt? Nes pas mane tos grafos pavadinimo nėra, tik šalia data 2013-01-01. g.gif Mano mergytei rugsėjo mėn. sueina 2 metukai, tai kažkaip nelogiška... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2013 06 06, 21:56)
O kaip pas jus vadinasi ta grafa, kur priėmimo data turėtų būt? Nes pas mane tos grafos pavadinimo nėra, tik šalia data 2013-01-01.  g.gif  Mano mergytei rugsėjo mėn. sueina 2 metukai, tai kažkaip nelogiška... g.gif

Pas mane iš vis jokios datos nėra, yra darželio pavadinimas, grupės tipas, vieta eilėje ir iš viso laukiančių... g.gif O vaikučių amžius mūsų pan. Ir prie ko čia 2013-01-01 tokia data?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staigmenele;): 06 birželio 2013 - 22:09
[quote=Staigmenele;),2013 06 06, 22:08]
Pas mane iš vis jokios datos nėra, yra darželio pavadinimas, grupės tipas, vieta eilėje ir iš viso laukiančių... g.gif O vaikučių amžius mūsų pan. Ir prie ko čia 2013-01-01 tokia data?
[/quote

Reikia atsidaryt plačiau visą info užėjus ant vaiko vardo ir ten detalesnė informacija yra.Va ten aš ir radau tą datdatą.
Atsakyti
na as jau optimizmo nebeturiu,
bet del viso pikto ar parasys informacija, kad nepatenkam, ar tik informuos kurie patenka ?
reikia ziureti privaciu. Gal ir gerai, bent vienas pliusas -vaikui demesio bus daugiau ir veiklos, maziau vaiku ten.. Kazin kaip te ar galima rezervuot be jokiu avansu, reiks dometis, nes jei kas pasikeis..
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2013 06 06, 21:56)
O kaip pas jus vadinasi ta grafa, kur priėmimo data turėtų būt? Nes pas mane tos grafos pavadinimo nėra, tik šalia data 2013-01-01.  g.gif  Mano mergytei rugsėjo mėn. sueina 2 metukai, tai kažkaip nelogiška... g.gif

Pas mus irgi ta pati data irasyta ten. Gal tai tiesiog..kad nuo tos dienos prasyma teikti galima buvo smile.gif Bet dzin, svarbu, kad patektumem i darzeli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheboza: 07 birželio 2013 - 06:42
o šiandien man dienyno neužkrauna:( iš esmės noriu, kad kuo greičiau viskas paaiškėtų, patenkam, nepatenkam, nes dabar ir kabam visos Vilniaus ir SM tinklapiuose, kad tik menkiausią žinią gauti...

p.s. Vilniaus mamytės, jei jau gausite patvirtinimus, kad patekote - pasidalinkite:) pasidžiaugsime Jūsų sėkme, kai tiek išlaukta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo june-july: 07 birželio 2013 - 07:02
Uzbegau pasiziureti kas cia su darzeliais vyksta, jokios info nera - kada paskelbs, ka toliau reiks daryti kai nepapuls, kada antras ratas bus..Maniskis soko sarase, bet i virsu labai, bet kas is to, kad per tris pozicijas nepatenka.
Atsakyti
Labas rytas, mamytės smile.gif

Tai kaip suprantu, iš tų, kurios kreipėtės kažkokiu klausimu į savivaldybę, niekas neužklausėte kaip po birželio 1 d. galėjo padidėti prašymų kiekis? Nes pas mus padidėjo gal kokiais 15-20 prašymų ir jie visi mus aplenkė ... verysad.gif Kažkokia nesąmonė... smile.gif

Atsakyti
tai jei negausiu pranesimo, kad pateko, reiskia nebeieskot paciai niekur? neinformuos, kad nepateko? zinot kaip buna klaidu ir tt
Atsakyti
QUOTE(Sandrale @ 2013 06 07, 08:14)
Labas rytas, mamytės smile.gif

Tai kaip suprantu, iš tų, kurios kreipėtės kažkokiu klausimu į savivaldybę, niekas neužklausėte kaip po birželio 1 d. galėjo padidėti prašymų kiekis? Nes pas mus padidėjo gal kokiais 15-20 prašymų ir jie visi mus aplenkė ...  verysad.gif  Kažkokia nesąmonė...  smile.gif

Aš užklausiau el. paštu kaip taip galėjo padidėti prašymų skaičius, bet atsakymo kol kas nesulaukiau.
Bet, kaip matome, prašymų skaičius pas visas padidėjo po birželio 1 d. Tai vienintelė išvada, kad jie ten kažkaip perkelia amžiaus grupes. g.gif
Atsakyti