Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 4

Mes tai pakritom žemyn, bet dar neprarandu vilties patekti, nes galvoju tie kas stovi eilės pradžioje, tarkim darželyje A- pirmi, antri, treti..., darželyje B- treti, darž. C- penkti ir t.t. Patenka į darželį A ir tada vieta B, C.. darželiuose atsilaisvina ir tie kas stovi už jų pasislenka į priekį. Ar teisingai aš čia mastau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2013 06 07, 11:43)
Apraminimui pasake, kad jei iki birzelio 1 dienos pagal sudarytus sarasus kaip ir patekome, tai principe galime buti ramus, jiems beliko sutvarkyti formalumus ir isskirstyti grupes, kadangi daugumoje darzeliu yra ne po viena grupe mazuju vaiku, o po dvi.

Kaip gerai kad taip butu, nes jau visa savaite sienomis lipu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama24/7 @ 2013 06 07, 12:38)
Mes tai pakritom žemyn, bet dar neprarandu vilties patekti, nes galvoju tie kas stovi eilės pradžioje, tarkim darželyje A- pirmi, antri, treti..., darželyje B- treti, darž. C- penkti ir t.t. Patenka į darželį A ir tada vieta B, C.. darželiuose atsilaisvina ir tie kas stovi už jų pasislenka į priekį. Ar teisingai aš čia mastau?  g.gif

turbūt teisingai biggrin.gif ale ko neišmąstai save guosdamas biggrin.gif kaip sako - viltis miršta paskutinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 06 07, 12:46)
turbūt teisingai biggrin.gif ale ko neišmąstai save guosdamas biggrin.gif kaip sako - viltis miršta paskutinė biggrin.gif

Na taip, o kas belieka biggrin.gif
Atsakyti
Na va , jau buvau pradejus privataus ieskot, bet is nusivylimo perskambinau visus zveryno darzelius, ir pasirodo birutes darzely yra teorine tikimybe, nes 16 esame, priims 19. Vilties manau nera gal daug, bet svarbu yra smile.gif o tai jei iki liepos 1 pranes, tumet nevelu bus i darzeli prisitatyt ?
Atsakyti
o kodel tik teorine galimybe ? tikrai pateksit jei esat 16 -ti is 19-kos priimamu thumbup.gif
Atsakyti
http://www.vilnius.l...x.php?880441828

oij kaip išsamu doh.gif
Atsakyti
Aš jau irgi slapčia turėjau viltį įkišti nors vieną vaiką į darželį. Gilužio darželyje (Pilaitėje) 1-2 metų amžiaus grupėje buvom 9 iš 29. Bet šiandien rašo, kad nėra tinkamos amžiaus grupės.
Tai kaip suprantu savivaldybė tik dabar žiūri, ką darželiai priima. Galėtų apie priimamų vaikų skaičių ir grupes būti paskelbta viešai. Kad tėveliai dar prieš pildant prašymus žinotų ko tikėtis.

Papildyta:
QUOTE(Staigmenele;) @ 2013 06 07, 14:42)

"Pranešimas apie patekimą į darželį bus atsiųstas nurodytu būdu (SMS žinute arba elektroniniu laišku). Sulaukus pranešimo, reikia atvykti į darželį per 5 darbo dienas ir patvirtinti vaiko atvykimą bei pateikti reikiamus dokumentus. "

Jie tvarko kaip nori ir kada nori, net negalėdami prognozuoti kada savo darbus užbaigs. O mums duoda tik penkias dienas. Bijosiu dabar net iki Palangos nuvažiuoti, kad nenuplauktų darželis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2013 06 07, 14:53)
Jie tvarko kaip nori ir kada nori, net negalėdami prognozuoti kada savo darbus užbaigs. O mums duoda tik penkias dienas. Bijosiu dabar net iki Palangos nuvažiuoti, kad nenuplauktų darželis smile.gif

Būtent drinks_cheers.gif mes dar kaip tik liepos pr. užsirezervavę pajūry doh.gif
Atsakyti

Savivaldybės laiške buvo rašyta: " Iki birželio 15 dienos bus suformuotos naujos grupės ir tėvai gaus informaciją apie tai, kokį darželį vaikas galės lankyti. Gavę patvirtinimą lankyti darželį, tėvai į nurodytą įstaigą turės kreiptis iki liepos 1 dienos".

O per 5 d.d. tik tokiu atveju, kai atsilaisvina vieta egzistuojančioje grupėje. O dabar padarė: jei yra teorinė galimybė patekt vaikui į daržą- sėdėkit namie ir laukit mūsų info, nors galbūt ir nesulauksit doh.gif

Ta proga šiandien pas notarą padarėm įgaliojimą krikšto mamai... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
sian buvau darzelyje,tai info tokia- jie nieko nezino,jiems savyvald. nieko nepranesa,nors darzas jau turejo turet dokumentus nuo birzelio 1,ir kaip jie priims vaikus jie nezino. Antras dalykas-i kur atsiranda nauji vaikai eilese? o gi kazkodel kaikurie prasymai is darzeliu buvo dinge(arba taip sako kad dinge doh.gif ) ir dabar,bent is musu darzelio, 22 vaikai bando irodyt,su visom kopijom ir nuorasais,kad jie atseit padave tada ir tada prasyma i toki toki darzeli...............DURDOM,itariu kiekviename darzelyje atsiras tokiu seimu g.gif
Atsakyti

"Pranešimas apie patekimą į darželį bus atsiųstas nurodytu būdu (SMS žinute arba elektroniniu laišku).

Klausimas: o kur tas pranešimo būdas turėjo būti nurodytas? g.gif
Nes aš prašymą rašiau dar 2011 m. darželyje ir tikrai niekur nieko nerašiau kaip man turėtų būti pranešta apie priėmimą. g.gif

Atsakyti