Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

Nu ka, turejau visa gyvenima zaizdele, o dabar jau ir Lsil, nors kai daktaras ziurejo mane (bene dare kaloskopija), sake 1arba 2 stadijos displazija.
klause, ar zadu da vaiku tureti, sakiau, taip-. tada sako nelabai ka galima daryti. butu skyres antibiotiku (kazi kuom jie cia padetu...), bet kadangi dar maitinu kudiku, kai nieko negalejo skirti. nustojus maitinti, vel apsilankyti reikes.ZPV tyrima galiu daryt, jeigu noriu, nors jokio skirtumo kos bus ats, teigiamas ar neigiamas. citologinis 2 kartus ta pacia isvada padare poros menesiu begyje.
nunesiau ats sako ginei, tai jau blyn blyn, ciut neapsizliumbiau, kai jinai man aiskina, kad as jos negirdziu ir deruosi del sekancio vizito pas onkologa....
o as tik norejau issiaiskinti, ar jinai gales mane rudeni siusti, duoti siuntima onkologui, ar reikes laukti 6 men po tyrimo padarymo onkocitologinio -kas bus ziema, ir tik tada duos siuntima (nes ji kazka apie tai vapejo).
taip dorai ir nesupratau nieko is jos kalbos.uzspaude gerkle ir isejau.
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 06 20, 15:55)
Nu ka, turejau  visa gyvenima zaizdele, o dabar jau ir Lsil, nors kai daktaras ziurejo mane (bene dare kaloskopija), sake 1arba 2 stadijos displazija.
klause, ar zadu da vaiku tureti, sakiau, taip-. tada sako nelabai ka galima daryti. butu skyres antibiotiku (kazi kuom jie cia padetu...), bet kadangi dar maitinu kudiku, kai nieko negalejo skirti. nustojus maitinti, vel apsilankyti reikes.ZPV tyrima galiu daryt, jeigu noriu, nors jokio skirtumo kos bus ats, teigiamas ar neigiamas. citologinis 2 kartus ta pacia isvada padare poros menesiu begyje.
nunesiau ats sako ginei, tai jau blyn blyn, ciut neapsizliumbiau, kai jinai man aiskina, kad as jos  negirdziu ir deruosi del sekancio vizito pas onkologa....
o as tik norejau issiaiskinti, ar jinai gales mane rudeni siusti, duoti siuntima onkologui, ar reikes laukti 6 men po tyrimo padarymo onkocitologinio -kas bus ziema, ir tik tada duos siuntima (nes ji kazka apie tai vapejo).
taip dorai ir nesupratau nieko is jos kalbos.uzspaude gerkle ir isejau.

Nusiraminkit, ne pasaulio pabaiga. Nueikit pas kita ginekologą. Gal konizaciją ir reikės padaryti, bet nieko čia tokio, tik nesinervuokit ir nesedekit namie žliumbdama. Yra gydytojų, kurie ir normaliai išaiškins ir sutvarkys situaciją, ir Jus nuramins. Viskas dar yra gerai, patikekit, tik nelaukit.
Atsakyti
sveiki,truputi iskilo neaiskumu unsure.gif atliko kaklelio otc-rado lsil patologija..rajono ginekologe nieko dorai neisaiskino,tad pasiemiau is seimos gydytojos siuntima i kauna..bet klinikose pas ginekologus-onkologus si menesi vietu..kur dar kaune kreiptis?.ir isvis ar as nepergreitai supsichavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luka15 @ 2013 06 25, 13:17)
sveiki,truputi iskilo neaiskumu unsure.gif atliko kaklelio otc-rado lsil patologija..rajono ginekologe nieko dorai neisaiskino,tad pasiemiau is seimos gydytojos siuntima i kauna..bet klinikose pas ginekologus-onkologus si menesi vietu..kur dar kaune kreiptis?.ir isvis ar as nepergreitai supsichavau ax.gif

gali kreiptis i onkologini. psichuoti nereikia, bet pasikonsultuot reiketu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 06 25, 14:31)
gali kreiptis i onkologini. psichuoti nereikia, bet pasikonsultuot reiketu. 4u.gif

drinks_cheers.gif aha
Atsakyti
onkologiniam irgi eiles....bent kai as registravausi buvo
Atsakyti
Sveikos,merginos..Jungiuosi su konizacija smile.gif Birzelio 12 buvo atlikta..Gavau ats, zodziu D06 cin3 HSIL... Na manau ne is paciu geruju :/ Gal kas gali pakomentuoti? Ir gal yra mergyciu tuo pat metu dariusiu mazdaug?
Atsakyti
sveikutes
ir as jungiuosi i jusu buri po konizacijos schmoll.gif antradieni isoperavo tai laukiu dabar atsakymu blink.gif
sakykit koks jums tas pooperacinis laikotarpis buvo labai sudetingas?kiek laiko saugojotes ir pan?
man beveik nekraujavo tik dabar toks vandenelis bega ir tiek ar cia normalu?
ir kiek laiko negalima sedeti ir vairuot automobilio?
nes liepos 13 esu pakviesta i vestuves tik nezinau ar as ten jau galesiu juose dalyvauti
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2013 06 29, 14:24)
sveikutes
ir as jungiuosi i jusu buri po konizacijos schmoll.gif antradieni isoperavo tai laukiu dabar atsakymu blink.gif
sakykit koks jums tas pooperacinis laikotarpis buvo labai sudetingas?kiek laiko saugojotes ir pan?
man beveik nekraujavo tik dabar toks vandenelis bega ir tiek ar cia normalu?
ir kiek laiko negalima sedeti ir vairuot automobilio?
nes liepos 13 esu pakviesta i vestuves tik nezinau ar as ten jau galesiu juose dalyvauti

Man zinok antra diena pradejo labai kraujuoti,nes truko kazkas,tai nuvaziavau i priemima ir uzdegino,nes matai ir vairavau kita diena po operacijos ir dar kita diena.Na reiktu prisisaugot,nekelt sunkiai ir nesedet daug,bet siaip greit atsigaudinejau...Reik ant soniuku daugiau sedet biggrin.gif Kad vandenukas bega,tai nieko;) Taip turi buti..
Atsakyti
bet is kur tas vandenukas tai nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2013 06 29, 20:49)
bet is kur tas vandenukas tai nesuprantu

kad zinok nz,bet ir man taip buvo,db jau praejo...Bet va menesines veluoja jau dvi dienas kazkur... g.gif
Atsakyti
na kad tau buvo gal ir tada nieko.taip tau daktare sake kad normalu? nes man sake kad gali tepliot bet kaip teliot tai ir nepaklausiau.dar siek tiek maudzia pilvo apacia
Atsakyti