Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(braskee84 @ 2014 02 05, 13:02)
Labai aciu uz palikyma smile.gif Jauciu, kad esate labai nuostabus zmogus,  mokate paguosti, nuraminti, aciu, kad esate  wub.gif

ačiū, bet nereikėjo 4u.gif

QUOTE(Evute* @ 2014 02 05, 15:14)
Man lygiai taip pat bet nemanau kad cia blogai. man isviso daktare pasake kad visa gyvenima po tokiu operaciju bus slapia nes pravira ten kai ispjove. kazkaip taip.

jūs gal neteisingai išsivertėt ką jums pasakė? Briedas................. doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Taurida @ 2014 02 05, 15:48)

QUOTE(semtama @ 2014 02 05, 15:57)
vajeee  blink.gif  blink.gif  blink.gif
merginos, kas jau po operacijos - ar tikrai taip?

n e s ą m o n ė. Viskas visame kame, visomis prasmėmis, visose situacijose kaip iki operacijos. Nei daugiau nei mažiau. Mmm tokios pat ir t.t. išskyrų nei daugiau nei mažiau, santykiai tokie pat. Jokių pasikeitimų.
Atsakyti
po operacijos jaučiuos taip pat kaip iki jos tikrai nieko nepasikeičia. vyro net klausiau ar kas nors jam jaučias tai sako na nieko viskas tas pats smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 02 05, 14:14)
Man lygiai taip pat bet nemanau kad cia blogai. man isviso daktare pasake kad visa gyvenima po tokiu operaciju bus slapia nes pravira ten kai ispjove. kazkaip taip.

Man kaip tik atvirksciai.Iki operacijos labai vargindavo gausios isskyros,o po jos zenkliai jos sumazejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 05, 20:02)
ačiū, bet nereikėjo  4u.gif
jūs gal neteisingai išsivertėt ką jums pasakė? Briedas.................  doh.gif  doh.gif  doh.gif
n e s ą m o n ė. Viskas visame kame, visomis prasmėmis, visose situacijose kaip iki operacijos. Nei daugiau nei mažiau. Mmm tokios pat ir t.t. išskyrų nei daugiau nei mažiau, santykiai tokie pat. Jokių pasikeitimų.

N net nezinau, pati tai dar tik bus svaite kaip po operacijos..... Taip man pasake viena gydytoja is kauno. Sako veliau kai 40 metu pradeda krist visos gimdos ir panasiai. Ka ji turejo galvoje nezinau gal apoei kelias konizacijas ar aoie kazka, bet nieko ir nepaklausoau daugiau.
Tikiuosi ir man praeis visi kraujab=vimai sekso metu. Nors UK puslapiuose pasiskaiciau kad dauguma vistiek turi kraujavima sekso metu. g.gif
Svarbiausia, kad viskas butu gerai, kuo maziau pasaliniu pojuciu tuo geriau.

Beje, kada galima pradeti spirtuoti po operacojos, aerobika begimas...
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 02 05, 20:24)
N net nezinau, pati tai dar tik bus svaite kaip po operacijos..... Taip man pasake viena gydytoja is kauno. Sako veliau kai 40 metu pradeda krist visos gimdos ir panasiai. Ka ji turejo galvoje nezinau gal apoei kelias konizacijas ar aoie kazka, bet nieko ir nepaklausoau daugiau.
Tikiuosi ir man praeis visi kraujab=vimai sekso metu. Nors UK puslapiuose pasiskaiciau kad dauguma vistiek turi kraujavima sekso metu. g.gif
Svarbiausia, kad viskas butu gerai, kuo maziau pasaliniu pojuciu tuo geriau.

Beje, kada galima pradeti spirtuoti po operacojos, aerobika begimas...

Nu ""TIKRA"" gydytoja doh.gif nenustebciau jei tai butu pasakiusi Gasiuniene, Martinkiene ir dar yra kelios , koks dar gimdu kritima po 40 metu doh.gif doh.gif doh.gif
Bekit kuo toliau nuo tokiu gydytoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurida: 06 vasario 2014 - 08:57
QUOTE(semtama @ 2014 02 05, 14:57)
vajeee  blink.gif  blink.gif  blink.gif
merginos, kas jau po operacijos - ar tikrai taip?

Na po operacijos man buvo tokiu vandeningu isskyru ir gan nemazai,dabar jau baigiu persirgt mmm tai va nuo 15 kaip isoperavo iki sios dienos istisai arba isskyru buvo vandeningu arba rudu, arba kraujingu. Siandien einu pas gydytoja ziuresiu ka ji man pasakys kada kartosim konizacija. Galetu daryt kuo greiciau nes tas laukimas tai zlugdantis.
Atsakyti
QUOTE(Sani1983 @ 2014 02 06, 12:40)
Na po operacijos man buvo tokiu vandeningu isskyru ir gan nemazai,dabar jau baigiu persirgt mmm tai va nuo 15 kaip isoperavo iki sios dienos istisai arba isskyru buvo vandeningu arba rudu, arba kraujingu. Siandien einu pas gydytoja ziuresiu ka ji man pasakys kada kartosim konizacija. Galetu daryt kuo greiciau nes tas laukimas tai zlugdantis.

Man po pirmos konizacijos (rugpjucio 22 d) irgi panasiai buvo - istisai isskyros, 2 menesius doh.gif Antra padare lapkricio 12 (laukia del to, kad ten apgytu ir matytusi sveiku audiniu riba, nes tai svarbu salinimui - turi isimti sveiku audiniu ribose), tai po jos isskyru buvo nedaug, beveik ir nekraujavo, sasas turbut krito tada kai buvo menesines, net nepastenejau. Zodziu skirtingai viskas vyko. Bet pirmas ats CIN3/Cis, o antras - letinis endocervicitas. O siaip is tikruju stengiasi palikti kakleli siek tiek pravira, nes jeigu ji graziai uzdarytu, tai nesimatytu tos transformacijos zonos ir butu sunkiau stebeti del tolimesniu galimu pakitimu. Todel isskyru realiai gali buti daugiau po dideles apimties konizaciju (cia apie ta nuolatini varvejima).
Atsakyti
QUOTE(Sani1983 @ 2014 02 06, 13:40)

tau buvi nuspresta kad reikes kartoti?tai cia del tu isskyru vel darys ar kaip? g.gif
Papildyta:
http://www.supermama...howtopic=960900

stai cia nauja tema.
Atsakyti
QUOTE(egmara @ 2014 02 06, 13:12)
O siaip is tikruju stengiasi palikti kakleli siek tiek pravira, nes jeigu ji graziai uzdarytu, tai nesimatytu tos transformacijos zonos ir butu sunkiau stebeti del tolimesniu galimu pakitimu. Todel isskyru realiai gali buti daugiau po dideles apimties konizaciju (cia apie ta nuolatini varvejima).

Labai tikiuos, kad pasitvirtins anksciau parasiusiuju mintys - kad jokio varvejimo nera, ir apskritai viskas kaip iki konizacijos bus.

O kam palikti ta kakleli pravira blink.gif jeigu iki konizacijos mato pakitimus, tai ir veliau taip pat gali juk ziureti? g.gif
Atsakyti
Na tikiuosi ir as kad nebus jokiu varvejimu kaip sakant. O kiap jums gydytojos is mazylio namu kaune?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti