QUOTE(braskee84 @ 2013 12 30, 21:29)
Dekui, bandysiu registruotis
Su Naujais visas!

Pirmadienį 7:30 buvo registracija sausio mėnesiui pas Kauno klinikų onkoginekologus. Kol prisiskambinau apie 9:00, tai jau pas Ugianskytę sausio mėnesiui nebebuvo talonų

Neįsivaizduoju, kokiu greičiu juos išgraibsto ir ar išvis kam nors duoda iš telefonu besiregistruojančių
Papildyta:
QUOTE(Dovili123 @ 2013 12 15, 11:17)
Rašau čia pirmą kartą, tikriausaii dėl to, kad labai reikia padrąsinimo..Mano bėdos prasidėjo tuo, jog prieš porą sav. patyriau persileidimą (ne pirmą), ir patikrinimo metu ginekologė nusprendė paimti pap tepinėlį. Praėjus savaiteiir susitaikius su nenėštumu drąsiai žygiavau sužinoti rezultatų, nusiteikus kad viskas bus gerai ir kad ilgai širdies neskaudėtų galėsiu neužilgo vėl planuoti lialų..Ginės veidas iš karto nenudžiugino, pasakė, jog tyrimas labai blogas OCT rodo didelius pakitimus ir greičiausiai reikės operacijos..kaip dabar suprantu apsiskaičius, konizacijos. Paklausiau, ar tai gali būti vėžys, atsakė, jog tai parodytų biopsija.Bet..paėmė dar skystos terpės tyrimą, ir penktadienį jau galutinai žinosiu kas ir kaip..Dar pasakė jog labai keista, nes kaklelis gražus, nieko nesimato.. (prieų kokius 4 metus buvo LSIL, bet po gydymo nuo uždegimo išnyko) Liūdniausia tai, jog nespėjus atsigauti po vieno streso, užklumpa kitas ir nors anksčiau galvojau kad esu stipri, jaučiuosi absoliučiai palūžusi..
Merginos, ar kam buvo, kad oct buvo netiklus, t.y. rodė kad yra HSIL, o iš tiesų nieko nebuvo...?
Man tiesiog keista, kodėl gydytoja nepasiūlė darytis biopsijos. Biopsija parodo tikslesnius rezultatus, nei tepinėlis skystoje terpėje. Be to, kaip praktika rodo, blogosios ląstelės gali būti ne tik pačiame gimdos kaklelyje, bet ir gimdos kanale, ar kituose gimdos prieduose, todėl gimdos kaklelyje pakitimų nesimato, tačiau tyrimų atsakymai ne tokie džiuginantys.