Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(Evute* @ 2014 02 03, 18:01)
Siaip visur uzrasyta lletz ant kito laopo leep . ir pan. na kaip supratau tai tas pats tas vienas. tai lletz kaip ir ners cia kazkokia konizacija cia kazkas kito? g.gif

Man onko Vaitkiene sake, kad jeigu pakitimai salinami elektrine kilpute (lletz), tai pasalinama nedidele gimdos kaklelio dalis, stengiamasi ispjauti tik pakitusias lasteles. siuo metodu salinama kai pakitimai nedideli arba vidutiniai (anot jos tai neitakoja persileidimu), jei konizacija - pasalinama didesne dalis arba net beveik visas gimdos kaklelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 03 vasario 2014 - 17:46
sveikos.pas mane situacija tokia,pries 1,5 metu rado ascus,po 4 men. onc. skystoje terpej vel ascus + zpv 16, kolposkopija,buvo matyti pakitimai,siunte biopsijai,bet iskarto skyre gydyma 3 men,po gydymo lig nera pakitimu,bet man neramu buvo .gruodi pakartojau citologini THRIN pap ir vel ascus,pries 2 savaites paeme biospija is 2 vietu,siandien gydytojas,paskambino pats,nor neturejo,sako,reikalinga konizacija,blogiau niegu tikejomes,atsakymas carcinoma in situ ,cin 3,man net blogo pasidare,nes tikejomes po ascus netokiu rezaltatu,19 diena laukia konizacija,i svrabiausia,kad it citologinis skistoje terpeje rode ascus..tai kaip tiketi citol.po konizacijos,arba mano situacija isskirtine,,,o dar jau planavome leliuka,nes antras vyras,norisi bendro vakelio labai,ir metai jau bega ne jauni!!! kaip supartau,carcinoma in situ,jau labai blogas atsakymas,i koks bus po konizacijos>ir svarbu,kad radikailiai pasalintu...gal kas padrasins,nes jauciu,kad depresija prasideda 4u.gif esu ypac jautri viskam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svetliaciok @ 2014 02 03, 20:21)
sveikos.pas mane situacija tokia,pries 1,5 metu rado ascus,po 4 men. onc. skystoje terpej vel ascus + zpv 16, kolposkopija,buvo matyti pakitimai,siunte biopsijai,bet iskarto skyre gydyma 3 men,po gydymo lig nera pakitimu,bet man neramu buvo .gruodi pakartojau citologini THRIN pap ir vel ascus,pries 2 savaites paeme biospija is 2 vietu,siandien gydytojas,paskambino pats,nor neturejo,sako,reikalinga konizacija,blogiau niegu tikejomes,atsakymas carcinoma in situ  ,cin 3,man net blogo pasidare,nes tikejomes po ascus netokiu rezaltatu,19 diena laukia konizacija,i svrabiausia,kad it citologinis skistoje terpeje rode ascus..tai kaip tiketi citol.po konizacijos,arba mano situacija isskirtine,,,o dar jau planavome leliuka,nes antras vyras,norisi bendro vakelio labai,ir metai jau bega ne jauni!!! kaip supartau,carcinoma in situ,jau labai blogas atsakymas,i koks bus po konizacijos>ir svarbu,kad radikailiai pasalintu...gal kas padrasins,nes jauciu,kad depresija prasideda 4u.gif esu ypac jautri viskam doh.gif

Turbut as dabar tikrai dziaugiuosi del saves kad leidau ispjauti blogus dalykus is svaes. man taip pat buvo zpv16 ir ascus. per kolposkopija cin2. nu ir va padare man lletz penktadieni. Pries tai nenorejau pjauti irgi menesi buvo depresija del pastojimo.Bet dabar svarbu atsitiesti po operacijos svarbu kad nereiketu antros. bet delsti nepatarciau. man lt gydytoja nedare 7 etus nieko, tik antibijotikines zvakutes kisdavo vot ir baigesi kaip.jeic yra blogai tai geriau nedelsti. pasiskaityk uk forumuose ten merginos su cin3 po 2 vaikus turi po op.
Atsakyti
QUOTE(svetliaciok @ 2014 02 03, 19:21)
sveikos.pas mane situacija tokia,pries 1,5 metu rado ascus,po 4 men. onc. skystoje terpej vel ascus + zpv 16, kolposkopija,buvo matyti pakitimai,siunte biopsijai,bet iskarto skyre gydyma 3 men,po gydymo lig nera pakitimu,bet man neramu buvo .gruodi pakartojau citologini THRIN pap ir vel ascus,pries 2 savaites paeme biospija is 2 vietu,siandien gydytojas,paskambino pats,nor neturejo,sako,reikalinga konizacija,blogiau niegu tikejomes,atsakymas carcinoma in situ  ,cin 3,man net blogo pasidare,nes tikejomes po ascus netokiu rezaltatu,19 diena laukia konizacija,i svrabiausia,kad it citologinis skistoje terpeje rode ascus..tai kaip tiketi citol.po konizacijos,arba mano situacija isskirtine,,,o dar jau planavome leliuka,nes antras vyras,norisi bendro vakelio labai,ir metai jau bega ne jauni!!! kaip supartau,carcinoma in situ,jau labai blogas atsakymas,i koks bus po konizacijos>ir svarbu,kad radikailiai pasalintu...gal kas padrasins,nes jauciu,kad depresija prasideda 4u.gif esu ypac jautri viskam doh.gif

o jusu atsakymas Cis/cin3 ar cin3/cis? turbut antrasis variantas. nes rasosi mazesnis ir didesnis laipsnis. Tai.... cia musu nemazai su tokiais atsakymais yra. Tai ikiveziniai pakitimai, tikrai nera ko persigyventi. Intensyviai tikrinotes, na tikrai neturejot ko praziuret 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginoms kurios atrase i AZ ir cia , forume 4u.gif
As jau po operacijos, namie. Nelabai komentavo daktaras mano operacija doh.gif , tik sake viskas sutvarkyta, ka reikia prideginom, ka reikia ispjovem, liepe stebet save ir nenukraujuot. Klausiau kaip isvengti nukraujavimo, sake - niekaip. cia priklauso nuo pacio organizmo, kaip gis, kaip zaizda gis, jei sasas nukris anksciau, gali buti kraujopludis.
Po savaites turiu eiti pas savo ginekologe, kad pridegintu dar karta doh.gif , nu labai nekalbus tas mano daktarelis, sunku zodi ispest, tai va dabar tokioje nezinioje sedziu, kaip ten, kas ten, pas mane unsure.gif , israse parasyte, kad atlikta - determokonizacija
Nu bet sedziu kaip kiausinis ir tiek, laukiu kada praeis tos trys savaites ir galesiu po truputi gryzti savas vezes 4u.gif
Tiesa dar dave zvakuciu ir liepe, kas antra diena po viena sunaudoti , kad greiciau gytu viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 02 04, 14:01)
As jau po operacijos, namie. Nelabai komentavo daktaras mano operacija doh.gif , tik sake viskas sutvarkyta, ka reikia prideginom, ka reikia ispjovem, liepe stebet save ir nenukraujuot.

kad manau jis viską pasakė, ka galėjo šiuo metu pasakyti. Gydytojai nemėgėjai burti - kai matys atsakymus iš laboratorijos tada daugiau ką ir pasakys. O dabar išpjovė ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 02 04, 15:01)
As jau po operacijos, namie. Nelabai komentavo daktaras mano operacija doh.gif , tik sake viskas sutvarkyta, ka reikia prideginom, ka reikia ispjovem, liepe stebet save ir nenukraujuot. Klausiau kaip isvengti nukraujavimo, sake - niekaip. cia priklauso nuo pacio organizmo, kaip gis, kaip zaizda gis, jei sasas nukris anksciau, gali buti kraujopludis.
Po savaites turiu eiti pas savo ginekologe, kad pridegintu dar karta doh.gif , nu labai nekalbus tas mano daktarelis, sunku zodi ispest, tai va dabar tokioje nezinioje sedziu, kaip ten, kas ten, pas mane unsure.gif , israse parasyte, kad atlikta - determokonizacija
Nu bet sedziu kaip kiausinis ir tiek, laukiu kada praeis tos trys savaites ir galesiu po truputi gryzti savas vezes 4u.gif
Tiesa dar dave zvakuciu ir liepe, kas antra diena po viena sunaudoti , kad greiciau gytu viskas 4u.gif

oho man nei zvakuciu dave nieko. o kam vel po savaites eiti prideginti? blink.gif
Atsakyti
Dabar ir as prisiskaiciau uk puslapiuose po llets paimto audinio daug kam nustato carcinoma in situ. O Dieve.. blink.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 02 05, 00:29)
Dabar ir as prisiskaiciau uk puslapiuose po llets paimto audinio daug kam nustato carcinoma in situ. O Dieve.. blink.gif  blink.gif  verysad.gif

O koks cia per tyrimas llets? g.gif
Atsakyti
Mergaites,noriu paklausti, ar pries konizacija ryte galima kavos, arbatos, sumustinuka suvalyti? Ir kokiu dokumentu reikia? Tyrimus tai zinau, kad reik tureti, gal dar paso reik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2014 02 05, 08:37)
Mergaites,noriu paklausti, ar pries konizacija ryte galima kavos, arbatos, sumustinuka suvalyti? Ir kokiu dokumentu reikia? Tyrimus tai zinau, kad reik tureti, gal dar paso reik?  g.gif

Tikrai negalima, net vakarienes is vakaro nepatariama valgyti, nes kaip aiskino anesteziologe, gimdos kaklelio ir kiausidziu operacijos yra labiausiai pykinima sukeliancios (cia turbut narkozes itaka) 4u.gif
Pasas, siuntimas operuotis ir sodros pazymejimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurida: 05 vasario 2014 - 09:05
QUOTE(Taurida @ 2014 02 05, 10:04)
Tikrai negalima, net vakarienes is vakaro nepatariama valgyti, nes kaip aiskino anesteziologe, gimdos kaklelio ir kiausidziu operacijos yra labiausiai pykinima sukeliancios (cia turbut narkozes itaka) 4u.gif
Pasas, siuntimas operuotis ir sodros pazymejimas 4u.gif

As galvojau, kad popieriniu sodru knygeliu nebuna, kad viskas kompe, reikes namus versti siandien doh.gif O kas turi duoti siuntima? Nes mane operuos gydytoja, kuri dare biopsija, tai tada gal netreikia? Ar cia dar seimos gydytojo siuntimo reikia? 4u.gif
Atsakyti