Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Rudaplauke, o tarp tu keliu likusiu parduotuviu skaiciuku, gal yra jomahop? ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar galiu cia klausti, bet vis delto.. smile.gif)
Gal kam netiko sie batukai ? Pirkciau 39d. (US 8.5-9)
user posted image

ir galbut kas matete ar parduodate sia Guess palaidine M dydzio?
user posted image
user posted image

Dekui 4u.gif
Atsakyti
O man siuos siulykit 8-9 ax.gif 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 20, 20:45)
Nezinau ar galiu cia klausti, bet vis delto.. smile.gif)
Gal kam netiko sie batukai ? Pirkciau 39d. (US 8.5-9)
user posted image

Na va kaip gaila, as 38 siulau tokius, jei Vilniuj galit atlekt pasimatuot jei siaura koja mirksiukas.gif
Atsakyti
Junkites prie YOOX, kol dar yra mano batukai! ploja.gif
Atsakyti
Gal blizgiuka lupoms geruli iš seporos rekomenduotumėt? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergiukai,nusiunčiau skubų labai 6 pm bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 20 balandžio 2013 - 20:27
Ateinu padekoti Jums uz siuntinuka, tiksliau jau visa siuntini biggrin.gif
O dabar apie viska placiau:
Mamai paltas visai nieko, emiau M petite. tai peciai, rankoves su 168 cm ugiu idealiai, tik galetu siek tiek buti siuaresnis. bet mama sako ziema vistiek daugiau pasirengti noresis, tai bus pats tas.
user posted image
sau pasiemiau si, XS tall. tai man su 174 ugiu ir nesiojanciai xs-s pats tas, zodziu kaip nulietas blush2.gif tik man ilgesnis nei ant manekenes.
user posted image
Landsend sijonukas irgi kaip ant manes siutas, 0 dydis, tik labai nustebino, nes vietoje panusalo isiuti medvilniniai sortukai biggrin.gif
user posted image
Vyrui megstukas Landesend super, ir kainavo tokia juokinga kaina 7 dol - 20 off drinks_cheers.gif
user posted image
Beja, emem su vyru is berniuku skyriaus Landend dzemperius, tai vyrui nesionaciam L, tiko XL, o man berniukiskas M kaip ir geras, bet rankoves per trumpos. Su mielu noru keiciau i L didi. Gal bus norinciu? wub.gif
user posted image
Dukriukui kuprinuke Landend liuksine, gales i parka traukti wub.gif
user posted image
man flysinis megstukas sueis puikiai po uniforma pasirengti thumbup.gif
user posted image

Jcrew megstukas XXS dydis tiko. Esu pamisusi del inkariuku wub.gif
user posted image

Aeropostale vasarines bliuskutes labai fainos, labai mielos prie kuno, visu emiau XS dydi ir puikiai.
Ir ypac patiko salikelis (na ten jau visas salikas), bet labai malonus prie kuno ir graziai krenta. TIk mano spalvingu geliu motyvais wub.gif
http://www.aeroposta...amp;cid=1058780

ir yoox batai tokie faini. 8 dydis tiko puikiai su 38 eur. Pagaliau batai skirti siaurai pedai, valio !
user posted image

balinancia pasta crest bandysiu jau si vakara rolleyes.gif

zodziu, apsipatenkinusi ilgam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciauskas: 20 balandžio 2013 - 20:15
QUOTE(ievakata @ 2013 04 20, 20:07)
Na va kaip gaila, as 38 siulau tokius, jei Vilniuj  galit atlekt pasimatuot jei siaura koja mirksiukas.gif

38dydis tikrai mazas bus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 20, 20:12)
Landsend sijonukas irgi kaip ant manes siutas, 0 dydis, tik labai nustebino, nes vietoje panusalo isiuti medvilniniai sortukai biggrin.gif

Ko gero, prie jo buvo parašyta ne skirt, o skort-būtent jie ir yra sijonai su šortukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 04 20, 21:21)
Ko gero, prie jo buvo parašyta ne skirt, o skort-būtent jie ir yra sijonai su šortukais mirksiukas.gif

aha, jau dabar matau kad buvo. bet pirkdama neatreipiau demesio. nors tie sortukai tikrai netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit žinovės biggrin.gif ar Ralph Lauren vaikiškas XL tiktų nešiojančiai S?
Ieškau tokio tipo
user posted image
Atsakyti