Junkites prie YOOX, kol dar yra mano batukai!
Gal blizgiuka lupoms geruli iš seporos rekomenduotumėt?
mergiukai,nusiunčiau skubų labai 6 pm
Ateinu padekoti Jums uz siuntinuka, tiksliau jau visa siuntini
O dabar apie viska placiau:
Mamai paltas visai nieko, emiau M petite. tai peciai, rankoves su 168 cm ugiu idealiai, tik galetu siek tiek buti siuaresnis. bet mama sako ziema vistiek daugiau pasirengti noresis, tai bus pats tas.

sau pasiemiau si, XS tall. tai man su 174 ugiu ir nesiojanciai xs-s pats tas, zodziu kaip nulietas
tik man ilgesnis nei ant manekenes.

Landsend sijonukas irgi kaip ant manes siutas, 0 dydis, tik labai nustebino, nes vietoje panusalo isiuti medvilniniai sortukai

Vyrui megstukas Landesend super, ir kainavo tokia juokinga kaina 7 dol - 20 off

Beja, emem su vyru is berniuku skyriaus Landend dzemperius, tai vyrui nesionaciam L, tiko XL, o man berniukiskas M kaip ir geras, bet rankoves per trumpos. Su mielu noru keiciau i L didi. Gal bus norinciu?

Dukriukui kuprinuke Landend liuksine, gales i parka traukti

man flysinis megstukas sueis puikiai po uniforma pasirengti

Jcrew megstukas XXS dydis tiko. Esu pamisusi del inkariuku

Aeropostale vasarines bliuskutes labai fainos, labai mielos prie kuno, visu emiau XS dydi ir puikiai.
Ir ypac patiko salikelis (na ten jau visas salikas), bet labai malonus prie kuno ir graziai krenta. TIk mano spalvingu geliu motyvais
http://www.aeroposta...amp;cid=1058780
ir yoox batai tokie faini. 8 dydis tiko puikiai su 38 eur. Pagaliau batai skirti siaurai pedai, valio !

balinancia pasta crest bandysiu jau si vakara
zodziu, apsipatenkinusi ilgam
O dabar apie viska placiau:
Mamai paltas visai nieko, emiau M petite. tai peciai, rankoves su 168 cm ugiu idealiai, tik galetu siek tiek buti siuaresnis. bet mama sako ziema vistiek daugiau pasirengti noresis, tai bus pats tas.

sau pasiemiau si, XS tall. tai man su 174 ugiu ir nesiojanciai xs-s pats tas, zodziu kaip nulietas

Landsend sijonukas irgi kaip ant manes siutas, 0 dydis, tik labai nustebino, nes vietoje panusalo isiuti medvilniniai sortukai

Vyrui megstukas Landesend super, ir kainavo tokia juokinga kaina 7 dol - 20 off

Beja, emem su vyru is berniuku skyriaus Landend dzemperius, tai vyrui nesionaciam L, tiko XL, o man berniukiskas M kaip ir geras, bet rankoves per trumpos. Su mielu noru keiciau i L didi. Gal bus norinciu?

Dukriukui kuprinuke Landend liuksine, gales i parka traukti

man flysinis megstukas sueis puikiai po uniforma pasirengti

Jcrew megstukas XXS dydis tiko. Esu pamisusi del inkariuku

Aeropostale vasarines bliuskutes labai fainos, labai mielos prie kuno, visu emiau XS dydi ir puikiai.
Ir ypac patiko salikelis (na ten jau visas salikas), bet labai malonus prie kuno ir graziai krenta. TIk mano spalvingu geliu motyvais
http://www.aeroposta...amp;cid=1058780
ir yoox batai tokie faini. 8 dydis tiko puikiai su 38 eur. Pagaliau batai skirti siaurai pedai, valio !

balinancia pasta crest bandysiu jau si vakara
zodziu, apsipatenkinusi ilgam
QUOTE(ievakata @ 2013 04 20, 20:07)
Na va kaip gaila, as 38 siulau tokius, jei Vilniuj galit atlekt pasimatuot jei siaura koja 
38dydis tikrai mazas bus
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 20, 20:12)
Ko gero, prie jo buvo parašyta ne skirt, o skort-būtent jie ir yra sijonai su šortukais
QUOTE(Ditele @ 2013 04 20, 21:21)
Ko gero, prie jo buvo parašyta ne skirt, o skort-būtent jie ir yra sijonai su šortukais 
aha, jau dabar matau kad buvo. bet pirkdama neatreipiau demesio. nors tie sortukai tikrai netrukdo
Sakykit žinovės
ar Ralph Lauren vaikiškas XL tiktų nešiojančiai S?
Ieškau tokio tipo
Ieškau tokio tipo