Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ačiū mergytės už siuntinuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jcrew balerinos labai wub.gif
Rudaplauke, pasiėmiau iš Alaniuko Burberry stiukytę pasimatuoti namie, įdedu nuotrauką visų merginų verdiktui, man ji kaip nulieta, bet po ja tik šilkinė bliuskutė, įdomu kaip anabog atrodys, ji už mane smulkesnė, tai ką manot, čia XS g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 20 balandžio 2013 - 23:10
zakiene, graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 04 21, 00:07)
Ačiū mergytės už siuntinuką 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rudaplauke, pasiėmiau iš Alaniuko Burberry stiukytę pasimatuoti namie, įdedu nuotrauką visų merginų verdiktui, man ji kaip nulieta, bet po ja tik šilkinė bliuskutė, įdomu kaip anabog atrodys, ji už mane smulkesnė, tai ką manot, čia XS g.gif

Jei pati jaučiatės jaukiai, tai ir imkit mirksiukas.gif Nes tikrai, kaip nulieta. Aš asmeniškai striukytes mėgstu laisvesnes, kad ir megztukas koks tilptų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka7: 20 balandžio 2013 - 23:22
QUOTE(zakiene @ 2013 04 20, 23:07)

idealiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2013 04 20, 23:15)
Jei pati jaučiatės jaukiai, tai ir imkit  mirksiukas.gif  Nes tikrai, kaip nulieta. Aš asmeniškai striukytes mėgztu laisvesnes, kad ir megztukas koks tilptų  blush2.gif

Jaučiuosi, tai gerai, na po tokia striuke labai jau storo megztuko ir nesivilksi. Vat man ir įdomu, gal kuri turit Burberry striukytę S dydžio, būtų gerai pasimatuoti palyginimui, nes kaina nėra maža, kad pasidėjus spintoje laikyčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 04 21, 00:24)
Jaučiuosi, tai gerai, na po tokia striuke labai jau storo megztuko ir nesivilksi. Vat man ir įdomu, gal kuri turit Burberry striukytę S dydžio, būtų gerai pasimatuoti palyginimui, nes kaina nėra maža, kad pasidėjus spintoje laikyčiau bigsmile.gif

imk,zakiene,nerealiai atrodo wub.gif
jauciu S jau taip nesiziuretu 4u.gif
Atsakyti
zakiene, atrodo "tip top", bet čia striukytė, tai gal geriau truputėlį laisvesnė, be to ties pažastimis kažkokios raukšlės metasi bei ties kišenėmis atrodo, kad truputėlį skečia, sulenkite rankas į priekį, ar netempia per pečius? Storesnio megztuko gal ir jau nebūtina vilktis, bet pvz. su kokiu medvilniniu apsivilkite ir pažiūrėkite, kaip jaučiatės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 21 balandžio 2013 - 00:03
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 20, 13:12)
Ateinu padekoti Jums uz siuntinuka, tiksliau jau visa siuntini biggrin.gif
O dabar apie viska placiau:

zodziu, apsipatenkinusi ilgam thumbup.gif

labai aciu uz tokia issamia ataskaita 4u.gif

QUOTE(Izabelee @ 2013 04 20, 15:13)
As taip pat dekoju uz siuntinuka 4u.gif Labai patenkinta VC Bennie baciokais wub.gif
P.S. Ingredd, kaip visada 4u.gif

aciu, Izabelee 4u.gif

QUOTE(zakiene @ 2013 04 20, 16:07)

aciu, Zakiene 4u.gif

As turiu kitokio modelio S dydzio striukyte, tai man laisvesne S dydzio, nei tau XS, bet jei neklystu, tavo peciai uz mano siauresni, del kitu apimciu nesu tikra... tai S dydis tau gali dar buti laisvesnis nei man, tada jau butu nelabai graziai, nes man jau taip i ta puse, kai norisi siek tiek siauriau...
Galesiu veliau parasyti S dydzio ismatavimus, jei dar reikia ax.gif
Atsakyti
Zakiene, bendras vaizdas neblogas tos striukytes, bet man norisi jai nors siek tiek daugiau ilgio, man atrodo ant zemesnes mergaites geriau ziuretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 04 21, 00:07)
user posted image

kad striukyte tinkami dydzio isduoda idealus rankoviu ilgis, peciu linija. manau s dydis jau nebutu kaip nulietas. o dabar, zakiene, labai gerai guli ant taves;)
Atsakyti
Zakiene, o man atrodo ankštoka, dvi apatinės sagutės jau šiek tiek skečia. Jeigu būtų čia odinukė, tai būtų liuks, bet tokios norisi šiek tiek laisvesnės, jeigu koks megztukas lengvas po apačia, pasibandykit su kitais rūbeliais dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 21 balandžio 2013 - 07:03
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 21, 07:56)
Zakiene, o man atrodo ankštoka, dvi apatinės sagutės jau šiek tiek skečia. Jeigu būtų čia odinukė, tai būtų liuks, bet tokios norisi šiek tiek laisvesnės, jeigu koks megztukas lengvas po apačia, pasibandykit su kitais rūbeliais dar  4u.gif

drinks_cheers.gif
Mano akimis irgi ankštoka atrodo 4u.gif
Atsakyti