Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 21, 07:56)
Zakiene, o man atrodo ankštoka, dvi apatinės sagutės jau šiek tiek skečia. Jeigu būtų čia odinukė, tai būtų liuks, bet tokios norisi šiek tiek laisvesnės, jeigu koks megztukas lengvas po apačia, pasibandykit su kitais rūbeliais dar  4u.gif

bet didesnes striukutes turbut peciai butu jau per platus
Atsakyti
Parduodame Armani Exchange rankine, 130lt (rankine Lietuvoje)

user posted image

Nike batukai, 13.5 Youth dydis, 90lt (jau Lietuvoje)

user posted image

nike
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 21 balandžio 2013 - 07:32
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 21, 08:22)
bet didesnes striukutes turbut peciai butu jau per platus

Nemanau, kad būtų akivaizdžiai platūs. Aš rinkčiausi didesnę, man atrodo per ankšta ir ties krūtine/pažastim, ypač jei dar megztuką pasivilkus...
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 04 20, 23:07)

mano manymu, ji jums maža smile.gif pečiai ir rankovių ilgis - puikiai, bet visa kita tikrai per daug apspausta
Atsakyti
Labas rytas, nesuprantu kodėl aš nerandu kaip uždėti monogramą g.gif prašau parodykit kur spaust, nematau niekaip aciuks.gif

http://www.landsend....~243526_-1.html

Radau, tik 3 žingsnį leido vieną raidę uždėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 21 balandžio 2013 - 08:18
QUOTE(Vlastimila @ 2013 04 21, 01:16)
Labas rytas, nesuprantu kodėl aš nerandu kaip uždėti monogramą g.gif prašau parodykit kur spaust, nematau niekaip aciuks.gif

http://www.landsend....~243526_-1.html

ten varnyte reikia uzdeti, kur parasyti add a monogram
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 04 21, 00:07)

Rudaplauke, pasiėmiau iš Alaniuko Burberry stiukytę pasimatuoti namie, įdedu nuotrauką visų merginų verdiktui, man ji kaip nulieta, bet po ja tik šilkinė bliuskutė, įdomu kaip anabog atrodys, ji už mane smulkesnė, tai ką manot, čia XS

Nu grazu thumbup.gif Ties klubais ankstoka atrodo, bet gal tik taip foto isejo? Ar ten jau rimtai vos vos uzsisege? g.gif Pajudet su ja eina? pasilenkti, sulenkt rankas? Siaip po tokia storu megztiniu nenesiosit, tai ner prasmes, kad labai laisvesne butu. Prasegta kaip atrodo, nestovi stacia? Jei judet netrukdo ir pinigine leidzia, tai imciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, gautos įv. miestų 293 dėžės. Į paštą susimokėjusių siuntinukai keliauja rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 21, 09:01)
QUOTE(zakiene @ 2013 04 20, 23:07)

mano manymu, ji jums maža smile.gif pečiai ir rankovių ilgis - puikiai, bet visa kita tikrai per daug apspausta

is esmes tai paciai zakienei spresti.nes ka mes matome tai dar ne viskas. esme-kaip ji jauciasi striukute apsivilkusi. ir plius kokio tipo rubus labiau megsta: prigludusius, laisvus. ir ka apsirengus planuijama nesioti. jei nesirengs megztuko, tai kam palikti vietos atsargai....
Atsakyti
Kaunietės laukiam žiniu iš Loren šiandien 4u.gif gal gausim ir mes bigsmile.gif kažkaip nekantrauju šį kart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 21, 09:55)
Kaunietės laukiam žiniu iš Loren šiandien  4u.gif  gal gausim ir mes  bigsmile.gif  kažkaip nekantrauju šį kart  biggrin.gif

Labas rytas smile.gif as irgi labai laukiu. Tik parasys, kad yra ir jau lekiu smile.gif
Atsakyti
[quote=rudaplauke,2013 04 21, 08:32]
Parduodame Armani Exchange rankine, 130lt (rankine Lietuvoje)
user posted image
Rezervuoju rankine, kol issiaiskinsiu smulkmenas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilniete10: 21 balandžio 2013 - 09:28