grazus, tvirtas, vyriskas vardas

na aš savo vaikam nedėčiau, bet draugų tarpe net du Armadukus turim. Vaikai labai gražūs ir vardas gražus. Atrodo kad kitoks vardas ir negalėtų būti.

Man sis vardas labai grazus

Broliui 22m-Armandas.Tada buvo l.retas, dabar...Nors mama jam norejo duoti varda RASIUS-nedaleidom

Ir man Armandas labai patiko, kol nepradejau dometis. Kas supranta angliskai arm and ass. Nezinia kur gyvenime atsidurs vaikelis, bet nenoreciau, kad kurnors uzsienyje is mano mazylio saipytusi
QUOTE(Lapakrite @ 2011 11 23, 14:24)
Ir man Armandas labai patiko, kol nepradejau dometis. Kas supranta angliskai arm and ass. Nezinia kur gyvenime atsidurs vaikelis, bet nenoreciau, kad kurnors uzsienyje is mano mazylio saipytusi
va va, man irgi tiesiog juoką kelia toks vardas, nes šiaip jau tėvai turėtų mąstyti, kad ne tik Lietuvoj vaikelis gal bus, išvažiuos kitur, o su tokiu vardu tik slėptis. o dar geriau kas pavadina Arminu

QUOTE(Kaira @ 2011 11 25, 14:46)
va va, man irgi tiesiog juoką kelia toks vardas, nes šiaip jau tėvai turėtų mąstyti, kad ne tik Lietuvoj vaikelis gal bus, išvažiuos kitur, o su tokiu vardu tik slėptis. o dar geriau kas pavadina Arminu
Arm in ass
Iš didelio "originalumo" išeinama iš krašto. užuojauta vaikams su tokiais tragiškais vardais 

nu jau galetumete ir graziau isireiksti...negalima taip yzuliai reiksti savo nuomone atsiminkite jog toki pasisakymai kazka tiktrai gali zeisti

jei jau apie angliskus vardu darinius prakalbot, tai noriu pastebeti, kad anglai (ir labai daugelis kitu uzsienio saliu) varduose galuniu -as teisiog netaria.
Toks vardas kaip Arminas ar panasus Anglijoje butu tiesiog Armin

QUOTE(Kaira @ 2011 11 25, 14:46)
Arm in ass
Iš didelio "originalumo" išeinama iš krašto. užuojauta vaikams su tokiais tragiškais vardais 

Man irgi sis vardas asocijuojasi su muilo operomis ir aplamai nelb koks skambesys su grynai lietuviska pavarde. O siaip tokiose salyse kaip IRL arba UK jiem tas vardas Armand yra keistas,taip kad manau tie sumetimai "jei vaikas nores isvykti" galima rasti geresniu tarptautiniu vardu