Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 20, 13:06)
Na o man yra buvę taip, kad paparašo nuotraukos, atsiunčiu, parašo- "tu graži" ir... tepa slides lotuliukas.gif Va šito tai niekad nesuprasiu.

Na matyt pagalvojo,kad per grazi,o jei dar ir protinga...suprato,kad sancu maza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 20, 10:38)
Niekas neprašo bendrauti , tada gali pasiie6koti protingesnių sekso partnerių .

doh.gif Jei negali "paimt" vyro groziu...griebk,bent protu,mokejimu bendraut...As nezinau gal per gerai apie save galvoju,bet bendraut as moku...tik va beda ta ,kad kai kurie iki to bendravimo neprisileidzia smile.gif
Zalioj jaunystej teko bendraut su vyruku kuris tiesisiai sviesiai pasake...Is taves nieko gero,bet su tavim lengva bendraut smile.gif Nesimpatiskiem zmonem sunku sioj zemej...nes irodyt,kad po ''nekokia pakuote" slepias visai neblogas saldainis...sudetinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 04 20, 12:43)
Na matyt pagalvojo,kad per grazi,o jei dar ir protinga...suprato,kad sancu maza lotuliukas.gif

Tai be abejo, jei diedas treninguotas budulis su išvirtusiu pilvu, apsikabinęs alaus bambalį, tokiam būsiu per graži ir per protinga, taigis taigis, nu gal kai ką ir tokie tenkina, nežinau, bile diedo "kvapas" namie yr. Anyway, neturi reikšmės, nes šiai dienai esu laimingai ištekėjus ir 2 gražius vaikučius turiu, tai jei kam reikia diedo, sėkmės ieškant lotuliukas.gif Beje, kas čia per žodis sanCu? Aš tai žodį šansų žinau, hm, o sanCu? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p@uksTelis: 20 balandžio 2013 - 13:00
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 20, 14:59)
Tai be abejo, jei diedas treninguotas budulis su išvirtusiu pilvu, apsikabinęs alaus bambalį, tokiam būsiu per graži ir per protinga, taigis taigis, nu gal kai ką ir tokie tenkina, nežinau, bile diedo "kvapas" namie yr. Anyway, neturi reikšmės, nes šiai dienai esu laimingai ištekėjus ir 2 gražius vaikučius turiu, tai jei kam reikia diedo, sėkmės ieškant lotuliukas.gif Beje, kas čia per žodis sanCu? Aš tai žodį šansų žinau, hm, o sanCu? g.gif  lotuliukas.gif

Ale jum tik priskabint..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 04 20, 13:05)
Ale jum tik priskabint..... lotuliukas.gif

Nesikabinėju, tik pataisiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 20, 15:12)
Nesikabinėju, tik pataisiau 4u.gif

Pataisymas priimtas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesekme: 20 balandžio 2013 - 13:14
Nervina kai parašo ir iš kart siūlo susitikti , net nesusipažinę , nepabendravę . Toks jausmas , kad paskui save vadintų šunį , o ne žmogaus prašytų susitikti gun_bandana.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 20, 15:28)
Nervina kai parašo ir iš kart siūlo susitikti , net nesusipažinę , nepabendravę . Toks jausmas , kad paskui save vadintų šunį , o ne žmogaus prašytų susitikti  gun_bandana.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif

Na is vienos puses jug ir susitikus galima bendraut.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 20, 13:28)
Nervina kai parašo ir iš kart siūlo susitikti , net nesusipažinę , nepabendravę . Toks jausmas , kad paskui save vadintų šunį , o ne žmogaus prašytų susitikti  gun_bandana.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif

O kam nervintis? Tai gal dėl to ir prašo susitikti, kad susipažinti artimiau, pabendrauti. Vistiek bendravimas internetu ir bendravimas gyvai šiek tiek skiriasi, gali matyti žmogaus veidą, emocijas. Kas čia tokio, jei nueitumėt išgerti kavos? Nepatiks- išsiskirstysit. Na aišku, jei iškart apie lovą kalbą suka, tai ir arkliui aišku ko nori, su tokiais geriau neprasidėt. Nors žiūrint, kokiuose pažinčių puslapiuose lankotės, jeigu xxx, tai klausimai apie seksą, kaip jau kažkuri narė minėjo, neturėtų stebinti
Atsakyti
Susitikti galima tada , kaip onas teikiasi paraštyti dieną su pasiūlymu susitikti rytojaus vakarui . bet kai parašo , kad nori susitikti tuoj pat , tai norisi ant jo išbandyti bytos tvirtumą. mad.gif
Ir tam pačiam seksui , galima kviesti gražiau , o ne - " e davai susitinkam - pasidulkinsim " arba " atvažiuok pas mane - dabar laukiu " mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 20 balandžio 2013 - 14:02
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 20, 15:59)
Susitikti galima tada , kaip onas teikiasi paraštyti dieną su pasiūlymu susitikti rytojaus vakarui . bet kai parašo , kad nori susitikti tuoj pat , tai norisi ant  jo išbandyti bytos tvirtumą. mad.gif
Ir tam pačiam seksui , galima kviesti gražiau , o ne - " e davai susitinkam - pasidulkinsim " arba " atvažiuok pas mane - dabar laukiu "  mad.gif

O kokiam saite tokie pasiulymai cia ir dabar?
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 04 20, 16:05)
O kokiam saite tokie pasiulymai cia ir dabar?

Draugas.lt
Atsakyti