Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

QUOTE(Langoza @ 2013 04 30, 12:25)
1)blink.gif manau, turetum koreguoti sita posta, kad neperskaitytu viena aktyvi sios temos dalyve, nes neaisku, kokios bus pasekmes  unsure.gif

lotuliukas.gif

2)ei merginos, prateskit sita tema. gmo ir PirS postai vien kaip praskaidrina nuotaikas  biggrin.gif

1)Kokios dar pasėkmės? Kalio cianido neminėjau schmoll.gif O jei vyriškis gaus moteriškų hormonų, estrogenų, juk nieko tokio g.gif

2) Ėhėj, mes ne super mamų karalystės juokdariai schmoll.gif mes rimtos moteros rimtų diedų ieškomės mirksiukas.gif Aišku, neaišku, kodėl mes tai darom moterų forume g.gif Kaip tas, kur naktį pametė laikrodį nežinia kur, o ieško po gatvės žibintu, nes čia šviesiau. biggrin.gif

Iš tikrųjų meilė - tai chemija. Jos formulė C8H11N, teigia austrų fiziologas G. Krombachas. Anglies, vandenilio ir azoto junginys, cheminė reakcija vykstanti galvos smegenyse ir sukelia meilės jausmą. tongue.gif
Teoriškai, meilę galime pasigaminti ir mėgintuvėlyje, jei kruopščiai atitinkamom proporcijom sumaišytume minėtus Mendelejevo lentelės elementus bigsmile.gif Kad pyragą ne kurios iškepti moka, tai mes jau žinom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nervina , kai tariuosi susitikti , gaištu laiką , ir nebaigus susitarti kažkas sugeba dingti .
Atsakyti
Ji leidzia dienas stengdamasi sustabdyti laika,
stebedama savo svori,
nes mano, kad nuo to priklauso meile jai.
Paulo Coelho

Norejau pasakyti, kad laime ir meile nuo grozio nepriklauso.
Kiek graziu moteru vienisu, kiek baisiu - laimingu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 30 balandžio 2013 - 16:56
QUOTE(Aylin @ 2013 04 30, 16:55)
stebedama savo svori,
Paulo Coelho

va,va - esu grazi, bet nelaiminga..
Papildyta:
svarstykles nafig..
kaip be ju smagu gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 30, 15:54)
Nervina , kai tariuosi susitikti , gaištu laiką , ir nebaigus susitarti kažkas sugeba dingti .

trukt uz vadziu, vel nuo pradziu brunette.gif

QUOTE(Aylin @ 2013 04 30, 15:55)
stebedama savo svori,
Paulo Coelho

wub.gif
Atsakyti
Sesė turi 4 dukteris. Trys iš jų laimingai ištekėjusios dručkės, ketvirta, numetusi svorio ir pametusi vyrą, graži. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 30, 19:10)
trukt uz vadziu, vel nuo pradziu brunette.gif
wub.gif

Taip , vėl iš pradžių , gal kas sugebės paaiškinti kodėl jie taip elgiasi .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 30, 16:28)
Taip , vėl iš pradžių , gal kas sugebės paaiškinti kodėl jie taip elgiasi .

o tu parodyk mums nors istrauka tu pokalbiu biggrin.gif nes jei rasai panasiu stiliumi kaip ir forume, tai tada nelabai ko yra stebetis, kad jie megsta padaryt "dingau" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 30, 17:31)
o tu parodyk mums nors istrauka tu pokalbiu  biggrin.gif nes jei rasai panasiu stiliumi kaip ir forume, tai tada nelabai ko yra stebetis, kad jie megsta padaryt "dingau"  ax.gif

g.gif Bet juk mes vis dar čia, iki pat 50-to puslapio, mirksiukas.gif tai ko vyrai negali būti tokie kantrūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmo: 30 balandžio 2013 - 17:37
QUOTE(gmo @ 2013 04 30, 19:33)
g.gif Bet juk mes vis dar čia, iki pat 50-to puslapio,  mirksiukas.gif  tai ko vyrai negali būti tokie kantrūs?

Jiems kai kurių forumiečių nuomonę tai leistina , galima taip daryti .
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti