Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

gerai , kaip ši ?
nu tada reikia susitikti pabendrauti givai,atrasik man i mob xxxxxx
Parašius , kažkas iš kito numerio po keleto valandų parašė " kas čia rašo? "
unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 29, 00:52)
Bendrauk paprastai ir negalvok, patinki ar nepatinki, elgiesi kaip paauglė biggrin.gif Yra toks posakis- aš ne euras, kad visiems patikčiau kam sukti galvą?

Aišku , jei nepatinku , tegu ieško kitų draugių . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 28, 21:36)
Todėl , kad man labai patinka ir bijau , kad galiu atsibosti , arba ,kad nepatinku . blush2.gif

paaugliska hihihi.gif

bijau to, bijau ano... tai jei del visko kyla baime, ko isvis ten sedet ir rasinetis. arba tegu bendravimas buna nuosirdziai paprastas, arba jokio.

pati prisidarai say bedu.

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 28, 21:56)
gerai , kaip ši ?
nu tada reikia susitikti pabendrauti givai,atrasik man i mob xxxxxx
Parašius , kažkas iš kito numerio po keleto valandų parašė " kas čia rašo? "

man tai tos gramatines klaidos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 29, 01:13)
paaugliska hihihi.gif

bijau to, bijau ano... tai jei del visko kyla baime, ko isvis ten sedet ir rasinetis. arba tegu bendravimas buna nuosirdziai paprastas, arba jokio.

pati prisidarai say bedu.
man tai tos gramatines klaidos  doh.gif

Antras rusas , ne lietuvis , klaidos atleistinos .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 28, 22:16)
Antras rusas , ne lietuvis , klaidos atleistinos .

nu ok, atleistina tada.
o tu nepasirasei, kas raso? siaip tai is mandagumo, jei pirma karta rasai, turetum pasirasyt, kad ta ir ta
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 29, 01:18)
nu ok, atleistina tada.
o tu nepasirasei, kas raso? siaip tai is mandagumo, jei pirma karta rasai, turetum pasirasyt, kad ta ir ta

Ne , vardo nepasirašiau .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 28, 22:44)
Turėtų pamiršti ir laukti , kol aš atsisveikinsiu arba neatsisveikinusi dingsiu .

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 28, 23:16)
pasnekesim kita syki. dabara labai pavarges[COLOR=yellow][/color] mad.gif

O tau neatrodo, kad, kai susirašinėjot, buvo sekmadienis ir beveik vidurnaktis? Kad žmogui dar susitvarkyti, nusiprausti ir pailsėti reikia, nes ryte bus pirmadienis, savaitės pradžia ir reiks į darbą drožti? Gal jis visą dieną bobutei šiltnamį kasė, sodą genėjo ir tikrai per dieną nusikalė? Juk žmonės gyvena realų gyvenimą, o ne tik virtualų, kaip tu. Per daug serialų esi prisižiūrėjus, meilės romanų ir netikusių internetinių ale "psichologų"- santykių ekspertų patarimų prisiskaičius. Galų gale, kodėl jis turi aukot savo poilsį dėl visiškai nepažįstamos moters?
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 29, 00:20)

O jis ekstrasensas ir per atstumą turi žinoti, kas jam rašo? cool.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 28, 22:20)

lotuliukas.gif

oj, PirS, keisk poziuri i bendravima. arba net nebus su kuo i pasimatyma nueiti rolleyes.gif
islepus buvai vaikystej, gyvenimas turejo pamurkdyt jau. zmogus parase normaliai. nereik siknoj slieku ieskot.

gero pirmadienio 4u.gif
ir nauju pazinciu hihihi.gif
Atsakyti
Jau pamurkdė . Ačiū . smile.gif
Atsakyti
Na, panos, ir jumoro jausmas pas jus thumbup.gif 4u.gif visai savaitei nuotaika pasikeliau puse temos perskaičius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 29, 09:01)
lotuliukas.gif

oj, PirS, keisk poziuri i bendravima. arba net nebus su kuo i pasimatyma nueiti  rolleyes.gif
islepus buvai vaikystej, gyvenimas turejo pamurkdyt jau. zmogus parase normaliai. nereik siknoj slieku ieskot.
gero pirmadienio  4u.gif
ir nauju pazinciu hihihi.gif

drinks_cheers.gif As jau jai kelinta karta tai bandau iklat i galva...neklauso doh.gif
Atsakyti
Ne vienas vyras yra sakęs, kad niekada nenorėtų senmergės. Išsiskyrusi, našlė, jau iš šeimos, gyvenusi su vyru, pripratusi ir prisiderinti ir nusileisti. O jei įpusėjusi ketvirtą dešimtį ir vis dar viena, tikrai ne kas. Pripratusi būti viena, rūpintis tik savimi. Seno šuns naujų triukų neišmokysi. Bent jau taip pareiškė man artimas žmogus, kai pasakojosi, kad ir tą ir aną netekėjusią piršo, sakau, nei vaikai nei buvęs maišytųsi. g.gif
Šiandien turėjau garbės pažliumbti senam tik draugui į darbinio kombinezono atlapus. Galiu gyvenimu skųstis, galiu girtis, čia pagal mėnulio fazę man. Paklausiau, kada ketina parsivesti šeimininkę į naują butą. Pasisakė, kad kaip ir priprato vienas, viską gali pasidaryti pats, didžiąją laiko dalį atima darbas, užbėga vaikai, parsisiunti kokį filmą. Priprato, kaip vilkas vienas sliūkinėti. Ir aš taip jaučiuosi. Lyg ir ieškai, lyg ir labai jau gerbi tą savo laisvę. Iš tikro aš norėčiau turėti tikrą draugą, bet vedybos... man jau būtų nebe pirmos, na, turėčiau jau labai būti tikra, kad tai eureka, kad tai tas žmogus, kad nebenorėsiu nieko kito gyvenime. Be to man visai patinka mano pavardė, kurią gavau iš pirmojo vyro. galiu drąsiai teigti, kad didžioji dalis ieškančių iš tikrųjų nieko neieško, nenori nieko keisti, nes jiems ir taip gerai.
blink.gif ir nerašykit, mergos, geltonai, aš vos prižlibinu mirksiukas.gif kad vyrai beraščiai, tai jokia naujiena, net ir stebėtis jau nebedera. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmo: 29 balandžio 2013 - 18:48