Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

QUOTE(gmo @ 2013 04 29, 23:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nesvarbu, kad bobų vasaros nebus, nebuvo juk ir pavasario bigsmile.gif esi šauni moteris. nesuprantu tų diedų, kurie vežasi P ir S į viešbutį, užuot užsukę pas bobų vasasos nebus nuostabaus varškės pyrago su tarkuota apelsino žievele. g.gif Žiauriai nesusipratėliai doh.gif

Jų to paklausk , kodėl , gal juos priversi pamėgti kitą asmenį . biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 29, 23:59)
Pasirodo kelias i vyro sirdi ne per skrandi,o per viesbuti g.gif

Tai va taip ir pasirodo , kuo mažiau vyrams pataikausit , tuo labiau jiems patiksit . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 29, 22:02)
Tai va taip ir pasirodo , kuo mažiau vyrams pataikausit , tuo labiau jiems patiksit .  smile.gif

g.gif Jei taip sakytų ta, kuri tą vyrą turi g.gif Aš bent jau turėjau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 29, 21:58)
atidarytas tęsinys kitu pavadinimu .

g.gif O kam? g.gif Tu diedų ieškai, ar tenkiniesi, kai tave čia bobos "dulkina"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 29, 22:02)
Jų to paklausk , kodėl , gal juos priversi pamėgti kitą asmenį .  biggrin.gif
Papildyta:

Tai va taip ir pasirodo , kuo mažiau vyrams pataikausit , tuo labiau jiems patiksit .  smile.gif

Nu nieko tu sitoj temoi neismokai doh.gif , tiksliau nenorejai. Norejai, kad visos susiburtu aplink tave - demesio. Sakau, buk su bobom, bus tau to demesio ! smile.gif

Kuo labiau mylesi pasauli ir save, tuo labiau pasaulis ir vyrai myles tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 04 29, 22:08)
g.gif Jei taip sakytų ta, kuri tą vyrą turi g.gif  Aš bent jau turėjau unsure.gif
Papildyta:

g.gif O kam? g.gif  Tu diedų ieškai, ar tenkiniesi, kai tave čia bobos "dulkina"? g.gif

Na,kad tesini atidare nieko bloga..Man padejo sita tema Gal dar kazkam pades.Tik ar P ir S pades abejoju.Cia ji pati sau turi padet..Nes manau,kad yra ir toliau apie ka diskutuot..Jei ne rimtai tai su jumoru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 29, 22:13)
Na,kad tesini atidare nieko bloga..Man padejo sita tema Gal dar kazkam pades.Tik ar P ir S pades abejoju.Cia ji pati sau turi padet..Nes manau,kad yra ir toliau apie ka diskutuot..Jei ne rimtai tai su jumoru smile.gif

Tema turi būti apgalvota, aktuali ir nuoširdi, o ne dėl to, kad nežino žmogus, ko nusigriebt, jei ne forume mirkti. Pati išdėstei savo rūpestį, kaip mokėjom svarstėm tą problemą, daugmaž aptarėm. Negražių moterų nėra. Na, nėra. Kas toliau, pilstom iš tuščio į kiaurą? Gerai, šįvakar baigiam šitą pokalbį. Jau netoli vidurnaktis, rytoj darbukai. Pasvarstysim, kas kaip, kiek iš to naudos, gal ir kokia verta mintis kitam pokalbiui. g.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmo: 29 balandžio 2013 - 22:27
Temos pavadinis tai stačiai ,atsiprašant nekeliantis jokių protingų minčių diskusijai...
Atsakyti
Sėdėjau surūgus kaip kefyras, įlindau čia pasiskaitinėt, praskaidrinot nuotaiką thumbup.gif

Beje, bobų vasaros nebus , ar skanus pyragas gavosi? Rytoj ir aš kepsiu, tik nesuprantu kiek varškės dėt gramais? ax.gif

Kas dėl PirS, jai visi patarimai kaip vanduo nuo žasies, nenori ji ar nesugeba įsiskaityti ir jais pasinaudoti..
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 29, 23:24)
Sėdėjau surūgus kaip kefyras, įlindau čia pasiskaitinėt, praskaidrinot nuotaiką thumbup.gif

Beje, bobų vasaros nebus , ar skanus pyragas gavosi? Rytoj ir aš kepsiu, tik nesuprantu kiek varškės dėt gramais? ax.gif

Kas dėl PirS, jai visi patarimai kaip vanduo nuo žasies, nenori ji ar nesugeba įsiskaityti ir jais pasinaudoti..

labas..as dejau 2 pokiukus(400gris viso).ant 28 cm skardos isejo koks cm sluoksnis tos varskes(gatavampyrage).Manau galima det ir daugiau tik atitinkamai jau kiausinio ir pieno..su zieve nepadauginkit,kad nesigautu kartumo.O seip skonis neblogas..Kita karta desiu citrina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bobu vasaros nebus: 30 balandžio 2013 - 03:38
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 29, 20:34)
Vedasi tada , kai susitinkama mieste ir vėliau važiuojama pas jį .

Ane, as nezinojau, niekada vyro neturejau biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokia aktuali tema jau baigiasi, tiek išsakyta, o pamiršau svarbiausią daug kartų girdėtą vyrų suvystymo liaudišką receptą: kelis lašelius menstruacijų kraujo į taurę raudonojo vyno ir neatsimuši, meilė iki grabo lentos, tik tave ir tave vieną mylės, godos ir ant rankų nešios. drinks_cheers.gif O jeigu jūsų svajonių vyras abstinentas, tampax į arbatą. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmo: 30 balandžio 2013 - 10:44
Spėju, kad tai bus vienintelis patarimas, kuriuo pasinaudos PirS biggrin.gif

Atsargiai su norais, mergaitės, jie gali imti ir išsipildyti. mirksiukas.gif

Štai mano dukra, amžinai užimta studentė, norėjo kada tiesiog ramiai imti ir perskaityti kokią knygą . Ir ką. Guli ligoninėj, skaito. unsure.gif

Taip bus ir su diedais. Rankiojam kojines, nuorūkas ir alaus skardines ir ilgimės tos savo vienatvės. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmo: 30 balandžio 2013 - 11:33
QUOTE(gmo @ 2013 04 30, 09:37)
Tokia aktuali tema jau baigiasi, tiek išsakyta, o pamiršau svarbiausią daug kartų girdėtą vyrų suvystymo liaudišką receptą: kelis lašelius menstruacijų kraujo į taurę raudonojo vyno ir neatsimuši, meilė iki grabo lentos, tik tave ir tave vieną mylės, godos ir ant rankų nešios.  drinks_cheers.gif O jeigu jūsų svajonių vyras abstinentas, tampax į arbatą. mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif manau, turetum koreguoti sita posta, kad neperskaitytu viena aktyvi sios temos dalyve, nes neaisku, kokios bus pasekmes unsure.gif

lotuliukas.gif

ei merginos, prateskit sita tema. gmo ir PirS postai vien kaip praskaidrina nuotaikas biggrin.gif
Atsakyti