Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

QUOTE(paszaga @ 2013 04 22, 08:09)
Tikiuosi, atsiras vilniečių, kurios pasidalins po keletą daigelių.

Jau viena supermamyte atsiliepe. Didelis jai  friends.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

o kokiu norite? tikrai turesiu pertekliaus, jei kazko baisaus neatsitiks. Parasykite i A.Z. jei ka 4u.gif
aisku mano daigai nebus tokie grazus kaip kitu merginu, bet...vis gal geriau nei nieko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 22 balandžio 2013 - 09:35
Na va, per savaitgali siltnamis pas mus jau stovi thumbup.gif
Dabar mastau, kaip ta zeme greiciau susildyti, ar geriau perkasioti, nors per puse kastuvo? Ar agropleve juoda tiesti? O jei as duobes iskasiu, kur pomidorai bus sodinami, prikrausiu kokio komposto, palaistysiu dar siltu vandeniu, gal taip greiciau isiltu ji man? Nesumastau, ka cia geriau padarius g.gif Ir kaip temperatura pamatuoti, jei iskasiu duobe ir imesiu termometra blush2.gif bent panasuma rodys? vienzo, dabar prasidejo kitas galvos skausmas. Priminkit, kokia zemes temperatura minimali gali buti pomiodorams?
Atsakyti

Paszaga, na labai labai užjaučiu.. šitoks nuostolis..
[/quote]

Aciu. verysad.gif

aciuks.gif

Yra zmoniu, kurie siulo savo pagalba, gal kada nors ir as kam nors padesiu. Kol visi mano daigialiai buvo sveiki ir grazus, pati dalinau visiems i kaire ir desine, nes turejau apie 30 rusiu -siokia tokia ivairenybe, o dabar pati laukiu kitu malones doh.gif

Ot tai pasimokiau ............... tik daigialiu baisiai gaila.
Atsakyti
Pas mane sodyboj didelė šalna buvo. Kaimynės prašiau apžiūrėti mano daigus tai paskambinus pasakė po tokiais patalais tau niekas nenušals mirksiukas.gif. Likau pamaloninta blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 22, 10:13)
as sestadieni persodinejau ir pikiavau. Daug ismeciau kaip pertekliu. Gaila kad tik dabar paraset

O dabar atejau paklausti ar geras laikas sestadieni buvo persodinimams? g.gif Nes kokie 10 daigeliu niekaip neatsigauna. Nusvire ir tokie lyg apvyte atrodo doh.gif nebezinau ne ka daryt. Siandien galvoju gal nenesti i siltnami ju...

yra atskira tema, sėjos kalendoriai, ten yra atsakymai. Šeštadienį buvo bloga diena persodinimams.
Atsakyti
[quote=paszaga,2013 04 22, 09:56]
[/quote]

Aciu. verysad.gif
aciuks.gif

Yra zmoniu, kurie siulo savo pagalba, gal kada nors ir as kam nors padesiu. Kol visi mano daigialiai buvo sveiki ir grazus, pati dalinau visiems i kaire ir desine, nes turejau apie 30 rusiu -siokia tokia ivairenybe, o dabar pati laukiu kitu malones doh.gif

[/quote]
gal nesupyks palatininkes jei surasytumete kokiu turejote blush2.gif a vdrug ir tokiu kas tures ax.gif
Atsakyti

gal nesupyks palatininkes jei surasytumete kokiu turejote blush2.gif a vdrug ir tokiu kas tures ax.gif
[/quote]

Tik vakare galesiu sarasiuka parasyti...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 22, 10:54)
Na va, per savaitgali siltnamis pas mus jau stovi  thumbup.gif
Dabar mastau, kaip ta zeme greiciau susildyti, ar geriau perkasioti, nors per puse kastuvo? Ar agropleve juoda tiesti? O jei as duobes iskasiu, kur pomidorai bus sodinami, prikrausiu kokio komposto, palaistysiu dar siltu vandeniu, gal taip greiciau isiltu ji man? Nesumastau, ka cia geriau padarius  g.gif Ir kaip temperatura pamatuoti, jei iskasiu duobe ir imesiu termometra  blush2.gif bent panasuma rodys? vienzo, dabar prasidejo kitas galvos skausmas. Priminkit, kokia zemes temperatura minimali gali buti pomiodorams?

Siaip tai gali viska daryti, ka surasei biggrin.gif Bus rezultatas geresnis. Pirmiausia sukasciau zeme, tada padfaryciau duobes pomidorams, prilieciau, prikrauciau komposto ir juoda agro uzdengciau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Zirzė,2013 04 22, 10:13]as sestadieni persodinejau ir pikiavau. Daug ismeciau kaip pertekliu. Gaila kad tik dabar paraset

O dabar atejau paklausti ar geras laikas sestadieni buvo persodinimams? g.gif Nes kokie 10 daigeliu niekaip neatsigauna. Nusvire ir tokie lyg apvyte atrodo doh.gif nebezinau ne ka daryt. Siandien galvoju gal nenesti i siltnami ju...
[/quote]
Nelaikykit ju sauleje kol jie tvirtai neatsistos ir vandenuko nepagailekit .
Papildyta:
[quote=paszaga,2013 04 22, 10:56]
[/quote]

Aciu. verysad.gif
aciuks.gif

[/quote]
Gaila ,kad as Silutes pusej,turiu nemaza pertekliuka .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 22 balandžio 2013 - 10:22
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 22, 10:05)
Siaip tai gali viska daryti, ka surasei  biggrin.gif  Bus rezultatas geresnis. Pirmiausia sukasciau zeme, tada padfaryciau duobes pomidorams, prilieciau, prikrauciau komposto ir juoda agro uzdengciau  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Ka tik parejau is siltnamio , sugriebiau visa siena, susilau, pavargau lotuliukas.gif Turbut siandien mano darbai baigti biggrin.gif Kasti gales antra puse, starost ne radost verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 22, 09:10)
Syrit isnesiau saviskiu i "vila". Savaitgali buvau isvaziavusi, tai dvi dienas teko jiesm namie pratupeti-bijojau palikti siltnamuje be prieziuros. na ir ka greiciausiai neveltui, nors.. bajeris. buvau palikusi siltnamyje du ekperimentinius ir ciliaka viena. grizau ciliakui amen, o pomidorai stovi kaip kareiviai unsure.gif

Aš tai sadistė blush2.gif Pas mane 3 paprikos ir 3 čiliai šiltnamyje jau senai nakvoja, nu nieko, ištveria tas šaltąsias naktis ax.gif Tiesa kiekvieną vakarą apklostau, apkamšau.

Ši naktis vėl be nuostolių, tiek užkloti pomidorai, tiek nekloti nenukentėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paszaga @ 2013 04 22, 06:59)
Sestadienio nakti. Paprasiau zmogaus kad sunestu is siltniamio namo, o tas pamirso. Turejau 200 daigu pomidoru, 30 rusiu - atsigavo tik apie 30 daigu, ir tie apsale. Kaip ne keista is 50 daigu papriku isgyveno net 10.
Likusi augaliuku dalis pavirto blinais ir kose. Sekmadieni, kai ryte iejau i siltnami sirdis sustojo. Visi lapeliai kaip cipsai buvo.

Vaje užuojauta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 22 balandžio 2013 - 11:59
Gal kas tures atilekamu cili pipiriuku, ypach domintu apvalios formos, bet ir pailgus priglausiau, galeciau keistis i pomidoru daigus, turiu ivairiu rusiu- maskotka, ceraciforme, tajana, mikado, johanisbeere, juodi de barao, balkoniniai pomidoriukai ir dar keleta rusiu, namie paziuresiu bigsmile.gif
Atsakyti