Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

QUOTE(Alekto @ 2013 04 24, 13:25)
Aš irgi keičiu profesiją biggrin.gif Bandysiu iš namų dirbti.Tai mokaus,net dūmai rūksta biggrin.gif Būsiu,panašiai kaip Saintlina bigsmile.gif

geriau nebūk smile.gif Man tie darbai per ausis lenda, jau taip norisi trenkt tuos darbus, išvažiuot kaiman ir atsidėt pomidorų ir kitų širdžiai mielų augalų auginimui.. Ech, kad taip gaučiau turtingo giminaičio palikimą.. Ale nei tokio giminaičio nėra biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(L.K. @ 2013 04 24, 13:55)
Vandens savitoji šiluma (anksčiau sakydavom specifinė, paprastai tariant, tai medžiagos gebėjimas kaupti, sugerti šilumą) apie 5 kart didesnė už akmens, todėl 1 kg vandens jos sukaups (ir naktį atiduos) tiek, kiek 5 kg akmens. ...

tikrai labai įdomu smile.gif Tik akmuo ir sunkesnis už vandenį, tai turbūt mažiau akmenukų (imant užimamą tūrį) reiktų tam pačiam kiekiui šilumos sukaupti?
Na, bet pas mane nėr vietos nei akmenims sudėti, nei vandens bačkai pastatyti, tai man kaip ir neaktualu smile.gif
Atsakyti
O jus visos dar dangstot nakciai pomidorus su agro? Lyg minuso nezada, ar visvien reik dengti? ir tuomet kiek laipsniu turi buti, kad nedengtus butu galima palikti?
Atsakyti
[quote=Asta ir G,2013 04 21, 09:56]
[quote=Ex,2013 04 21, 06:54]
Prašom 4u.gif jei atmintis nepaveda, čia, tikriausiai, kalbi apie lysvių plotį šiltnamyje. Manau, kad čia jūsų pačių nuopelnas, buvo nesunku projektuoti, nes pasistatėt labai tinkamo pločio šiltnamį drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif
Tikrai taip lysvių plotį mirksiukas.gif . Džiaugiuosi, kad yra gerų ir protingų žmonių šiame forume 4u.gif .
[/quote]

Sveikos, atsiprašau, kad kišuosi. Bet gal išduotumėte apie savo lysvių plotį. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 24, 18:54)
O jus visos dar dangstot nakciai pomidorus su agro? Lyg minuso nezada, ar visvien reik dengti? ir tuomet kiek laipsniu turi buti, kad nedengtus butu galima palikti?

nezinau, sianakt gana nesalta, tai nedengsiu turbut g.gif
Atsakyti
As vis dellto kelis paliksiu nedengtus, tu,kuriu turiu kaip ir pertekliaus. Paziuresiu, kaip rytoj jie jausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 04 24, 14:27)
sitos arbateles nebandet?taukes arbetele:''''

Taukės, augančios ganyklose, gali būti gyvulių kritimo priežastis dėl jose esančių nuodingų pirolizidino alkaloidų. Tokie nuodingieji alkaloidai visų pirma yra kepenų nuodai. Todėl taukės net ir gydomaisiais tikslais negalima naudoti dideliais kiekiais, ją vartoti draudžiama nėščioms bei žindančioms moterims.
http://lt.wikipedia....org/wiki/Taukė
šiaubas blink.gif kaip po to tą pomidrą valgyt fear.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 04 24, 19:24)
Taukės, augančios ganyklose, gali būti gyvulių kritimo priežastis dėl jose esančių nuodingų pirolizidino alkaloidų. Tokie nuodingieji alkaloidai visų pirma yra kepenų nuodai. Todėl taukės net ir gydomaisiais tikslais negalima naudoti dideliais kiekiais, ją vartoti draudžiama nėščioms bei žindančioms moterims.
http://lt.wikipedia....org/wiki/Taukė
šiaubas blink.gif kaip po to tą pomidrą valgyt fear.gif

ne kas ,ne kas schmoll.gif g.gif o viena bobele dar siule mano tevui nuo sanariu herbatkos kaulazoles gert blink.gif gerai ,kad ziema buvo-negavo zoles g.gif buc gal jau palaidojus g.gif blink.gif nereik tada man naujo eksperimento schmoll.gif
Atsakyti
Na jau, na jau. Taukė yra super dalykėlis, bet kaip ir visur reikia su protu vartoti. Tikrai netinka variantas, kai kuo daugiau, tuo geriau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 balandžio 2013 - 18:51
Vakar anksti miegoti nuejau, siandien ziuriu tema antram psl. blink.gif Sakau nuo ryto atsisesiu, paskaitinesiu,...
Maz nusalo visom pomidorai neuzdengti ir visos darot jiems dirbtini kvepavima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 25, 08:00)
Vakar anksti miegoti nuejau, siandien ziuriu tema antram psl.  blink.gif Sakau nuo ryto atsisesiu, paskaitinesiu,...
Maz nusalo visom pomidorai neuzdengti ir visos darot jiems dirbtini kvepavima  biggrin.gif

A vakar galejau ir nedengti ju, bet pasedejau pasedejau ir nusprendziau,kad blogai tikrai nebus. Sazine suveike ar koks velnias biggrin.gif Dar ir dabar uzdengti stovi. Saules nematyti, vejas...
O ir rasyti nera turbut ka, nes gal jau nemazai susisodine tuos pomidorus. Iki vaisiu vedimo ir ligu meto bus stilis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 08:08)
A vakar galejau ir nedengti ju, bet pasedejau pasedejau ir nusprendziau,kad blogai tikrai nebus. Sazine suveike ar koks velnias  biggrin.gif  Dar ir dabar uzdengti stovi. Saules nematyti, vejas...
O ir rasyti nera turbut ka, nes gal jau nemazai susisodine tuos pomidorus. Iki vaisiu vedimo ir ligu meto bus stilis  biggrin.gif

ne visos susisodino. man sąžinė neleidžia į šiltnamį grūst ir leist kankintis. manieji dienas balkone praleidžia, naktis namie. Kolkas gražūs ir neperaugę.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 25, 08:12)
ne visos susisodino. man sąžinė neleidžia į šiltnamį grūst ir leist kankintis. manieji dienas balkone praleidžia, naktis namie. Kolkas gražūs ir neperaugę.

aš dar net šiltnamio neturiu... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti