Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(mentas @ 2013 05 26, 00:20)
kriiste bandau skaityti 10 dalyku kurios autistiskai vaikas noretu kad zinotumet,esminis skirtumas,tada dar internete bet kokios info ieskau...  labai sunku uzsiimti kokybiskai su vaikais,nes jie yra 2,vienas neprileidzia prie kito...

Zinokit, kai as pirma kart skaiciau ta knyga, tai mane dar didesne depresija apniko, nes kaip ir Jus, nieko nesupratau. Supratau tik, kad butinai turiu kazka daryti, bet ka- neaisku. Kur man ieskoti tos ergoterapeuttu ir kineziterapeutu komandos, kurie sudarytu mano vaiko ugdymo plana ar panasiai. Vienu zodziu-mazai ka ten supratau, ir ti kaltinau save, o tik saves kaltinimas progreso neduoda. Kai dabar, po metu skaitau ta pacia knyga, jau siek tiek aiskiau. Ka cia noriu tuo pasakyt, kad tas skaitalas, gal nelabai tinkamas paciai pradziai. Ir aplamai, as irgi bandziau narsyt interneta, viska kas susije su autizmu ir tik dar neaiskiau viskas daresi, grimzdau i toki uzdara rata: nieko nesuprantu, negaliu, nebeturiu jegu, nieko nebenoriu, tik kad viskas baigtusi, noriu, kaip Jus saket, bilieto i viena puse. Reikia sustoti, kaip minejo Kriiste, pabandyt nusiraminti, pazvelgti i viska is sono, susideliot i lentyneles savo mintis. Tam reikia siek tiek laiko, kiekvienai skirtingai, bet tas laikas ateis, tikrai ateis diena, kai nustosit panikuot; ir tik tada pradesit kaza naudingo duot savo vaikams. Prirasiau cia, gal nesamoniu, bet taip jauciausi ir as kazkada, o kai zinai, kad esi ne viena palengveja kazkiek blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas.
Kriste, iki kada Milda lankys daržiuką?
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=dprkNZdv1eM

Nerealiai cia blink.gif
Atsakyti
oho.... blink.gif

mano kaiminas paauglys pries kelias savaites taip grojo pnuduodamas laiprines durys ir pasto dezutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 05 29, 12:39)
oho.... blink.gif

mano kaiminas paauglys pries kelias savaites taip grojo pnuduodamas laiprines durys ir pasto dezutes  g.gif

nelabai supratau blush2.gif
Atsakyti
cukraus pudra pas mus pasto dezutes sukabintos lauke prie dyru,tai jir isrgi taip panasiai i takta grojo nauduodamas durys,duru stikla,duru rankena ir tas pasto dezutes,as ji matau eidama is mokykos,visada manaiu kad jis truputi keistas...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 05 29, 13:07)
cukraus pudra pas mus pasto dezutes sukabintos lauke prie dyru,tai jir isrgi taip panasiai i takta grojo nauduodamas durys,duru stikla,duru rankena ir tas pasto dezutes,as ji matau eidama is mokykos,visada manaiu kad jis truputi keistas...

a, dabar aišku.
o tai pagalvojo, kad laužė viską blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 29, 09:57)
Labas.
Kriste, iki kada Milda lankys daržiuką?

Nzn, birzeli tikrai lankys, nes man darbas, o liepa rugpjuti - jei gausiu darba vasarai laikina - tai eis, jei negausiu - ziuresim, bus matyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 05 29, 20:32)
Nzn, birzeli tikrai lankys, nes man darbas, o liepa rugpjuti - jei gausiu darba vasarai laikina - tai eis, jei negausiu - ziuresim, bus matyti mirksiukas.gif

supratau smile.gif
Atsakyti
Retai kada užsuku čia...Pirmą žinutę parašiau, kai sūnui buvo 5 metai, dabar greit sueis 15 smile.gif Džiaugiuosi ir didžiuojuosi juo, šiemet baigė muzikos mokyklą, vidurinėje mokykloje pagal pažangumą yra 14-tas iš 30 mokinių, draugų jis neturi, bet jam jų ir nereikia.Jis tylus, ramus, geras vaikas ir aš jį myliu tokį, koks jis yra, man visai nebesvarbu nei jo pasiekimai, nei gebėjimai, svarbiausia, kad jam pačiam yra gera gyventi.
Atsakyti
Gera skaityti Atėne V. Sekmės Jums ir toliau. Tikiuosi, ir aš kada nors džiaugsiuos savo vaiku taip kaip Jūs.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 06 03, 09:10)

ir? kodel to klausei blush2.gif

Mes siandien buvome mokykloje, Mildai vyko pirmoji pamoka tame komplekte - kur teks praleist 4 ateinancius metus - lyg ir sekmingai wub.gif , sake net kazko klause, kalbejo thumbup.gif
Atsakyti