QUOTE(LisJa @ 2013 06 07, 13:48)
Sveikinu, labai smagu uz Jus
Tik priminsiu, merginos, kad Atenes vaikas yra Aspergeris. Jis pradejo kalbet laiku ar net anksciau (pataisykit prasau, jei klystu, bet tikiuosi atmintis nemeluoja), anksti demonstravo gera atminti, tik turejo siek tiek autistisku keistumu.
Tiesa, mane vis kritikuoja uz pesimizma:-) Bet as save laikau realiste, o ne pesimiste.
Kita vertus-tiket ir tiketis reikia VISADA, kad ir kas benutiktu, nes kitaip buna labai sunku:-)
Mano vaikas, būdamas 2 metų mokėjo 8 žodžius ( turiu juos užsirašiusi- bamba, mama, tetė, ate, ačiū, duok, gerti, miega, durys

), bet pažino visas raides ir skaičius. Jis ir dabar kalba mažai, trumpais, konkrečiais sakiniais, be jokių metaforų, perkeltinių reikšmių. O tikėti reikia visada ir dar reikia daug daug dirbti, kartais ir aš palūžtu...,bet turiu , privalau stengtis dėl savo vaiko. Mane kartais užgraužia sąžinė, nes dukrai aš beveik neskiriu laiko, ji visada su tėčiu, pati viską daro, ruošia pamokas, susitvarko rūbus, kambarį, padaro man sumuštinius, o jai tik 7 metai. Aš net nežinau, kas ten pas ją mokykloje vyksta

, ji tik padėkas, pagyrimo raštus neša...