Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(gaily @ 2014 02 17, 16:11)
O kaip yra protezuojant, jei reikia is esmes vieno danties, bet apvilkti reikia ir soninius, tai skaiciuojama kaip 3 vainikeliai tie? Nu tarkim raso kaina 700 Lt, tai bus 700 x 3 ar kaip?  rolleyes.gif

taip, bus 3x700=2100 lt.
Atsakyti
O gal kas turit parekomenduoti gydytoja, dedanti metalo keramika pigiau nei 600-700 Lt ir gera dirbanti? rolleyes.gif

Ir dar man idomu, jei truksta vieno danties, ar visada slifuojami du soniniai, nebuna, kad slifuojamas vienas soninis, o is kitos puses ne? Nes zinau kam taip daryta, bet gal cia koks pasenes metodas ar kas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 18 vasario 2014 - 08:52
QUOTE(gaily @ 2014 02 18, 08:32)
O gal kas turit parekomenduoti gydytoja, dedanti metalo keramika pigiau nei 600-700 Lt ir gera dirbanti?  rolleyes.gif

Ir dar man idomu, jei truksta vieno danties, ar visada slifuojami du soniniai, nebuna, kad slifuojamas vienas soninis, o is kitos puses ne? Nes zinau kam taip daryta, bet gal cia koks pasenes metodas ar kas..

Jei nušlifuos tik vieną, jis gali krūvio dviejų dantų neatlaikyti, ypač krūminis. Jei reikia du sveikus dantis nušlifuoti, jau geriau investuoti į implantą. Aš savo tiltelį praradau, ir iš karto reikėjo už 5 dantukus susimokėti doh.gif O nušlifavo man 3 sveikus dantis, kad atlaikytų tiltelis. Dabar turiu 2 implantus ir 3 vainikėlius, ir tikrai visi 5 nesuges vienu metu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2014 02 16, 15:03)
Straumann ir nobel biocare yra laikomi geriausi psaulyje, jie nuolatos keičiasi 1-2 vietomis..

QUOTE(Florestina @ 2014 02 16, 15:22)
Pas mane "Biomet 3i", nesiskundžiu, jau ne vienus metus laiko ir viskas gerai.

Klausimas abiems: kur dėjotės, gal galite kliniką rekomenduoti? Kiek maždaug gali kainuoti 1 dantukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 02 18, 11:47)
Jei nušlifuos tik vieną, jis gali krūvio dviejų dantų neatlaikyti, ypač krūminis. Jei reikia du sveikus dantis nušlifuoti, jau geriau investuoti į implantą. Aš savo tiltelį praradau, ir iš karto reikėjo už 5 dantukus susimokėti  doh.gif O nušlifavo man 3 sveikus dantis, kad atlaikytų tiltelis. Dabar turiu 2 implantus ir 3 vainikėlius, ir tikrai visi 5 nesuges vienu metu.  rolleyes.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2014 02 18, 17:02)
Ačiū, Florestina  4u.gif
O kaip šiaip ši klinika, ar ji laikoma iš brangiųjų? Nes bėgu nuo savo gydytojos ir norėčiau susirasti patikimą odontologą  blush2.gif

Viena iš brangesnių, buvau, domėjausi.
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 02 19, 09:20)
Viena iš brangesnių, buvau, domėjausi.

Kuri tiesa tiesesnė? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Baisu kokios didel4s kainos to implanto, man vieną reikia keisti viršutinį 5 :,(((((
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2014 02 18, 15:22)
Klausimas abiems: kur dėjotės, gal galite kliniką rekomenduoti? Kiek maždaug gali kainuoti 1 dantukas?  ax.gif

www.dentaltravel.lt, deda Astijus Mackevičius, dirba tikrai gerai, bet kaina tai iki 5000Lt už dantį man gaunasi... Straumann
Papildyta:
QUOTE(ernestulka28 @ 2014 02 20, 15:22)
Baisu kokios didel4s kainos to implanto, man vieną reikia keisti viršutinį 5 :,(((((

Tada belieka Baltarusija... Nors dėl vieno gal neapsimoka vargti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spokas1: 21 vasario 2014 - 06:08
QUOTE(Spokas1 @ 2014 02 21, 06:07)
Tada belieka Baltarusija... Nors dėl vieno gal neapsimoka vargti...

Mano bendrdarbė į Ukrainą važiavo, gyrėsi, kad pigiai susidėjo, bet kai paklausiau po kieks konkrečiai- tai taip ir nepasakė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2014 02 21, 12:46)
Mano bendrdarbė į Ukrainą važiavo, gyrėsi, kad pigiai susidėjo, bet kai paklausiau po kieks konkrečiai- tai taip ir nepasakė. g.gif

bet tai kelionės kiek turėjo kainuot... o jei kokios komplikacijos besikartojančios? tas važinėjimas juk irgi atseina nemažai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2014 02 21, 19:14)
bet tai kelionės kiek turėjo kainuot... o jei kokios komplikacijos besikartojančios? tas važinėjimas juk irgi atseina nemažai.  g.gif

Vat aš irgi apie tai pagalvojau. Na jos giminės gyvena Lvove, apsistot yra pas ką, bet vis tiek tuščiom nenuvažiuosi ir ant jų maisto nesėdėsi. g.gif
Atsakyti