Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikutes smile.gif noreciau prisijungti i jusu bureli. Pati labai noriu pasidaryti pilvo plastika, bet planuojam dar tureti leliuka, tad turbut neapsimoka...Dabar man aktualu kaina sios operacijos. Kainos skiriasi individualiai, ar yra kazkokia riba?
Atsakyti
QUOTE(Medejute @ 2013 05 04, 16:46)
Sveikutes smile.gif noreciau prisijungti i jusu bureli. Pati labai noriu pasidaryti pilvo plastika, bet planuojam dar tureti leliuka, tad turbut neapsimoka...Dabar man aktualu kaina sios operacijos. Kainos skiriasi individualiai, ar yra kazkokia riba?

Sveikute,sveikinam prisijungus 4u.gif !
Atsidaryk bet kurio plastikos chirurgo puslapi ir ten rasi visas kainas. mirksiukas.gif .Pirmame temos puslapelyje rasi info apie gyd
Atsakyti
Pasidalinkit patirtimi, kiek laiko svarstet darytis operacija? kiek laiko praejo po konsultacijos iki operacijos, ar buvot numete tiek svorio, kad jau buvo like susitvarkyt tik plastika?
Atsakyti
QUOTE(Medejute @ 2013 05 04, 20:19)
Pasidalinkit patirtimi, kiek laiko svarstet darytis operacija? kiek laiko praejo po konsultacijos iki operacijos, ar buvot numete tiek svorio, kad jau buvo like susitvarkyt tik plastika?

svarsciau nuo tada kai suvokiau, kad pilvo raumenys yra smarkiai prasiskyre, gal buvo keli men po sunaus gimimo, tai mazdaug pries du metus, anksciau paplepedavau, kad nusipjausiu pivla ir tiek. I konsultacija nuejau daugiau nei po 1,5m pastangu atstatyti buvusia pilvo forma. Numeciau svorio apie 10kg, nes tiek buvo uzsilike po gimdymo(bet svori meciau iskarto po gimdymo, negalvodama, kad to reikes del operacijos). I konsultacija nuejau rugseji, o operacija pasidariau spali 4u.gif
esu labai laiminga, kad ryzausi 4u.gif
Atsakyti
sveikos,visiskai jus apleidau,nerandu visiskai laiko doh.gif

Nijole76 labai liuks atrodo,bent jau tai kas metesi thumbup.gif

zuzii wow,bet tu cia taip maksimasiai ka? thumbup.gif liuks kad gerai jautiesi ir patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 05 02, 13:21)
Man sunkėsi pro skylutę rande. Vaikščiojau pas gyd. dėjau druskos kompresus kol išsivalė, paskui užsiuvo.
Trumpesnis randas nėra gerai dėl ausų atsiradimo, tada pilvas atrodo baisiai.
Labai įdomu pamatyti patį pjūvį ar jis nebus atvirkščias kaip pas vieną narę.

kuo daugiau skaitau, tuo baisiau darosi doh.gif biggrin.gif

kaip tos ausys atrodo? gal iš kokio googlo pvz galite įmesti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 05 06, 09:44)
kuo daugiau skaitau, tuo baisiau darosi  doh.gif  biggrin.gif

kaip tos ausys atrodo? gal iš kokio googlo pvz galite įmesti? smile.gif

Na trumpas randas tai nereiskia kad tos ausys bus-pagooglinkit "dog ears after tummy tuck foto" ir prisiziuresit!Kadangi LT tokios info nepateikia,tenka ziureti tik baisius amerikonu darbus doh.gif schmoll.gif
thumbup.gif Na o mano katino dienos baigiasi ax.gif ir nuo rytojaus puolu i savo darbus,o tai nuo sedejimo namie jau depresija kabinas blush2.gif verysad.gif .

http://i.realself.co...ent23-46019.jpg
Gerai isiziurejus sonuose tokie trikampiai islinde,o turi buti lygu grazu....Ir tokiu foto nnnn....Ju randai kaip matosi iki vos ne nugaros vidurio,jei ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 06 gegužės 2013 - 11:59
Man atrodo ir as savo rando vienoje puseje iziuriu kazka panasau i "ausyte"...nors randas ilgutelis. Is karto man ta puse nelabai patiko...dar stebiu smile.gif
Atsakyti
Pagūglinau, ačiū už nuorodą.. Net sukratė.. Iš siaubo filmo. Ne pats baisiausias rezultatas..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 05 06, 13:24)
Pagūglinau, ačiū už nuorodą.. Net sukratė.. Iš siaubo filmo. Ne pats baisiausias rezultatas..

user posted image

siaubas, cia gal mesininkas koks dare, o ne plastikos chirurgas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 05 06, 12:24)

user posted image

aš už to paties vaizdelio užkliuvau... dar pagalvojau, kad gal pati operavosi doh.gif
Atsakyti
OMG kas cia per vaizdai doh.gif
Nijoliukai, gal rando foto jau turi? mirksiukas.gif
Merginos, kitos po operaciju irgi nesnauskit, dalinkites vaizdukais. Tiek groziu uzderejusiu, o jos nesirodo bigsmile.gif
Atsakyti