Agnestar labai kompleksavau kad toookia kuda,kad perauksta,iki siol kopleksuoju del ugio,niekad nenesiuoju aukstakulniu,gal tik per vestuves apsiavus buvau. Po 2 viku tiek pas sveriau 49-50 ir niekur niekaip daugiau. Uztat dabar kg bile kiek

QUOTE(mentas @ 2013 06 09, 09:07)
Agnestar labai kompleksavau kad toookia kuda,kad perauksta,iki siol kopleksuoju del ugio,niekad nenesiuoju aukstakulniu,gal tik per vestuves apsiavus buvau. Po 2 viku tiek pas sveriau 49-50 ir niekur niekaip daugiau. Uztat dabar kg bile kiek 

Labas rytelis,
Ne nu klausykit Mente-as iki vaikuciu buvau 59kg jei pasistengdavau damusdavau saip ne taip iki 64kg geriausiu atveju,bet ir tai buvau pagalys "sudams"maisyt,o ypac tie dubens kaulai

Nijole tai ar as priestarauju...tikrai nekas,tai ir svori dabar nenoriu damust juk iki 50
sakau kokie 65-68 butu turbut pats tas,nors pagal skaiciuokle 61,,nu bet ziurekim realiai,iki 61 nedamusiu

QUOTE(mentas @ 2013 06 09, 10:04)
Nijole tai ar as priestarauju...tikrai nekas,tai ir svori dabar nenoriu damust juk iki 50
sakau kokie 65-68 butu turbut pats tas,nors pagal skaiciuokle 61,,nu bet ziurekim realiai,iki 61 nedamusiu 

Jo saulele as juk nepriestarauju,tik ir sakau kad as jau prastai jauciausi,o tau tai tikrai turejo but nelabai...
QUOTE(mentas @ 2013 06 09, 10:07)

MENTE baik tu !!! Tavo ugis idelus,super,nes kaip tik gali vaiksciuoti su akstakulniais ir be ju... Mano ugis taip pat 170cm.pamenu kaip buvau 11-13m jau buvo toks mano ugis,va tada as kompleksavau nes buvau pati auksciausia klaseje,o po keliu metu beveik visi pralenke ir palikau beveik zemiausia...As beveik visad vaikstau su aukstakulniais,tik dabar jau linkstu i labiau sportini stiliu,jau noriu zemu kulniuku batu arba keduku... Taip kad ugis idealus tavo tik kaip nebeliks to nestuminio pilvuko pasijusi super,patikek...
Nijole o tu tuos pleistrus lt pirkai ar uk?
ex tesle aciu labai
ex tesle aciu labai

QUOTE(mentas @ 2013 06 09, 14:19)
***Lietuvoj,nes Euro vaistinej su kortele dar nuolaida gavosi nebloga.O cia pas mus UK vieno kaina berods apie 12£.Tik tiek kad LT uzsakyma dare,nes tipo brangoki ir mazai perka
QUOTE(mentas @ 2013 06 09, 12:07)

O kodel, as irgi 170 ugipo ir super

as dbr galvoju, esu sverusi 52kg, tai visi jau persigande buvo..siaubas..o tai kodel tau tas svoris taip uzaugo?

QUOTE(mentas @ 2013 06 09, 12:07)

Teisingai merginos sako, puikus tavo ugis ir ner ko kompleksuot del aukstakulniu.

Isivaizduoju kad su 49 gerokai kuda buvai

Nugi dziaugiuosi kad kas dien jau pradedu vis geriau jaustis ir tiesiau atrodyt

Nors as sakiau kad bamba ne taip svarbu man bet jauciu turesiu daktarui klausimuka... kazkaip labai siaura ir dar toje siuvimo vietoje toks isokes rutuliukas (nemoku net paaiskint.. kada veliau nufotkinsiu)
sveikutes
Montera, kaip dziugu, kad jau geriau laikaisi
pamatysi, uzsimirs viskas tuoj, tik grozis liks

Montera, kaip dziugu, kad jau geriau laikaisi