Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

rytoj as paskaitinesiu, tik beziuredama dbr maciau kad sveciuose buvo krutuplastika ir dar vienas profilis g.gif siandien g.gif
[/quote]

Pasiziurejau ir dar viena albumeli butent krutu plastikos - jis irgi tuscias... As be zodziu... Puse sesiu dar viskas buvo, nes idejau nuotrauka ir iavariau I parde... Gerai pamenu laika.
Atsakyti
gali buti sistemos klaida. palaukim rytojaus, nepanikuokim smile.gif
Atsakyti
[quote=zuzii,2013 05 07, 21:11]
rytoj as paskaitinesiu, tik beziuredama dbr maciau kad sveciuose buvo krutuplastika ir dar vienas profilis g.gif siandien g.gif
[/quote]
Pasiziurejau ir dar viena albumeli butent krutu plastikos - jis irgi tuscias... As be zodziu... Puse sesiu dar viskas buvo, nes idejau nuotrauka ir iavariau I parde... Gerai pamenu laika.
[/quote]

swoon.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2013 05 07, 21:13)
gali buti sistemos klaida. palaukim rytojaus, nepanikuokim smile.gif

bet fotki.com be problemų veikia.. aš turiu savo accountą, ir visi albumai normaliai viekia..

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 05 07, 21:16)

bet fotki.com be problemų veikia.. aš turiu savo accountą, ir visi albumai normaliai viekia..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
VAJE schmoll.gif verysad.gif VAJE kur albumas prapuole,as buvau ilindusi apie sesta Lietuvos laiku viskas buvo blink.gif As savo nuotrauku nebeturiu verysad.gif
Papildyta:
Gal kazkam netycia taip gavosi,juk visos zinomos buvom schmoll.gif
Atsakyti
durnai labia jauciuosi, lyg kazka pridirbusi. As tikrai is vieno albumelio sokinejau I kita, viena atjungdama, prie kito prisijungdama, bet nieko net nebandziau trinti, beto ex tesle ir veliau uz mane buvo prisijungus.. Tas kitas albumelis butent krutu plastika vadinas. ... unsure.gif

Labai tikiuosi, kad cia sistemos klaida....

Labanakt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 05 07, 22:06)
Matau, kad pries 5 val. sukurtas albumas grazus pilvukai  g.gif, matyt kazkas bande padeti taisyti  doh.gif

Maciau ir as g.gif

Man fotki irgi veikia g.gif
Atsakyti
Nu rimtai, ir man rodo tuscia blink.gif Eina sau... cry.gif Kazkaip gal netycia kuriai gavosi, nors nzn, ar eina taip fit ir istrinti viska vienu paspaudimu g.gif
Atsakyti
as irgi bndziau jungtis bet niekaip,maniau gal puslapio klaida koki,abejoju ar taip galima netycia patrint viska,na viena albuma tai tikiu,bet viska g.gif
Atsakyti
Dar ketinau siulyti kopija padaryti albumo, kai daug lankosi visko galima tiketis. Gal ne is blogos valios, bet kas dabar ras kaltus :-(
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 05 07, 23:32)
as irgi bndziau jungtis bet niekaip,maniau gal puslapio klaida koki,abejoju ar taip galima netycia patrint viska,na viena albuma tai tikiu,bet viska  g.gif

mano vyresnelis man windowsus buvo isinstaliaves, jam gal metukai buvo smile.gif tiesiog prie mano akiu ziuriu tik next next ir finish. o cia suauge zmones nagus prikiso smile.gif
Atsakyti
Albumas neatsirado, vadinasi tikrai istrintas. Reik paziureti ar ten yra kokia info apie atstatyma, bet labai abejoju g.gif ....ir nuspresti ar kuriame nauja?
Atsakyti