Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sposa, su kuo poroj plauktum? Jei su vyru, tai pirmyn, pavarys uz du jis. As tai dekretan isejus baidom plaukiau, aisku, vyras irklavo, o as gamta dziaugiausi ir kompanija draugu. Na, zinoma, upe tai ramioji Minija, kokia ektremalesne tai pavojinga del issivertimo tikimybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 08 gegužės 2013 - 14:55
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 08, 15:55)
Sposa,  su kuo poroj plauktum? Jei su vyru, tai pirmyn, pavarys uz du jis. As tai dekretan isejus baidom plaukiau, aisku, vyras irklavo, o as gamta dziaugiausi ir kompanija draugu. Na, zinoma, upe tai ramioji Minija, kokia ektremalesne tai pavojinga del issivertimo tikimybes.

jau issiaiskinau rimciau, galima rizikuoti, bus kam irkluoti thumbup.gif pasirasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 05 08, 09:55)
Zmones, patarkite  ax.gif ......kompanija plauks baidaremis, man bus kazkur 2 men ir 3 savaites po op...ar neatsisakyti??? Sako nereiks man darbuotis labai irklais, bet esu juk plaukusi, bijau, kad nepavyks isvengti kruvio. Ar ne per didele rizika?

Nu va ka tik spec pasidomejau,nes ir mane tai domina-JAV plastikos chir pataria 4-6 sav pradeti nuo pritupimu,pradziai po truputi,po to atsilenkimai ir sportuoti schmoll.gif ...O va jau UK mesininkai-grieztai jokios tipo apkrovos pilvo sriciai jei dar ir raumenukai tvarkyti maziausiai 3 menesius blink.gif !!!!Tai kuriais tiket g.gif ???Mano gi daktarelis klause ka dirbu,tai paaiskino taip-2-2.5 men saugok save,tada viskas kas buvo isardyta formuojasi.Taip kad jei jausiu kazka pilvo srity nemalonaus,geriau to nedaryt.Taip kad SPOSA pasiimkit irkla ir ore mojuokit,retkarciais paliesdama vandenuka thumbup.gif .
Mes su seimyna jau Geguzes 25d lekiam vacation4.gif ,tikius po to nereiks turet reikaliuku turet su doctor.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 08 gegužės 2013 - 17:07
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 05 08, 18:06)
Mes su seimyna jau Geguzes 25d lekiam  vacation4.gif ,tikius po to nereiks turet reikaliuku turet su doctor.gif ...

Man taip pat pirmas po op audringas pasiautimas 25 numatytas alc.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 05 08, 17:23)
Man taip pat pirmas po op audringas pasiautimas 25 numatytas  alc.gif

thumbup.gif clap_1.gif essen.gif alc.gif nestuke.gif lotuliukas.gif vaje vaje!!!!!!!!!!Mums kazkaip labai pakeliui-kartu operavomes,gydomes ir tusintis kartu leksim lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergos sita dali nestuke.gif gal praleiskit kolkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 05 08, 18:46)
mergos  sita dali  nestuke.gif  gal praleiskit kolkas  lotuliukas.gif

biggrin.gif as turejau omeny viesa pasirodyma,pasisedejima ir aisku kas be ko organizmas juk atprates nuo sampaniuko ir visokiu ten imantriu patiekalu ax.gif ...Bent jau mano tai tikrai!!!!
Atsakyti
o D ,albuma istryne :apalpo: jomajo,kas cia ? pirma karta girdziu tokias nesamones.jo .as norejau savo foto istrinti,kaip pakeitete psw ir nepraneset,bet po to [pamaniau - juk tai info ateiciai ,na ateities neber laugh.gif

oi nimagu ,juokas pro asaras .ziauriai noreciau suzinoti kas cia ta psiche blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 05 08, 15:54)
O del krutu tu ilysk I krutu temuke - ten pradzioje labia duag duomenu, kas su kokias ismatavimais kokius dydzius dejosi. Galesi pasilygint - ar tu jau ten buvai? Retai kas darosi tokias operacijas kaip as kartu. As tik sioje temukeje aptikau, kad tai yra imanoma. Nesigailiu tik vieno - zinodama kas laukia po Op nezinau ar as galeciau ryztis vel kazkam panasaus. O dabar padaryta ir ner kur trauktis mirksiukas.gif

Bet kaip yra su moterim norim visada priesingai nei yra. Turejai maza isidejai didele, as turiu tarp D-E tai noreciau A. Man tai kaip nervina didele ypac del rubu. Praktiskai svarkus baltinius turiu pirkti 40d nes kitaip per krutine plesia o per liemeni viskas tada kaba ir kas kart reikia nest pas siuveja kad pasiaurinti per liemeni. O su maza krutine nei del liemenuku problemu visi tinka. O as kol nusiperku tai vargo vakariene... baisiausias uzsiemimas. doh.gif
Tik tiek kad didinimas man rodos paprasciau viskas ir tu randu maziau. Uztai pabijojau viska kartu darytis nu ir aisku del finansu brangokai gaunas.

QUOTE(liomi @ 2013 05 08, 22:50)
o D ,albuma istryne :apalpo: jomajo,kas cia ? pirma karta girdziu tokias nesamones.jo .as norejau savo foto istrinti,kaip pakeitete psw  ir nepraneset,bet po to [pamaniau - juk tai info ateiciai ,na ateities neber laugh.gif

oi nimagu ,juokas pro asaras .ziauriai noreciau suzinoti kas cia ta psiche  blink.gif

nu sakes su albumu man irgi neiseina is galvos. Kaip cia reikejo sugebet taip viska vienu kartu istrint. Kad kazkas cia is esamu taip butu padares tai netikiu ir kam to reiktu. Bet kad ir netycia nelabai net isivaizduoju kaip tiek albumeliu kiekvienos istrint vienu kartu. Netycia galima viena albuma istrint bet ne visus blink.gif g.gif Zodziu mistika kazkokia...
Cia aisku butu gerai tokia galimybe kaip vienas administruoja gali ikelt ir istrint, o kiti tik ziureti gali. Bet jau vargas tada tam vienam zmogui viska priziuret. g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Ruošiuosi ir aš operacijai, tik niekaip nesumąstau pas ką ... doh.gif Gal turite kokių rekomendacijų Klaipėdoje? Būčiau laaaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 09, 10:41)
Bet kaip yra su moterim norim visada priesingai nei yra. Turejai maza isidejai didele, as turiu tarp D-E tai noreciau A. 
Tik tiek kad didinimas man rodos paprasciau viskas ir tu randu maziau. Uztai pabijojau viska kartu darytis nu ir aisku del finansu brangokai gaunas.

nu sakes su albumu man irgi neiseina is galvos. Kaip cia reikejo sugebet taip viska vienu kartu istrint.  Netycia galima viena albuma istrint bet ne visus  blink.gif  g.gif  Zodziu mistika kazkokia...

Oi tos moterys lotuliukas.gif O mane nervina, kad visa gyvenima nesiojau tas liemeneles su stipriais pakietinimais, kad figura proporcinga atrodytu lotuliukas.gif Tik maitindama pamaciau kaip smagu nesiot liemeneles be jokiu pakietinimu wub.gif
Na dabar galesiu ivertinti ir kitus privalumus ar trukumas mirksiukas.gif Mazinimas kiek suprantu tikari su daugiau pjuviu daroma, bet didinimas - tai svetimkunis - komplikaciju didesne tikimybe.

Mergaites, bet ar imanoma is tikro istrinti viska vienu paspaudimu? Kai as tik cia pradejau skaitineti, tikrai pamenu, kad buvo tokie padejavimai, kad pradingsta nuotraukytes is albumu Vadinasi tie patrinimai jau vyko ir seniau po truputi g.gif

Papildyta:
QUOTE(BP84 @ 2013 05 09, 12:16)
Labas visoms  4u.gif

Ruošiuosi ir aš operacijai, tik niekaip nesumąstau pas ką ...  doh.gif  Gal turite kokių rekomendacijų Klaipėdoje? Būčiau laaaabai dėkinga  4u.gif

Kiek zinau - Bagdonas- vienu metu jis buvo labia populiarus tarp cia besilankanciu merginu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 05 09, 08:24)
Oi tos moterys lotuliukas.gif  O mane nervina, kad visa gyvenima nesiojau tas liemeneles su stipriais pakietinimais, kad figura proporcinga atrodytu lotuliukas.gif Tik maitindama pamaciau kaip smagu nesiot liemeneles be jokiu pakietinimu wub.gif
Na dabar galesiu ivertinti ir kitus privalumus ar trukumas mirksiukas.gif  Mazinimas kiek suprantu tikari su daugiau pjuviu daroma, bet didinimas - tai svetimkunis - komplikaciju didesne tikimybe.
Mergaites, bet ar imanoma is tikro istrinti viska vienu paspaudimu? Kai  as tik cia pradejau skaitineti, tikrai pamenu, kad buvo tokie padejavimai, kad pradingsta nuotraukytes is albumu  Vadinasi tie patrinimai jau vyko ir seniau po truputi g.gif

Papildyta:
Kiek zinau - Bagdonas- vienu metu jis buvo labia populiarus tarp cia besilankanciu merginu 4u.gif

Kad ir dabar jis gal giriamas,tas Bagdonas,tik kad jis paskutiniu metu labai keliauja po Europa su konsultacijom g.gif .As pas ji buvau uzsirasius konsultacijai pries kokius 4 men Londone,bet taip ir nenuejau schmoll.gif ....
Papildyta:
Oi merginos kad zinotumet koki bajeri su savo "babajais"apturejau!Galvojau reiks i darbuka begt apsisisiojus!!!!Sumasciau del saves pacios ramybes pasidaryt ultragarso tyrimuka ir kad daktarelis uzmestu aki i ta mano pilveli...Viskas pas mane tvarkoje-aciu dievuliui,bet kad butumet maciusios kaip stovejo kokie 4 ten nzn daktarai ar kas ten tokie ir gincijosi su manim-sako cia pas tave MINI plastika!!!Sakau bamba ziurekit,mini bambos nejudina!!!Tai vienas nubego kazkur ir atnese nuotraukas,sako ziurek kaip turi but,zodziu randai vos ne iki stuburo or taip sakyciau kokie tik 2 cm zemiau bambos!!!Tai as jiem tada-va todel mes ir vaziuojam kitur operuotis!Galvojau sprogs is pykcio!!!
Tai vat taip prasidejo mano rytas!!!!
Atsakyti