Sposa, su kuo poroj plauktum? Jei su vyru, tai pirmyn, pavarys uz du jis. As tai dekretan isejus baidom plaukiau, aisku, vyras irklavo, o as gamta dziaugiausi ir kompanija draugu. Na, zinoma, upe tai ramioji Minija, kokia ektremalesne tai pavojinga del issivertimo tikimybes.
QUOTE(EXTRAA @ 2013 05 08, 15:55)
Sposa, su kuo poroj plauktum? Jei su vyru, tai pirmyn, pavarys uz du jis. As tai dekretan isejus baidom plaukiau, aisku, vyras irklavo, o as gamta dziaugiausi ir kompanija draugu. Na, zinoma, upe tai ramioji Minija, kokia ektremalesne tai pavojinga del issivertimo tikimybes.
jau issiaiskinau rimciau, galima rizikuoti, bus kam irkluoti

QUOTE(sposa @ 2013 05 08, 09:55)
Zmones, patarkite
......kompanija plauks baidaremis, man bus kazkur 2 men ir 3 savaites po op...ar neatsisakyti??? Sako nereiks man darbuotis labai irklais, bet esu juk plaukusi, bijau, kad nepavyks isvengti kruvio. Ar ne per didele rizika?

Nu va ka tik spec pasidomejau,nes ir mane tai domina-JAV plastikos chir pataria 4-6 sav pradeti nuo pritupimu,pradziai po truputi,po to atsilenkimai ir sportuoti

Mes su seimyna jau Geguzes 25d lekiam

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 05 08, 18:06)
Mes su seimyna jau Geguzes 25d lekiam
,tikius po to nereiks turet reikaliuku turet su
...

Man taip pat pirmas po op audringas pasiautimas 25 numatytas

QUOTE(sposa @ 2013 05 08, 17:23)

mergos sita dali
gal praleiskit kolkas

QUOTE(mentas @ 2013 05 08, 18:46)

o D ,albuma istryne :apalpo: jomajo,kas cia ? pirma karta girdziu tokias nesamones.jo .as norejau savo foto istrinti,kaip pakeitete psw ir nepraneset,bet po to [pamaniau - juk tai info ateiciai ,na ateities neber
oi nimagu ,juokas pro asaras .ziauriai noreciau suzinoti kas cia ta psiche

QUOTE(zuzii @ 2013 05 08, 15:54)
O del krutu tu ilysk I krutu temuke - ten pradzioje labia duag duomenu, kas su kokias ismatavimais kokius dydzius dejosi. Galesi pasilygint - ar tu jau ten buvai? Retai kas darosi tokias operacijas kaip as kartu. As tik sioje temukeje aptikau, kad tai yra imanoma. Nesigailiu tik vieno - zinodama kas laukia po Op nezinau ar as galeciau ryztis vel kazkam panasaus. O dabar padaryta ir ner kur trauktis 

Bet kaip yra su moterim norim visada priesingai nei yra. Turejai maza isidejai didele, as turiu tarp D-E tai noreciau A. Man tai kaip nervina didele ypac del rubu. Praktiskai svarkus baltinius turiu pirkti 40d nes kitaip per krutine plesia o per liemeni viskas tada kaba ir kas kart reikia nest pas siuveja kad pasiaurinti per liemeni. O su maza krutine nei del liemenuku problemu visi tinka. O as kol nusiperku tai vargo vakariene... baisiausias uzsiemimas.

Tik tiek kad didinimas man rodos paprasciau viskas ir tu randu maziau. Uztai pabijojau viska kartu darytis nu ir aisku del finansu brangokai gaunas.
QUOTE(liomi @ 2013 05 08, 22:50)
o D ,albuma istryne :apalpo: jomajo,kas cia ? pirma karta girdziu tokias nesamones.jo .as norejau savo foto istrinti,kaip pakeitete psw ir nepraneset,bet po to [pamaniau - juk tai info ateiciai ,na ateities neber

nu sakes su albumu man irgi neiseina is galvos. Kaip cia reikejo sugebet taip viska vienu kartu istrint. Kad kazkas cia is esamu taip butu padares tai netikiu ir kam to reiktu. Bet kad ir netycia nelabai net isivaizduoju kaip tiek albumeliu kiekvienos istrint vienu kartu. Netycia galima viena albuma istrint bet ne visus

Cia aisku butu gerai tokia galimybe kaip vienas administruoja gali ikelt ir istrint, o kiti tik ziureti gali. Bet jau vargas tada tam vienam zmogui viska priziuret.

Labas visoms
Ruošiuosi ir aš operacijai, tik niekaip nesumąstau pas ką ...
Gal turite kokių rekomendacijų Klaipėdoje? Būčiau laaaabai dėkinga

QUOTE(Montera @ 2013 05 09, 10:41)
Bet kaip yra su moterim norim visada priesingai nei yra. Turejai maza isidejai didele, as turiu tarp D-E tai noreciau A.
Tik tiek kad didinimas man rodos paprasciau viskas ir tu randu maziau. Uztai pabijojau viska kartu darytis nu ir aisku del finansu brangokai gaunas.
nu sakes su albumu man irgi neiseina is galvos. Kaip cia reikejo sugebet taip viska vienu kartu istrint. Netycia galima viena albuma istrint bet ne visus
Zodziu mistika kazkokia...
nu sakes su albumu man irgi neiseina is galvos. Kaip cia reikejo sugebet taip viska vienu kartu istrint. Netycia galima viena albuma istrint bet ne visus

Oi tos moterys

Na dabar galesiu ivertinti ir kitus privalumus ar trukumas

Mergaites, bet ar imanoma is tikro istrinti viska vienu paspaudimu? Kai as tik cia pradejau skaitineti, tikrai pamenu, kad buvo tokie padejavimai, kad pradingsta nuotraukytes is albumu Vadinasi tie patrinimai jau vyko ir seniau po truputi

Papildyta:
QUOTE(BP84 @ 2013 05 09, 12:16)
Labas visoms
Gal turite kokių rekomendacijų Klaipėdoje? Būčiau laaaabai dėkinga 

Kiek zinau - Bagdonas- vienu metu jis buvo labia populiarus tarp cia besilankanciu merginu

QUOTE(zuzii @ 2013 05 09, 08:24)
Oi tos moterys
O mane nervina, kad visa gyvenima nesiojau tas liemeneles su stipriais pakietinimais, kad figura proporcinga atrodytu
Tik maitindama pamaciau kaip smagu nesiot liemeneles be jokiu pakietinimu
Mazinimas kiek suprantu tikari su daugiau pjuviu daroma, bet didinimas - tai svetimkunis - komplikaciju didesne tikimybe.
Mergaites, bet ar imanoma is tikro istrinti viska vienu paspaudimu? Kai as tik cia pradejau skaitineti, tikrai pamenu, kad buvo tokie padejavimai, kad pradingsta nuotraukytes is albumu Vadinasi tie patrinimai jau vyko ir seniau po truputi
Papildyta:
Kiek zinau - Bagdonas- vienu metu jis buvo labia populiarus tarp cia besilankanciu merginu

Papildyta:

Kad ir dabar jis gal giriamas,tas Bagdonas,tik kad jis paskutiniu metu labai keliauja po Europa su konsultacijom

Papildyta:
Oi merginos kad zinotumet koki bajeri su savo "babajais"apturejau!Galvojau reiks i darbuka begt apsisisiojus!!!!Sumasciau del saves pacios ramybes pasidaryt ultragarso tyrimuka ir kad daktarelis uzmestu aki i ta mano pilveli...Viskas pas mane tvarkoje-aciu dievuliui,bet kad butumet maciusios kaip stovejo kokie 4 ten nzn daktarai ar kas ten tokie ir gincijosi su manim-sako cia pas tave MINI plastika!!!Sakau bamba ziurekit,mini bambos nejudina!!!Tai vienas nubego kazkur ir atnese nuotraukas,sako ziurek kaip turi but,zodziu randai vos ne iki stuburo or taip sakyciau kokie tik 2 cm zemiau bambos!!!Tai as jiem tada-va todel mes ir vaziuojam kitur operuotis!Galvojau sprogs is pykcio!!!
Tai vat taip prasidejo mano rytas!!!!