Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(sposa @ 2013 05 29, 12:37)
Nijole, tai kad jau visos 8 savaites mums  smile.gif Sveikinimai  biggrin.gif
Del papu geras  lotuliukas.gif ... na va, gera pradzia padarei, vyras matyt suprato, kad ne veltui  biggrin.gif

Montera, panasius pojucius mazdaug visos isgyvenome, pakentek dar truputi  4u.gif As irgi labai letai tiesiausi, dar ir dabar, kai sedziu tai ir bamba apvali ir randas sypsenos formos idealiai, o kai pilnai atsitiesiu, tai keiciasi vaizdas.

doh.gif doh.gif doh.gif o velnias!!!!Is to dziaugsmo rimtai kad nesamone parasiau!!!!Man ne (.)(.) o galva reiktu prasioperuot blush2.gif
Tai gal sakau tie musu pilvukai taip ir liks ploksti dailus mirksiukas.gif ,o tai as kiekviena ryta apsiziuriu....
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 05 28, 09:42)
Jei planuose antras, as nemanau, kad apsimoka smile.gif finansine prasme tikrai ne smile.gif As vaiksciojau po dukros gimimo du metus su 5men nestumu biggrin.gif Po sunaus gimimo irgi tas pats biggrin.gif Bet uztat dbr dziaugiuosi biggrin.gif Parodyk pilva, tuoj ivertinsim biggrin.gif

Junkis junkis, o gal tas pilvas ner toks baisus wink.gif rodykis  4u.gif
Na bukit zmones, parasykit i AZ, as tikrai ne is blogos valios, bet neseku temos kiekviena diena  4u.gif ir galiu ne tik, kad nepaskaityti, bet ir praleisti ar nepastebeti.
Priklauso visoms slapukai, kuriu foto buvo albume. Ir prasom atnaujinti  4u.gif
Gi istryne albuma musu, zinai? Parasyk man i az, atsiusiu slapuka  4u.gif

Viena akim maciau kad kazkas keitesi, bet kad visai slbumo nera, tai nezinojau schmoll.gif gaila, bandysiu atkapstyti foto pries op, bet neaisku ar turiu. Slapuka jau gavau. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 05 29, 12:02)
Oho kaip greit laikas eina smile.gif Nors man siandien jau savaite po op.
Nu bet zinokit kazkaip blogai dar jauciuosi. Uzpakalis uztirpes nuo gulejimo. Oda tempia nesveikai doh.gif  Atrodo kaip kokiu gipsu butu apipyle. Dar nepanasu kad greitai issitiesiu. Randas kol kas is vietos nejuda bet bijau bus kita blogybe kad striju bus sociai. Pilvas blizga kaip per nestuma. Bandau tepliot bet kazin ar pades.
Labai dusina kai is gulimos padeties keliuosi. Po dusu ejau tai be gorseto siaubas kaip baisu net kvepuot bijau.

Nu ir vienas dar nesuprantamas skausmas po krutine per viduri kur jau buvo raumenu siules virsus. Sonu atsigulus skauda labai vienas taskas. O dar kazkokiu kampu pasilenkus kvepuojant atrodo kaip traskesys kaip kliutu kazkas, net nemoku paaiskint kas per jausmas.

Kol kas pas mane vieni nervai dar lotuliukas.gif Aisku tik dziaugsmas kad nebera iskritusio pilvo ir po biskuti svoris krenta. Nors bijojau svertis sakau gal priaugau nuo to istiso gulejimo.

Montera,del svoriuko-jis kris kad ir guli,juk kai atsiguli ir guli,net negalvoji judintis kai randi patogia padeti-o saldytuvas ir visi kiti smaguriukai bent jau pas mane pirmame aukste virtuvej verysad.gif tai jau geriau buvo patogiai gulet,nei eit valgyt.

Vieno nesuprantu-mergaites ar cia tik mano mesininkas ar dar kuriai irgi taip buvo:mane "patvarke"nuo 10 iki 12.30 ryte,o jau vakare 20 val atejo gyd ir liepe tiesiog verte gult ant sono g.gif .Tai man keista kai merginos klausia kada galesim ant sono gulet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 05 29, 16:08)
Vieno nesuprantu-mergaites ar cia tik mano mesininkas ar dar kuriai irgi taip buvo:mane "patvarke"nuo 10 iki 12.30 ryte,o jau vakare 20 val atejo gyd ir liepe tiesiog verte gult ant sono g.gif .Tai man keista kai merginos klausia kada galesim ant sono gulet g.gif

del tokio trumpo pjuvio buciau ir ant pilvo atsigulusi lotuliukas.gif O siaip as net nepamenu ar akcentavo iki kada negalima verstis ant sono g.gif bet po op tai tikrai sake negalima...bet ir pati as ne uz ka buciau nesivertusi, geriausiai jauciausi ant nugaros. As praktiskai 2 savaites ant nugaros pramiegojau.
Atsakyti
santi as operuosiuos birzelio 13 ( kazin ta 13 gerai ar blogai),bet as cia jau mislinu kaip dar nuveikt ka naudingo,bet kai sian paziurejau dar karto foto,tai galvoju man bent jau isgyvent ) lotuliukas.gif

na jus cia pavarot del (.)(.) thumbup.gif ,maz ir as jau noriu lotuliukas.gif

as tai bandau susitaikyt kad striju bus daugiau nei yra,nes jei be tempimo visa plystu,taai ka ja kalbet kai taaaip temps doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 29 gegužės 2013 - 23:31
QUOTE(mentas @ 2013 05 30, 00:25)
as tai bandau susitaikyt kad striju bus daugiau nei yra,nes jei be tempimo visa plystu,taai ka ja kalbet kai taaaip temps doh.gif

Gal kol turi truputi laiko pabandyk paieskoti info kokiomis priemonemis galima pastiprinti odos jungiamaji audini, matyt kolageno gamyba kokia sutrikusi, vitamino C tgrukumas ar dar kas...gal kazkokiu geriamu vaistuku yra g.gif juk silpnoms kraujagyslems yra visokiu priemoniu, gal ir odai? Tau matyt neuzteks drekinti isoriskai.
Yra papildu visokiu, tik nezinau ar jie verti demesio, pvz-collagen renover, cia milteliai gerimui tokie buna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 05 29, 21:25)
santi as operuosiuos birzelio 13 ( kazin ta 13 gerai ar blogai),bet as cia jau mislinu kaip dar nuveikt ka naudingo,bet kai sian paziurejau dar karto foto,tai galvoju man bent jau isgyvent ) lotuliukas.gif

na jus cia pavarot del (.)(.)  thumbup.gif  ,maz ir as jau noriu  lotuliukas.gif

Labukas,
MENTE,pasidomek MEZOTERAPIJA,cia bent jau pas mus tai labai populiaru,kreipiesi i gyd jis iskarto siulo masazus ir mezoterapija.Ir butinai po op i masaziukus varinek,nes tikrai suplysi visa schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 30 gegužės 2013 - 14:15
QUOTE(sposa @ 2013 05 29, 17:00)
O siaip as net nepamenu ar akcentavo iki kada negalima verstis ant sono  g.gif

Man sake, kai jau pati jausies, kad gali gultis ant sono, tada ir gulkis.

Oj, merginos, turejau pasirodyti K, kovo pabaigoje, bet taip ir nenuvaziavau, pats issikviete. Tai tuo tarpu ir paklausiau, del to trumpo pjuvio. Sake, kad kuo trumpesnis pjuvis, tuo didesne tikimybe atsirasti "ausims". Anot jo, taip rodo praktika. Taip, kad Leila buvo teisi.
Tad man labai idomu bus stebeti Nijoles rando geneze 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 30 gegužės 2013 - 20:08
Sveikos mergaitės, čia jums, visoms pasigražinusioms 4u.gif 4u.gif
man jau 5,5 sav. thumbup.gif
Sunkiausia buvo pirmą sav., kuomet reikėjo priprasti prie buvimo ir miegojimo su veržiančiu korsetu, pilvo skausmo, tempimo ir tinimo, miegoti galėdavau tik ant nugaros su pusiau sulenktomis kojomis ant pagalvės ties keliais, nes kitaip labai tempė pilvą. O miegoti ant šonų ir pilvo dėl maudimo iš vis nebuvo patogu. Skaudėjo ir tempė vaikštant, kabarojantis iš lovos... Į darbą grįžau po 1,5 sav. - ir visai gerai tenai jaučiausi.
O dabar jaučiuosi puikiai, miegu ir ant nugaros, ir ant šonų tongue.gif , skausmą ir tempimą jaučiu tik kai reikia greitai eiti, juoktis ar čiaudėti doh.gif Tik korsetas jau labai atsibodo, nes vis tiek veržia, ir rūbus reikia rinktis neaptemptus, kad nesimatytų. Laukiu nesulaukiu tų 8 sav. (ar 6-7? blush2.gif ), kada jau galėsiu būti be korseto - siaubsiu parduotuves ir pirksiu rūbus, apie kuriuos iki operacijos tik pasvajoti galėjau... blush2.gif
Bet užtat pilvas plokščias, kokio net ir iki gimdymų neturėjau thumbup.gif thumbup.gif , jokios papildomo riebaliuko bangelės, įliemenavimas. Tik randai ir bamba nelabai gražūs, bet tikiuosi, dar pasikeis... Labai džiaugiuosi, kad pasiryžau šiai operacijai. Vis pasigrožiu prieš veidrodį savo plokščiu pilvuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 05 30, 18:07)
Man sake, kai jau pati jausies, kad gali gultis ant sono, tada ir gulkis.

Oj, merginos, turejau pasirodyti K, kovo pabaigoje, bet taip ir nenuvaziavau, pats issikviete. Tai tuo tarpu ir paklausiau, del to trumpo pjuvio. Sake, kad kuo trumpesnis pjuvis, tuo didesne tikimybe atsirasti "ausims". Anot jo, taip rodo praktika.  Taip, kad Leila buvo teisi.
Tad man labai idomu bus stebeti Nijoles rando geneze  4u.gif

g.gif nu blyn,nu tikrai dar kol kas nera jokiu "ausu",trumpas randas pas mane sutinku,bet jis mane labai "nudroze"is sonu,pacia pilvo sriti,tai gal ir pakako tokio pjuvio unsure.gif .Tiesa siai dienai pacioj apacioj truputeli i desine jau praplatejes randukas koki 1 cm ilgio verysad.gif bet as nuo pat pradziu jauciau ten laaabai stipru tempima,o dar ir mano toks darbas-su neigaliais vaikuciais tai pakelt tai pataisyt,todel as ir klijuoju tuos silikoninius pleistrus dar iki sios dienos(mano kalte,toks darbas).Vakar kaip tik vyras fotke padare,bamba lyg ir pasiaurejo truputeli,bet siaip vaizdas thumbup.gif bent jau man-palyginus ka turejau ir kaip atrodau dabar ax.gif ....
Atsakyti
QUOTE(eelija @ 2013 05 30, 21:09)
*man jau 5,5 sav. thumbup.gif
**Bet užtat pilvas plokščias, kokio net ir iki gimdymų neturėjau  thumbup.gif  thumbup.gif

*Sveikinu 4u.gif
**Panos, jus man pasakykit, jei mergina ne storuliuke, kaip iki gimdymo gali buti ne plokscias pilvas g.gif Mano tai plokstutelis buvo, nors ir po op, vis tiek jau nebe toks unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ir dar,oi negaliu!!!!Paiskambinau siandien savo gyd pasiklaust del (.)(.)-man pasirodo ne didint reik doh.gif ,o pakelima,nes pas mane kaip ir normalus jie butu,tik aisku po 3 leliuku pakrite....Tik nieko nepasake del kainos....
Atsakyti