QUOTE(žvilgsnė @ 2011 08 05, 09:32)
Šiandien ragauta kolegių pagaminta uogienė
3Kg persikų
3 apelsinai
ir 1kg cukrasu.
verdama 1-1,5 ant mažos ugnies pamaišant.
Skanumėlis nerealus![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
3Kg persikų
3 apelsinai
ir 1kg cukrasu.
verdama 1-1,5 ant mažos ugnies pamaišant.
Skanumėlis nerealus
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
aciu uz recepta
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
QUOTE(regna @ 2011 08 05, 10:41)
Vienas būdas mano virimo:
Supilu uogas į virimo švarų indą užpilu nedideliu kiekiu vandens,uždengiu ir truputėlį patušinu ant nedidelės kairtos,tuomet mediniu šaukštu sutrinu{arba elektriniu trintuvu} supilu cukrų išmaišau,kuomet cukrus ištirpsta,pakaitinu supilu antrus priedus priedus{tarkime persikus paruoštus},vėliau supilu riešutus paruoštus.
regna labai aciu uz patarimus
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
bus ismeginta
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)