Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skaniai atsigerti Sangrijos?

QUOTE(racke @ 2008 08 11, 13:00)
Na Kaune tai ir Maximoj galima nusipirkti  tongue.gif

tai turbūt reiks atidžiau paieškot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vusia @ 2008 03 15, 12:26)
Arbuza galima taip pat uzsaldyti ir deti vietoj leduku i gerimus

Įdomi versija, ar kas bandėt? O "ledukams" tirpstant neišyra tie arbūzai? "Siūlai" po to neplaukioja?
Atsakyti
pagaliau užmačiau parduotuvėj sangrijos biggrin.gif .. BET..vienoj parduotuvėj, vienokia, kitoj kitokia.. iš kur man db žinot kuri skani? g.gif po 1,5 litro pirkt paragavimui truputuką perdaug lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip nesuprantu,kaip suprast jus ja perkate blink.gif Kodel nepasigaminat tikros sangrijos namie? juk labai lengva ir nera ko lygint skoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 09 24, 18:45)
kazkaip nesuprantu,kaip suprast jus ja perkate blink.gif Kodel nepasigaminat tikros sangrijos namie? juk labai lengva ir nera ko lygint skoniu 4u.gif

papasakok kaip pasigamint, kad nebereiktų pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 24 rugsėjo 2008 - 17:47
Aš pučą darau taip: pagrindinis ingredijentas yra Sangrijos vynas.
Susipjaustau kubeliais konservuotus vaisius, dar lb arbūzas tinka, bet prieš Kalėdas jo kaip ir nebebūna. Tada užpilu ant vaisių sangrijos vyna, vyšniu likerio, vyno pusiau saldaus, šampano renkuosi pagal skoni, arba pilu arba ne, ir dar vermuto balto. Tada pridedu leduku ir patiekiu per Kalėdas. Išeina lb daug, bet jei daug hebrytės tai pats tas. Skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2008 04 05, 17:17)
Kaskada darem su draugem taip.Dideliam arbuzui nupjovem virsu ji iskaptavom ir jo "mesyte" supjaustem kubeliasi.I arbuzo kiauta supylem sangrija ir sudejom arbuzo kubelius.Pastatem i saldytuva gerai atsaldem ir vaisinoms  bigsmile.gif  Labai skanu,gal kurios taip jau yra dariusios  thumbup.gif

Man teko tokio varianto ragauti per tetos gimtadieni smile.gif Tik ji i milziniska arbuza pridejo ne tik paties arbuzo gabaleliu, bet ir meliono, vynuogiu ir pan. Karsta vasaros diena super buvo thumbup.gif
Atsakyti
kiek maciau cia lietuvoje tai sangrija pakuoteje kaip sultys...bet mano tetis parvezdavo is italijos bonkoje apie 5 laipsniu.visokiu vaisiu skonio...neapsakomas skonis nesijaucia laipsniai, o kerta galviken blush2.gif
Atsakyti
Mano receptukas, bent jau taip gereme sangrija Ispanijoje.

Apelsinas
Citrina
Ledukai

supjaustome viska griezineliais ir supilame i dideli asoteli cool.gif
Atsakyti
Skanu su braskem, avietem, persikais ir apelsinais thumbup.gif
Atsakyti
Skaitant tai net seiles tysta, kaip gardu turetu buti. As si savaitgali bandysiu daryti Sangrija. Pirksiu Sangrijos, nes maciau yra gatava pirkti ir desiu ivairiausiu vaisiu. Nezinau kas cia man gausis....Gal reikes su kuo nors sumaisyti dar, jei bus per stipru... g.gif
Jei bus geras kokteilis, tai parasysiu savo recepta. drinks_cheers.gif
Aciu visoms uz parasytus patarimus ir receptus. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(arbatos eksperte @ 2009 06 03, 13:59)
Mano receptukas,  bent jau taip gereme sangrija Ispanijoje.
Apelsinas
Citrina
Ledukai
supjaustome viska griezineliais ir supilame i dideli asoteli  cool.gif

as irgi taip geriu drinks_cheers.gif o siaip kartais ir be vaisiu man ji skani thumbup.gif
Atsakyti