Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skaniai atsigerti Sangrijos?

Labas, na gyvenu madride, tad apie sangrija shiek tiek ishmanau;)
ji daroma ivairiais budais:) pats papraschiausias, raudona vyna sumaishyti su apelisinine fanta, ir prideti daug daug vaisiu.. tinka bet kokie...norint kazhko stipresnio, reikie ipilti degtines, ar kokio stipraus gerimo:)

shiaip tie sangrijos vynai, tai jie man per daug saldus....
Atsakyti
Kaip zadejau, rasau del savojo Sangrijos recepto. Esu bais uziimta, tai pas mane viskas turi greit atsirast ant stalo mirksiukas.gif Padariau paprastai nupirkau Sangrijos vyno parduotuveje, supjausciau ivairiausiu vaisius (obuolys, bananas, ananasas, persikas, nektarinas) ir uzpyliau vyneliu. Paimiau didelias ir placias stiklines ir papilsciau atejus sveciams. Buvo labai skanu. 4u.gif
Tad aciu merginoms uz patarimus.

Tiesa, esu gerus maisant vyna su kitos rusies alkoholiu, bet man net nepasakyciau, kad buvo skaniau ar kazkaip ypatingiau. Tad kas neturite laiko, galite greit ir skaniai pasigaminti. Mama Maxima visko turi lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Linkiu smagiai visoms pralesiti laika drinks_cheers.gif

Atsakyti
as sveciam sumaisau su gabaliukais supjaustyta citrina ir apelsinu,bei isspaudziu naturaliu apelsinu ir citrinu sulciu.
Atsakyti
Mums su vyru labai patinka sangria de kava, sangrija maisyta su sampanu thumbup.gif
Atsakyti
Aciū už idėjas , niekad nemaišiau sangrijos su niekuo . Reiks isbandyt ka nors , man atrodo butu skanu su citrinos griezineliais arba kazkurios receptuke maciau su apelsinine fanta
Atsakyti
Aš tai vieną geriu, man ir taip labai skanu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos eksperte @ 2009 06 03, 14:59)
Mano receptukas,  bent jau taip gereme sangrija Ispanijoje.
Apelsinas
Citrina
Ledukai
supjaustome viska griezineliais ir supilame i dideli asoteli  cool.gif

BUTENT TAIP IR AS DARAU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
skaniausia manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos eksperte @ 2009 06 03, 14:59)
Mano receptukas,  bent jau taip gereme sangrija Ispanijoje.
Apelsinas
Citrina
Ledukai
supjaustome viska griezineliais ir supilame i dideli asoteli  cool.gif

ir mes taip darom thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Parsivežiau iš Čekijos butelį Sangrijos smile.gif dabar kaip tik ruošiuosi įspūdžių vakarėliui smile.gif ačiū už idėjas, varysiu vaisių pirkti smile.gif))) gaila, kad rytoj į darbą...
Atsakyti
mmm kiek skaniu receptuku radau su sangrija wub.gif thumbup.gif reiks butinai kazka isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 08 09, 13:19)
kažkaip parduotuvėse nebelabai užmatau sangrijos pirkt, o tai norėtūs paragaut, nes turbūt vienas skaniausių vynuų man hihihi.gif  Gal žinot kur būtų galima gaut? pvz. vilniuj

Vinotekoj yra

Iš ten pirktą ir ragavau, kur buvo pake su kraneliu sangria Man skani labai buvo. O skani kai be burbuliukų, irgi turbūt punšas vadinasi. Tai buvo patiekta asotyje su cirtinų ir apelsinų griežinėliais, ir dar po to ledukai (paprasti), jų yra pirkti didesnėse parduotuvėse.
Čia aš ją pirmą kartą gėriau, tai įspūdį didelį paliko mirksiukas.gif thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 31 liepos 2010 - 00:25