Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 08:31)
stiebus dar sudeginau pavasarį, ale tie strampai su galvos dydžio šaknynu iki šiol kėpso. Į mišką juos vežt reiks, ar ką?..

lotuliukas.gif nu viskas aišku smile.gif nerandu vietos savo trims kukurūzų sėkloms, iki šiol dar kišenėj ridenasi jie.. turbūt ten ir sudigs..
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2013 05 14, 07:44)
Aš tai žinau kam duosiu kukurūzų jei šeimyna išbrokys  biggrin.gif
Papūgoms bus džiaugsmo  bigsmile.gif

mūsų vištos tai pernai nelesė. Išponėjusios baisiai.
Papūgų dar neužsiveisiau smile.gif
Atsakyti
Sudygo kalafijorai - ziediniai kopustai ir savojos garbanotieji . Pikiuoju ir negaliu ju atskirti . Tbut kol nepraeis koks menuo ir nebus skirtumo ?
Papildyta:
Vel apie KUkuruzus

Paziurejau ne isgirtieji Agnes pas mane sad.gif nors irgiparasyta saldieji.

Reik iesot agniu , jei dar ne velu .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 14, 13:13)
Sudygo kalafijorai - ziediniai kopustai ir savojos garbanotieji . Pikiuoju ir negaliu ju atskirti . Tbut kol nepraeis koks menuo ir nebus skirtumo ?
Papildyta:
Vel apie KUkuruzus

Paziurejau ne isgirtieji Agnes pas mane sad.gif nors irgiparasyta saldieji.

Reik iesot agniu , jei dar ne velu .

Žalioj stotelėj aš radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 14, 11:13)

Savojos kopustu daigeliai tokie smulkesni, nei ziediniu. Be to, jei gerai pamenu, ir pirmieji lapeliai bando garbiniuotis.
Atsakyti
Labas, mergaites, bukit geros, priminkit. Ziema skaiciau kaip kazkas sejo vijoklines pupeles ir nepamenu. Zinau kad smeigiama lazda, tempiamos kelios virveles ir aplink tas virveles sejamos kazkelios pupeles. Tai va nepamenu kiek tu virveliu ir kiek tu pupeliu blush2.gif

P.s. Tikiuosi nebuvo ka tik kalbeta, nes vos pora puslapiu teperskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ekanap @ 2013 05 14, 14:36)
Ziema skaiciau kaip kazkas sejo vijoklines pupeles ir nepamenu.

Tempiu 5 virves, aplink kiekvieną virvę sėju po 10-12 pupelių. Taip kad iš vieno puslankio turiu 50-60 augaliukų.
Nepamenu kada tiksliai, bet net ir pav. buvau įdėjusi mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas dar galite pasidalinti lauko agurkų atramų vaizdine medžiaga. Labai patiko, bet neišsisaugojau. Dabar žadu įrenginėt ir noriu vyrui dar parodyt prieš darant. Ten tokios sienutės iš tinklo, apie 45 laipsnių kampu pasvirusios. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2013 05 14, 14:55)
gal kas dar galite pasidalinti lauko agurkų atramų vaizdine medžiaga...Ten tokios sienutės iš tinklo, apie 45 laipsnių kampu pasvirusios. Būčiau dėkinga  4u.gif

O kartais ne moliūgų temoje jas matėte? Kažkuri narė įkėlė nuotraukytę moliūgų augančių ant pasvyrusių plokštumų.
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2013 05 14, 14:55)
gal kas dar galite pasidalinti lauko agurkų atramų vaizdine medžiaga. Labai patiko, bet neišsisaugojau. Dabar žadu įrenginėt ir noriu vyrui dar parodyt prieš darant. Ten tokios sienutės iš tinklo, apie 45 laipsnių kampu pasvirusios. Būčiau dėkinga  4u.gif

user posted image

Atsakyti
Ačiū, Gaudvile! Tik čia gal iš fantastikos srities, kad dar kažkas augtų tame agurkų pavėsyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2013 05 14, 15:08)
Tik čia gal iš fantastikos srities, kad dar kažkas augtų tame agurkų pavėsyje? smile.gif

salotas ir taip auginu, kur gauna saulės tik iki pietų, tai visai realu. Apšvietimo kampą gerai su vyru apmąstykit ir turėtų pavykti.
Atsakyti