Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

as kepenine kabinu su saukstu, prisidariau tai valgau antra diena:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KofmannPupi: 08 gegužės 2013 - 21:17
QUOTE(toscana @ 2013 05 08, 20:37)

Sezonas atsidarė vadinasi lotuliukas.gif
o kodėl? su skrandžiu problemų turėjai?

aš irgi noriu šaltibarščių ax.gif

aha, kelias savaites skaudėjo, niekad gyvenime neskaudėjo man skrandžio, o po vaikulės, bum ir skauda.. doh.gif
Atsakyti
Bent jau man, tai Vaikulės dieta yra pasiruošimas apsirijimui, nes valgai vienodą, beskonį maistą, tai taip ir sukasi mintys kaip paskui po dietos viską rysiu, nors aišku net nėra prasmės tada kažko laikytis g.gif kažkada kai kvailesnė buvau lotuliukas.gif kelis kartus bandžiau, bet aišku mečiau net obuolių nepasiekus, užtai ryžių dar ilgai po to nevalgiau biggrin.gif

Toscana ačiū už lentelę ir 2 vietą, pamačius su kokiu minusu rutally parėjo, supratau kad niekaip nebūčiau laimėjus biggrin.gif
Atsakyti
Rutally tai minusas grazus, tai reikia mums visom pasistengti smile.gif naujoke ir laurus ima, senbuves susiemam:) tik zodziais:)
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2013 05 08, 21:57)
Bent jau man, tai Vaikulės dieta yra pasiruošimas apsirijimui, nes valgai vienodą, beskonį maistą, tai taip ir sukasi mintys kaip paskui po dietos viską rysiu, nors aišku net nėra prasmės tada kažko laikytis  g.gif  kažkada kai kvailesnė buvau  lotuliukas.gif  kelis kartus bandžiau, bet aišku mečiau net obuolių nepasiekus, užtai ryžių dar ilgai po to nevalgiau biggrin.gif

Toscana ačiū už lentelę ir 2 vietą, pamačius su kokiu minusu rutally parėjo, supratau kad niekaip nebūčiau laimėjus biggrin.gif

man irgi..po jos jau kitą dieną plius 2, nes, kad ir sveikai maitinies, bet maisto kiekis padidėja, tai kg grįžta kaip mat.. doh.gif
aš irgi niekad neištempdavau, neužtekdavo valios..ir ačiū Dievui.. doh.gif
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 05 09, 09:28)
Rutally tai minusas grazus, tai reikia mums visom pasistengti smile.gif naujoke ir laurus ima, senbuves susiemam:) tik zodziais:)

jo jo, va pirmas kartas, paskui jau tiek nebekris lotuliukas.gif
Atsakyti
laba mergai , pas mane kas 10mi su perkūnija lyja , tai iš to džiaugsmo sėdau ant alaus dietos biggrin.gif

QUOTE(Exie @ 2013 05 04, 13:42)
Loli_judo, ar radai riešutmedį?
Jolla, kaip statybos? tikiuos labai neišvargina tavęs  :
Nute, iki šiol nesuprantu, ką tamsta veikiate, matyt būsiu pro ausis praleidusi, tik žinau, kad su įvairiais rašytojais ir šviesiais žmonėm bendraujat)
Baniukas, kaip mamyčių šventė darželyje? Aš nelabai žinau kaip jos vyk
Kityte ar susiemei? Ar vis dar ėdesys užė
Mazhoolia, kaip nauja darbe pirmos dienos?
Toscana, kas naujo? ar radai kur braškes pirkti?
Linette, prašom užsukti, kad ir nėr tavęs lentelėj, vistiek niekur n
Ellinga, ką veiki, kai nebe lentelėj, paslapčiom meti svorį?
Ko nepaminėjau, nepykit tikrai, iš galvos bus iškritę, bet moterys grįžkit, man čia taip liūdna, dabar daug laisvo laiko turiu, o Jūs palei gerus orus išsibėgio

aš tau duočiau 10 baliončikų ... ir už gerą širdį ir už gerą atmintį ir už temos palaikymą , bet per daug negalima , tai imk bent vieną 4u.gif

QUOTE(nutė @ 2013 05 04, 16:10)
Pirmadienį pasiimsiu savo šiaurietiško ėjimo lazdas, pasidėsiu po akimis, kad sąžinę baksnotų 

nagis , pasakokit kaip tos lazdos , ar nesulinko nuo vaikščiojimo biggrin.gif

QUOTE(Exie @ 2013 05 05, 13:12)
Jaučiuosi taio lyg vakar kas lazdom būtų daužęs.... jau ir vakar buvo sunku laiptais lipti...

ir kaip panai sportuot sekas , nes aš šiandien tai didelis blogis buvau.... vietoj sporto sėkmingai alų su dešrelėm mūčiju tongue.gif

QUOTE(KofmannPupi @ 2013 05 05, 16:19)
pailsejau gerai, pabuvom su brangiausiu dviese, pasiprocedurinom, pasilepinom kartais ir maistu, gal net perdaug.. is esmes man sako kad as pakudau, na veidas kad  kudas dar nieko nereiskia... lauksiu treciadienio kad pasisverti..

sveika parvykus , smagu , kad gerą laiką apturėjot wub.gif

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2013 05 06, 18:11)
Kadangi manau,jog pavyks šiandien anksčiau nueit miegot tai bandysiu šios dienos menių parašyt.
Pusryčiai: kava+ 2 cukraus ir čeburekas (naminis,pačios gamintas nuo praeitos savaitės šaldytuve keli buvo palikti tai nutariau pabaigt)
Pietūs:čeburekas ir žalioji arbata be cukraus + vienas sausainis 
Vakarienė:Vištienos-ryžių sriubą ir kefyras. Na dar ir kavytė su dviem cukraus

sveika prisijungus
mes tikrai būsim draugės lotuliukas.gif , nes mano dieta yra čeburėkai , alus , vynas ir alyvuogės niu ir šašlykai ...... nu tik kažko tas mano svoris blem nekrenta lotuliukas.gif

QUOTE(mazhoolia @ 2013 05 07, 17:11)

Šiandien darbas visai smagus buvo, tikiuosi, taip bus ir toliau, aišku, atsakomybė didžiulė, bet nieko, kaip nors

kad smagu tai suprantu , ale klausimas kyla " ar visi gyvi liko " biggrin.gif

QUOTE(kityte1989 @ 2013 05 08, 10:58)
ir šiaip savijauta nelabai gera. Laisvalaikį aktyviau leidžiu tai neturiu laiko ir čia prisijungti.

o tai jei ne paslaptis , ką veiki tuo aktyviu laisvalaikiu blush2.gif , nes aš tik vieną aktyvų užsiėmimą žinau
hihihi.gif
QUOTE(Exie @ 2013 05 08, 15:23)
1,Jau kelias dienas su MB dėliojam puzlę, tai vakar bedėliojant taip
2,šokolado užsinorėjau, kad pusę plytos suvalgiau, bet jau taip skaniai suritinau  : ir dar prieš naktį pavalgiau, bet čia viskas kontroliuojama  ::
3, Paskambino šiandien iš vakarykščio pokalbio ir pasiūlė darbą, tai žiūrėsiu kaip man seksis

1,esu dėjus tą velnio išmislą .. visai gal ir patiko , bet kažko neužkabino manęs ...
2,besarmatė biggrin.gif
3,niu ir kaip sekėsi ...

QUOTE(ruttaly @ 2013 05 08, 22:37)
aha, kelias savaites skaudėjo, niekad gyvenime neskaudėjo man skrandžio, o po vaikulės, bum ir skauda.. doh.gif

jūs kažką mergai ne taip suprantat .... Vaikulės dieta yra tobula , juk ji beveik jokių plastinių operacijų nesidaro , jokių riebalų nesisiurbia ... bus tuoj tokio amžiaus kaip mano baba , o atrodys geriau ir už mane lotuliukas.gif .... išvada - nemokat laikytis tobulos dietos ...

toscana , kaip tavo mažuliukas auga wub.gif
baniukas , nū tai ko ne prizininkė , vėl kokių šašlų apsivalgei biggrin.gif
Mm ... nu kur tu įlindai .... pofig tie tavo pomidorai , geriau parašyk ar gyva esi ir paprotink mane kaip orhidėją augint ..
ruttaly labas smile.gif
Atsakyti
mergai tikrai pamirt baigiat biggrin.gif .. ko nebendraujat , juk ir neėst lengviau , kai daugiau rašai , kaip gyveni , kiek ir kada suvalgai , kada ir su kuo pasimyli biggrin.gif, ...paklauskit Lollitos , tikrai patvirtins , kad tos , kurios daugiausiai rašo , laiko pavalgyt nelabai suranda biggrin.gif
Atsakyti
as esu, dantis tvarkausi tai vistiek edu su viena puse, nors skonis netoks kaip visa burna.
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 05 09, 21:44)
as esu, dantis tvarkausi tai vistiek edu su viena puse, nors skonis netoks kaip visa burna.

gerai , kad nors tu esi , nes pagalvojau , kad visos tik dienom dietos laikos biggrin.gif , o kai vakaras ateina tai jau gyvena kaip šaldytuvas leidžia lotuliukas.gif ....

o tai rimtai tvarkais ? aš tai ėdu su visa burna , bet kadangi pusės dantų nėra , tai skonis visad toks normalus biggrin.gif .... nu nors alui dantų kaip ir nereik tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
priekinius virsutinius.. tai svepla dabar smile.gif tai baisu valgyti, ir tas skonis ne toks kaip tik su kruminiais kramtau.. kita savaite dar ir viena apatini tvarkys, nuims vaikysteje uzdeta metaline karunele, nes kanala reikia tvarkyti, tai gal nors ta diena neesiu smile.gif
radau nebloga straipsniuka, kai ka pacituosiu:

Kaip kontroliuoti apetitą?

• Po valgio niekada neužsisėdėkite prie stalo. Į klausimą: ar jau esu sotus? – atsakykite maždaug 20 min. praėjus po valgio. Alkio pojūčio numalšinimas ateina ne iš karto, o tik po kurio laiko.

• Trumpas pasivaikščiojimas po valgio (netgi 5 min.) sustiprina sotumo jausmą.

• Niekada nevalgykite stovėdami – suvalgysite kur kas daugiau.

• Venkite trumpalaikių dietų, nes dažniausiai jos bevaisės. Po jų vis tiek priaugsite numestus kilogramus.

• Būtinai pusryčiaukite. Rytinis maistas pažadina organizmą dienos darbui bei pagreitina riebalų sudeginimą. Pusryčiams gerai valgyti avižas. Avižiniai dribsniai greitai prisotina organizmą ir padeda lieknėti. Jie lėtai virškinami, todėl jūs ilgai nejausite alkio.

• Patariama valgyti ne 3 kartus per dieną, bet 5. Pajutę alkį, nepulkite užkandžiauti tuo kas pakliuvo po ranka. Suvalgykite obuolį, jogurto indelį ar išgerkite kefyro. Šie produktai slopina apetitą. Valgydami obuolius, suvalgykite ir juose esančias sėklytes. Jose yra jodo, kuris malšina norą valgyti.

• Valgykite lėtai, gerai sukramtydami – tuomet pasisotinimui prireiks mažiau maisto.

• Pusė stiklinės šviežių petražolių nuoviro padės dviems valandoms pamiršti apie maistą.

• Tokiu pat poveikiu pasižymi ir burnos praskalavimas mėtos vandeniu, kurį galite įsigyti vaistinėje arba pasiruošti patys: saujelę mėtų užpilkite stikline vandens.

• Apetitą mažina slyvų ir figų antpilas. Pusę kilogramo vaisių užpilkite 3 l vandens, virkite kol skystis išgaruos ir liks 2,5 l. Šį antpilą kartu su jame esančiais vaisiais gerkite po 0,5 stiklinės prieš valgį.
• Jei labai norisi valgyti, sukramtykite šaukštelį neriebių sauso pieno miltelių.

• Savo kasdieninį mitybos racioną papildykite ankštinėmis daržovėmis – pupelėmis, žirniais. Šie produktai gerina virškinimą ir greitai pripildo skrandį.

• Jei prieš valgį išgersite stiklinę pomidorų sulčių ar mineralinio vandens, suvalgysite trigubai mažiau.
• Kava žadina apetitą, todėl apsiribokite 2 puodeliais šio gėrimo be cukraus.

• Didžiausias apetito priešas – česnakas. Sutrinkite 3 česnako skilteles ir užpilkite virintu kambario temperatūros vandeniu. Palikite parai. Vartokite šį antpilą po 1 valgomąjį šaukštą prieš miegą. Arba galite paprasčiausiai kasdien nekramtydami praryti po1 skiltelę česnako. Jis sunaikins ligas sukeliančias bakterijas ir padės kovoti su alkiu.

• Alkio jausmą nuvyti padės ir masažas: keletą minučių viduriniuoju pirštu spauskite tašką, esantį tarp viršutinės lupos ir nosies.
• Apie maistą padės pamiršti ir toks pratimas: atsistokite prie atdaros orlaidės, kojos – pečių plotyje, rankos – pakeltus aukštyn. 10 kartų gyliai įkvėpkite ir iškvėpkite.

Papildyta:
jei gersiu slyvu antipa pries kiekviena valgi, jauciu i tulika begsiu nepejus pradeti valgyti:) reiks pabandyti smile.gif
o del masazo, tai istisai reikia ta taska masazuoti smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
man kažkokios juodos dienos atėjo g.gif Nesuprantu kas darosi, iki PMSo dar kaip ir tolokai, o esu pikta kaip širšė doh.gif O svarbiausia, akd beveik nežinau dėl ko, bet nervina viskas lotuliukas.gif
Svoris ne tik kad nekrenta, bet dar į viršų lipa, iš to pasiutimo valgau kas papuola doh.gif Po to dėl to nervinuos, žodž užburtas ratas. Reikės tuos patarimus gerai pastudijuot, kur KofmannPupi įdėjo.

• Pusė stiklinės šviežių petražolių nuoviro padės dviems valandoms pamiršti apie maistą.

Aaaaa, va po šito tai aš pusdieniui užsidaryčiau tulike, apie dvi valandas nekalbu lotuliukas.gif Nekenčiu petražolių cool.gif

Namie karšta, sportuot net mintis nekyla, nes vos pajudu lieku visa šlapia.

Nors mažiukas mano džiugina, va šiandien lygiai 4mėn., ir pirmą kartą pats apsivertė wub.gif Nu aš tokia gal ne labai suskystėjusi tuo klausimu, nesu "supermamytė", bet pasižiūriu į tą bedantę šypseną ir susileidžiu blush2.gif
Užtai vyresnėlis dėl bendros pusiausvyros iš proto veda lotuliukas.gif Koks neužčiaupiamas variantas mums su vyru gavosi, vajeeezaauuuu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(linette @ 2013 05 09, 21:34)
mergai tikrai pamirt baigiat  biggrin.gif .. ko nebendraujat , juk ir neėst lengviau , kai daugiau rašai , kaip gyveni , kiek ir kada suvalgai , kada ir su kuo pasimyli  biggrin.gif, ...paklauskit Lollitos , tikrai patvirtins , kad tos , kurios daugiausiai rašo , laiko pavalgyt nelabai suranda  biggrin.gif

Ačiū ačiū už tuos gražius žodžius, bet man tiesiog kartais labai liūdna būna, kai forumas tuščias smile.gif Su sportu kaip ir normaliai, bandysiu įvairesnių pratimų daryti, nes tuos kur dariau tai jie grynai pilvo presui, o man ir nuo kitur reikia mesti biggrin.gif bet prieš tokį sportą reikia bent 4 val nevalgyt, kitaip man po sporto bloga darosi.
Šiandien buvo pirmoji diena darbe, vos 3 valandos, apmokina mane pradžiai prie užkandžių, tai reiks man su žodynu padraugauti, nes daug pavadinimų man tiesiog nežinomi, bet šiaip labai fainiai, daug geriau nei su klientais bendrauti ir pildyt jų užgaidas ax.gif tik va š darbo 5km kelio pareit jei transportas nebevažiuoja, tai reiks sugalvot kaip šią bėdą spręsti, kad vakarais vienai nevakščioti, visgi nelabai saugu smile.gif

Ir kaip man malonu, kad užsukai, iškart smagiau pasidarė !!!!

QUOTE(toscana @ 2013 05 09, 22:24)
bet pasižiūriu į tą bedantę šypseną ir susileidžiu blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai juokinga pasidarė įsivaizdavus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Exie: 09 gegužės 2013 - 22:58