Labas rytas

Labas rytas
As taip baisiai buvau nutrukus, kad baisu pagalvot. Bet nuo siandien atgal begu i doros kelia
Va, iskart pietum pasiruosiau du virtus kiausinius, uzkandziui bananas, zodziu, viskas kaip priklauso.Beliks tik vakare ''teisingai'' palest ir pasportuot ir sekmingai pasibaigs pirmoji doroji diena

As taip baisiai buvau nutrukus, kad baisu pagalvot. Bet nuo siandien atgal begu i doros kelia

Labas rytas
vakar su MB dar nuėjom paplaukiot, tai visai neblogai į vėžes grįžtu..
reikia tikėtis, kad ir kita savaitė bus graži

vakar su MB dar nuėjom paplaukiot, tai visai neblogai į vėžes grįžtu..

Labas rytas 
apsiėdimas jau nebepuola, bet apsunkimas kažkoks atsiradęs visas organizmas apsunkęs, plaukai slenka... ir šiaip savijauta nelabai gera. Laisvalaikį aktyviau leidžiu tai neturiu laiko ir čia prisijungti.

apsiėdimas jau nebepuola, bet apsunkimas kažkoks atsiradęs visas organizmas apsunkęs, plaukai slenka... ir šiaip savijauta nelabai gera. Laisvalaikį aktyviau leidžiu tai neturiu laiko ir čia prisijungti.
Labas rytas
Nu pirmos vietos gal ir nepaimsiu, bet kitą savaitę jau tikrai
D Jau kelias dienas su MB dėliojam puzlę, tai vakar bedėliojant taip šokolado užsinorėjau, kad pusę plytos suvalgiau, bet jau taip skaniai suritinau
ir dar prieš naktį pavalgiau, bet čia viskas kontroliuojama
Paskambino šiandien iš vakarykščio pokalbio ir pasiūlė darbą, tai žiūrėsiu kaip man seksis

Nu pirmos vietos gal ir nepaimsiu, bet kitą savaitę jau tikrai

Labas vakaras,
iš karto jaučiasi, kad oras pagerėjo, mikliai visas nuo kompų nunešė
Taaaip, šią savaitę esu labai savim nepatenkinta, nu labai
Bet pažadu susiimti ir į sekančią savaitę išstot su geresniu rezultatu
Na ką, daugiau turbūt niekas nebeapsireikš, pristatau jos didenybę lentelę
ruttaly
exie
nute
Sveikinimai nepaslydusioms
Ai va dar vieno dalyko neparašiau. Buvo čia tokia mintis, kad reikėtų atgaminti seniau buvusią lentelę. Aš ją net turiu savo kompe ir beveik pažadėjau padaryt, bet man kaip tam studentui paskutinės nakties pritrūko ir taip ir nespėjau prie jos prisėst. Žodžiu, atsiprašau, labai pomidorais neužmėtykit, pabandysiu aš ją damušt.
Oiiii, vetrunge1234 praleidau
AAAuuuuu, vetrunge, kur tu? tave traukt ar ne?
negavau jokios žinutės
iš karto jaučiasi, kad oras pagerėjo, mikliai visas nuo kompų nunešė

Na ką, daugiau turbūt niekas nebeapsireikš, pristatau jos didenybę lentelę

ruttaly

exie

nute

Sveikinimai nepaslydusioms

Ai va dar vieno dalyko neparašiau. Buvo čia tokia mintis, kad reikėtų atgaminti seniau buvusią lentelę. Aš ją net turiu savo kompe ir beveik pažadėjau padaryt, bet man kaip tam studentui paskutinės nakties pritrūko ir taip ir nespėjau prie jos prisėst. Žodžiu, atsiprašau, labai pomidorais neužmėtykit, pabandysiu aš ją damušt.
Oiiii, vetrunge1234 praleidau

negavau jokios žinutės

Laba vakarą
Rašiau,rašiau kažką paspaudžiau ir viskas prapuolė
Vakarykščio meniu jau gerai nepamenu,bet atsimenu,kad pusryčiam valgiau košės su razinom
Šiendien pusryčiam kaldūnai buvo,priešpiečiam sūrelis,o vakarienei džiovinti abrikosai kuriuos pienų užgėriau.
Vakar pabėgiot buvau,apie 6-7km nubėgau,o ten koks puskilometris į kalną.Tai šiandien jaučiasi,kad raumenukų ant šlaunų ir blauzdų yra,tik nesimato jų

Rašiau,rašiau kažką paspaudžiau ir viskas prapuolė

Vakarykščio meniu jau gerai nepamenu,bet atsimenu,kad pusryčiam valgiau košės su razinom

Šiendien pusryčiam kaldūnai buvo,priešpiečiam sūrelis,o vakarienei džiovinti abrikosai kuriuos pienų užgėriau.
Vakar pabėgiot buvau,apie 6-7km nubėgau,o ten koks puskilometris į kalną.Tai šiandien jaučiasi,kad raumenukų ant šlaunų ir blauzdų yra,tik nesimato jų

bet aš paskaitau jūsų meniu ir susimąstau, gi beveik nieko nevalgot..juk neužtenka sūrelio, abrikosų, pieno dienai, kad ir pusryčiam koldūnai buvo..juk čia beveik nieko

Va, man irgi toks meniu atrodo mažokas, švelniai tariant. Tokį variantą galiu ištempti jei pasidarau iškrovos dieną, aišku be koldūnų
Bet paskutiniu metu labai gerai eina pasukos su sėlenom tam reikalui. Dabar dar kai atšilo kažkaip net lengviau tas iškrovas daryt.
O šiandien buvo...
Pusryčiai-kava, sūrelis ir pusrytainis
Pietūs-lietinis su špinatais ir varške ir šaltibarščiai
Vakarienė-šaltibarščiai.
Sezonas atsidarė vadinasi
o kodėl? su skrandžiu problemų turėjai?

Bet paskutiniu metu labai gerai eina pasukos su sėlenom tam reikalui. Dabar dar kai atšilo kažkaip net lengviau tas iškrovas daryt.
O šiandien buvo...

Pusryčiai-kava, sūrelis ir pusrytainis
Pietūs-lietinis su špinatais ir varške ir šaltibarščiai
Vakarienė-šaltibarščiai.
Sezonas atsidarė vadinasi

.o tai buvo pirmas kartas, kai ištvėriau dietą iki galo..ir labai gailiuosi, kad jos ėmiausi..
o kodėl? su skrandžiu problemų turėjai?
labas merginos, neturejau kur pasiverti siandien tai neprisidaviua, vakar pasisveriau, tai nebuvo baisu. Stengiuosi valgyti maziau, bet ne tiek maziau kiek reiketu 
Toscana, nemazai kaloriju tarp tu pasuku su selenom jei pirktines saldzias perki...

Toscana, nemazai kaloriju tarp tu pasuku su selenom jei pirktines saldzias perki...
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 05 08, 22:02)
Pastebėjau

Ne, aš perku paprastas pasukas be nieko. Ir į puodelį dar įdedu sėlenų šaukštą. Jokio cukraus ar kitokių saldiklių

QUOTE(ruttaly @ 2013 05 08, 20:33)

bet aš paskaitau jūsų meniu ir susimąstau, gi beveik nieko nevalgot..juk neužtenka sūrelio, abrikosų, pieno dienai, kad ir pusryčiam koldūnai buvo..juk čia beveik nieko

QUOTE(toscana @ 2013 05 08, 20:37)
Va, man irgi toks meniu atrodo mažokas, švelniai tariant. Tokį variantą galiu ištempti jei pasidarau iškrovos dieną, aišku be koldūnų

Oj,nebūna paprastai pas mane tokio menių.Ir tikrai negalvojau,kaip čia kuo mažiau suvalgyt.Tiesiog nesinori valgyt ir tiek