Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

As taip baisiai buvau nutrukus, kad baisu pagalvot. Bet nuo siandien atgal begu i doros kelia biggrin.gif Va, iskart pietum pasiruosiau du virtus kiausinius, uzkandziui bananas, zodziu, viskas kaip priklauso.Beliks tik vakare ''teisingai'' palest ir pasportuot ir sekmingai pasibaigs pirmoji doroji diena biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

vakar su MB dar nuėjom paplaukiot, tai visai neblogai į vėžes grįžtu.. thumbup.gif reikia tikėtis, kad ir kita savaitė bus graži ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
apsiėdimas jau nebepuola, bet apsunkimas kažkoks atsiradęs visas organizmas apsunkęs, plaukai slenka... ir šiaip savijauta nelabai gera. Laisvalaikį aktyviau leidžiu tai neturiu laiko ir čia prisijungti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nu pirmos vietos gal ir nepaimsiu, bet kitą savaitę jau tikrai biggrin.gifD Jau kelias dienas su MB dėliojam puzlę, tai vakar bedėliojant taip šokolado užsinorėjau, kad pusę plytos suvalgiau, bet jau taip skaniai suritinau wub.gif ir dar prieš naktį pavalgiau, bet čia viskas kontroliuojama ax.gif Paskambino šiandien iš vakarykščio pokalbio ir pasiūlė darbą, tai žiūrėsiu kaip man seksis smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
iš karto jaučiasi, kad oras pagerėjo, mikliai visas nuo kompų nunešė biggrin.gif Taaaip, šią savaitę esu labai savim nepatenkinta, nu labai blush2.gif Bet pažadu susiimti ir į sekančią savaitę išstot su geresniu rezultatu ax.gif
Na ką, daugiau turbūt niekas nebeapsireikš, pristatau jos didenybę lentelę ploja.gif

user posted image

ruttaly first.gif
exie second.gif
nute third.gif

Sveikinimai nepaslydusioms 4u.gif

Ai va dar vieno dalyko neparašiau. Buvo čia tokia mintis, kad reikėtų atgaminti seniau buvusią lentelę. Aš ją net turiu savo kompe ir beveik pažadėjau padaryt, bet man kaip tam studentui paskutinės nakties pritrūko ir taip ir nespėjau prie jos prisėst. Žodžiu, atsiprašau, labai pomidorais neužmėtykit, pabandysiu aš ją damušt.

Oiiii, vetrunge1234 praleidau doh.gif AAAuuuuu, vetrunge, kur tu? tave traukt ar ne?
negavau jokios žinutės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toscana: 08 gegužės 2013 - 20:29
Laba vakarą smile.gif
Rašiau,rašiau kažką paspaudžiau ir viskas prapuolė doh.gif
Vakarykščio meniu jau gerai nepamenu,bet atsimenu,kad pusryčiam valgiau košės su razinom smile.gif
Šiendien pusryčiam kaldūnai buvo,priešpiečiam sūrelis,o vakarienei džiovinti abrikosai kuriuos pienų užgėriau.
Vakar pabėgiot buvau,apie 6-7km nubėgau,o ten koks puskilometris į kalną.Tai šiandien jaučiasi,kad raumenukų ant šlaunų ir blauzdų yra,tik nesimato jų biggrin.gif
Atsakyti
sokiai.gif valio 4u.gif 4u.gif

bet aš paskaitau jūsų meniu ir susimąstau, gi beveik nieko nevalgot..juk neužtenka sūrelio, abrikosų, pieno dienai, kad ir pusryčiam koldūnai buvo..juk čia beveik nieko blink.gif o dar 7km nubėgti..iš kur jėgų sportui dar lieka? g.gif aš pamenu vienąkart vaikulę ištempiau, bet man paskui dvi savaites skrandį skaudėjo, nes jis tuščias tas devynias dienas, galima sakyt, buvo..tai sakiau, kad daugiau gyvenime taip neišsidirbinėsiu...o tai buvo pirmas kartas, kai ištvėriau dietą iki galo..ir labai gailiuosi, kad jos ėmiausi.. doh.gif
Atsakyti
Va, man irgi toks meniu atrodo mažokas, švelniai tariant. Tokį variantą galiu ištempti jei pasidarau iškrovos dieną, aišku be koldūnų biggrin.gif
Bet paskutiniu metu labai gerai eina pasukos su sėlenom tam reikalui. Dabar dar kai atšilo kažkaip net lengviau tas iškrovas daryt.

O šiandien buvo... g.gif
Pusryčiai-kava, sūrelis ir pusrytainis
Pietūs-lietinis su špinatais ir varške ir šaltibarščiai
Vakarienė-šaltibarščiai.

Sezonas atsidarė vadinasi lotuliukas.gif

.o tai buvo pirmas kartas, kai ištvėriau dietą iki galo..ir labai gailiuosi, kad jos ėmiausi..

o kodėl? su skrandžiu problemų turėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toscana: 08 gegužės 2013 - 20:38
labas merginos, neturejau kur pasiverti siandien tai neprisidaviua, vakar pasisveriau, tai nebuvo baisu. Stengiuosi valgyti maziau, bet ne tiek maziau kiek reiketu smile.gif

Toscana, nemazai kaloriju tarp tu pasuku su selenom jei pirktines saldzias perki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KofmannPupi: 08 gegužės 2013 - 21:03
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 05 08, 22:02)
Toscana, nemazai kaloriju tarp tu pasuku su selenom jei pirktines saldzias perki...

Pastebėjau 4u.gif
Ne, aš perku paprastas pasukas be nieko. Ir į puodelį dar įdedu sėlenų šaukštą. Jokio cukraus ar kitokių saldiklių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2013 05 08, 20:33)
sokiai.gif valio  4u.gif  4u.gif

bet aš paskaitau jūsų meniu ir susimąstau, gi beveik nieko nevalgot..juk neužtenka sūrelio, abrikosų, pieno dienai, kad ir pusryčiam koldūnai buvo..juk čia beveik nieko  blink.gif o dar 7km nubėgti..iš kur jėgų sportui dar lieka?  g.gif aš pamenu vienąkart vaikulę ištempiau, bet man paskui dvi savaites skrandį skaudėjo, nes jis tuščias tas devynias dienas, galima sakyt, buvo..tai sakiau, kad daugiau gyvenime taip neišsidirbinėsiu...o tai buvo pirmas kartas, kai ištvėriau dietą iki galo..ir labai gailiuosi, kad jos ėmiausi.. doh.gif

QUOTE(toscana @ 2013 05 08, 20:37)
Va, man irgi toks meniu atrodo mažokas, švelniai tariant. Tokį variantą galiu ištempti jei pasidarau iškrovos dieną, aišku be koldūnų biggrin.gif
Bet paskutiniu metu labai gerai eina pasukos su sėlenom tam reikalui. Dabar dar kai atšilo kažkaip net lengviau tas iškrovas daryt.

Oj,nebūna paprastai pas mane tokio menių.Ir tikrai negalvojau,kaip čia kuo mažiau suvalgyt.Tiesiog nesinori valgyt ir tiek
Atsakyti