Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

Kad vengtume siaubo yra sezoninis ir vietinis maistas .
Žmogui galva duota ne tam , kad i kuna neprilytu .
Ananasu sezonas po nauju metu , vynuogiu rudeni , pomidoru nuo birželio vidurio ir taip toliau ir panašiai .
Dabar rabarbaru , rugštyniu ir svogunlaiškiu sezonas . Labiau evoliucionavusiems - smidru . Kai pasodini bulvytes , likusiu nebutina pilvan kišti . Galima palaukti . Taip vengsime solanino . Kas turi prieiga prie delikatesu midijoms dabar ne sezonas .
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2013 05 12, 16:24)
Kad vengtume siaubo yra sezoninis ir vietinis maistas .
Žmogui galva duota ne tam , kad i kuna neprilytu .
Ananasu sezonas po nauju metu , vynuogiu rudeni , pomidoru nuo birželio vidurio ir taip toliau ir panašiai .
Dabar rabarbaru , rugštyniu ir svogunlaiškiu sezonas . Labiau evoliucionavusiems - smidru . Kai pasodini bulvytes , likusiu nebutina pilvan kišti . Galima palaukti . Taip vengsime solanino . Kas turi prieiga prie delikatesu midijoms dabar ne sezonas .

Šitai ir taip aišku...bet taip norisi šviežių daržovių....
Atsakyti
Nusipirkau vakar Kietaviškių pomidorą. Pabandymui. Jau pakenčiamas bigsmile.gif
Atsakyti
laba merginos, atradimas... kaip buvau imetus tuos punktus del lieknejimo, tai pabandziau gerti pomidoru sultis ir pries valgi ir aplamai, tai zinok padeda, juose tik 22 kalorijos 100 ml tai litre tik 220, tai per diena dar viso neisgeriau, nes vis kazkas prisoka irgi geria, bet sakiau pirksiu po daugiau, kad litra isgerti, sotu... tik va klausimas kiek ten tu pomidoru, nors kaip 22 kalorjos ir i kuna neina tai pakentesiu del pomidoru ir mazo kiekio smile.gif
Atsakyti
as nebeatsireku kas yra supermamose ir kas pas mane is ju facebook, ta prasme koks nikas cia ir kaip tarp facebook:)
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

O aš va pasiguosiu. valgau kaip ir nedaug, kažką namie užkandu, kažką darbe pavalgau, grįus nelabai ką valgau, bet svoris nekrenta. turiu įtarimą, kad čia nuo to dviračio, minu ir į kalną ir nuo jo, tai gal raumenai auga? g.gif
Atsakyti
lasinis virsta raumeniu, tai svoris ir atrodo nekrenta, o kaip apimtys? siaip standeji kieknors?
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 05 13, 20:45)
lasinis virsta raumeniu, tai svoris ir atrodo nekrenta, o kaip apimtys? siaip standeji kieknors?

Kad aš net nesuprantu, tik nuo dviračio sėdynės užpakalį skauda doh.gif apimčių nesimatavau tai nežinau, bet prieš kelias dienas nusifotografavau, tai reiks į albumą įkelti ir paskui stebesiu pokyčius
Atsakyti
Na,mano vienas pažįstamas važinėja plentinių dviračių.Tai facebooke nesenai rašė,kad jam per dviračių sezoną nukrito tų kilogramų.Bet anas jau ir varžybose dalyvauja,tai sakyčiau taip rimčiau važinėja.

Taida gal tiesiog tokie pomidorai pasitaikė,reiks kitą kart kitokių pasiimt

O aš vat atradau iš naujo trapučius.Vakar maximoj užmačiau,kad jiems akciją,tai nusipirkau pakelį.Taip skaniai susivalgė pusryčiam...o dar ir prišpiečiam į praktiką nusinešiau.Žodžiu,katik dar vieną pakelį nusipirkau biggrin.gif

Atsakyti
o su kuo tie trapuciai valgomi?
Atsakyti
katik is savo jorko istraukiau 1 cm erke, nesu macius tokios gigamntes, ir lasinomes vaistus ir vistiek.. reiks dabar stebeti suni
Atsakyti
Kiek skaičiau daugelis juos vietoj duonos naudoja,bet man tai ir be nieko skanu biggrin.gif

Dėl erkių tai siaubas šiemet.Draugės mama jos šuniu septynias ištraukė,o šuo kažkokių aliejum nuo erkių buvo išteptas doh.gif Pas savo šunis kol kas nei vienos nepastebėjau,bet prie jų kažkaip tos zarazos nelimpa

Atsakyti