kokius turi sunis?
Viena takso mišrūna,o kitą laikos ar haskio(taip veterinarai spėlioja) mišrūną
saugok sunis, seniau budavo toks Biokil vaistinese, dabar nebera, tai vis issipurksdavom..
dukra kerta cipsus, as saujale irgi, kaip skanu, retai perku, ach
dukra kerta cipsus, as saujale irgi, kaip skanu, retai perku, ach
Aš saviem paprastai antkaklius perku nuo erkių.Biokil ir geras dalykas buvo,ant savų išbandyt neteko,bet iš pažįstamų girdėjau,kad gėris.Gaila nebėra jo pardavime
Net sužadinot apetitą
Paskutinį kart valgiau turbūt prieš kokius metus
O kokio amžiaus dukrytė?
Net sužadinot apetitą

O kokio amžiaus dukrytė?
17:)
forumas tuscias
forumas tuscias
Laba diena
Man šaindien išeiginė, nežinau ką gaminti, bet ko gero kepsiu medaus tortą, nes jau viską jam susipirkau, tik vis laiko arba noro pritrūkdavo. Neseniai pavalgiau pusryčius, kurie kaip ir pietūs buvo, tai valgiau vakarykščius koldūnus su sūriu ir sūrelį. Tai tiek žinių

Man šaindien išeiginė, nežinau ką gaminti, bet ko gero kepsiu medaus tortą, nes jau viską jam susipirkau, tik vis laiko arba noro pritrūkdavo. Neseniai pavalgiau pusryčius, kurie kaip ir pietūs buvo, tai valgiau vakarykščius koldūnus su sūriu ir sūrelį. Tai tiek žinių

kokiai progai tortas? as tai blynelius su bananais kepsiu.. esiiu prigersiu pomidoru sulciu kad maziau vakare noretusi valgyti, nes siandien sveciuose buvau irgi pyrago gabaleli suvalgiau..
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 05 14, 16:51)
kokiai progai tortas? as tai blynelius su bananais kepsiu.. esiiu prigersiu pomidoru sulciu kad maziau vakare noretusi valgyti, nes siandien sveciuose buvau irgi pyrago gabaleli suvalgiau..
Be progos galim sakyt. ruošiausi kepti kaimynui išlydėti, kadangi jis pusiau anglas pusiau ispanas, tai galvojau parodysiu kokių Lietuvoj skanių gaminių turim, bet pradėjau dirbti ir laiko nebeliko, o produktai liko, tai galvoju reik išnaudoti juos, nors kol antakius išsipešiojau ir kambarius susitarkiau noras praėjo

Beje labai norėčiau pasveikinti Kityte su gimtadieniu, sveikinimai dideliausi, o palinkėjimas bus kaip ir vienas. Linkiu nusikratyti visais nereikalingais kilogramais, nes kažko kito šiam forume linkėt būtų ne į temą :DDDD
As irgi prisidedu prie sveikinimu:)
Mona ant suolelio
tark zodi apie svori

siandien lipau lipau an svarstykliu, kaip bepastatysi vis kitaip rodo, nes buvo kitoj vietoj, perestumiau i senaja vieta, bet nedziugina vistiek

AČIŪ už sveikinimus
palinkėjimas labai geras
tik kaip ir priklauso po gimtadienio su pliusu pareinu