Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

Aš galėčiau daryti lentelę, jeigu tik kas nors paaiškintų kaip ją įdėti ir per kur pildyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2013 09 12, 11:24)
Aš nieko nuo lentelinio svorio nepriaugau, tad drąsiai neraudonuodama galiu pareit smile.gif Tik va lentelę kas tvarkys? Kokia padėtis su tuo tvarkytojos etatu? Ar didelis konkursas? bigsmile.gif

Šaunuolė 4u.gif

QUOTE(KofmannPupi @ 2013 09 12, 21:02)
as tai nesisiulau smile.gif  su manim galit likti ir be lenteles

Aš taip pat blush2.gif

QUOTE(Exie @ 2013 09 13, 00:51)
Sveikos  4u.gif

Labai smagu matyt tokį sugužėjimą  thumbup.gif  Aš svyruoju kažkur tarp 74 tai niekas nepasikeite per labiausiai. O kadangi mano grafikas ne iš gerųjų, tai į lentelės darytojas irgi nesisiūlysiu  blush2.gif

Bet aš su daržovėm visai nesudraugauju, dar kokios tušintos tai nieko, bet šviežių valgyt nesinori visai sad.gif

Sveikute 4u.gif
Man tai daržovės skanu visokios,tik nelabai vien salotų užtenka,nors turėtų blush2.gif

QUOTE(kityte1989 @ 2013 09 13, 09:13)
Aš galėčiau daryti lentelę, jeigu tik kas nors paaiškintų kaip ją įdėti ir per kur pildyti smile.gif

Kaip smagu savanorė thumbup.gif aš tai nepamokysiu nes pati nemoku ax.gif

LABAS rytas 4u.gif
Koks oras ,ruduo,nors vakar tikra vasara buvo.
Atsakyti
Aukstaitijos regione tai sauleta siandien, bent du miestus pralekiau, tai nebuvo salta.. Mergos mane suede sunu blusos, issipurskiau su diklafosu lyg buvo dinge, bet vel... jauciuosi kaip asociali kokia..
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 09 13, 22:26)
Aukstaitijos regione tai sauleta siandien, bent du miestus pralekiau, tai nebuvo salta.. Mergos mane suede sunu blusos, issipurskiau su diklafosu lyg buvo dinge, bet vel... jauciuosi kaip asociali kokia..

O tai ir namie yra? Pas mus čia kaimynų katinas toks minktutis vis atklysdavo, trinėsi į viską kas papuola, galvoju, koka draugiškas katiniukas, glostau vis, niurkau, nu ir apturėjau malonumo ir aš doh.gif bet jau nebėra kuris laikas, išsidanginom smile.gif
Atsakyti
tai tarp rubu gal yra, isispurskiau rubus i lauka, paskui i skalbenke, patalai pakeisti, net kita kaldra... masina ir ta issipurskiau, sunis dezinfekuoti
Atsakyti
Nu ***** gal kilimų namie yra? nes mes visus namus spec milteliais išbarstėm, patalynę pakeitėm viską perskalbėm, tai po antro karto nebeliko, nes po pirmo bandymo lyg ir buvo dingę, bet paskui vėl atsirado... Nu nežinau net, bandyk dar pakartot wink.gif
Atsakyti
Naudoju kill fly ar pan vadinasi , tai ner jokiu blusu nors pilna katašuniu .
Bobute sakydavo , kad nereikia plaut grindu tris savaites , ispilt miltelius ir paskui susiurbt , nes vanduo aktyvuoja kažkokius ten blusu ciklus .
Tiksliai tai nežinau , jei taip atsitikdavo budavo biologinis ginklas pries jas , bet jau seniai nebera , nei jo nei blusu gyvenime .
Atsakyti
siandien man apsiedimas, trys kinder meduoliai ar kazkas panasaus, zele tortas, kugelis, sriuba, rukytas upetakis , kava ir taip visad diena nuolatos, nuo ryto tikrai su vyrioku laikysimes dietos.. pribrendom
Atsakyti
o aš galvojau, kad šunų blusos tik pas šunis gyvena bigsmile.gif na, kad pas žmones jos neapsistoja..
Atsakyti
zmogu tik apkandzioja, gyvena irr veisiasi pas sunis ir kates dazniausiai.. tai neturi itakos ar tu svari ar smirdi ar kvepi, jei skani tai ir eda
Atsakyti
Mes kai kaime svečiuodavomės tai mano vaikis grįždavo labai dažnai sukandžiotas verysad.gif bet namo ačiū Dievui nesam parsivežę 4u.gif

LABAS RYTAS aš SU kava prie kompo šviečiuosi biggrin.gif
Atsakyti
laba, aš jau irgi prisedau prie darbų, ir tipo vėl nuo šiandien laikysimes su vyru dietos:) vel...
Atsakyti