Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

QUOTE(KofmannPupi @ 2013 09 16, 09:55)
laba, aš jau irgi prisedau prie darbų, ir tipo vėl nuo šiandien laikysimes su vyru dietos:) vel...

Šaunuoliai thumbup.gif Juk lengviausia nieko nedaryt ar ne mirksiukas.gif aš ir sukūstu ir vėl bet vis kažka darau blush2.gif dabar vėl žadu 4u.gif
Atsakyti
Pasikonsultavau del blusu su profesionalu , jei yra blusu reiskia kažkur gyvena tesioginis blusu veisejas - graužikai , visi kiti tik nelaimingi apestieji .
Reikia naikint graužikus , kurie gali gyvent ir pas kaimynus kokios namines surikatos pavidalu . Manau reikalas sudetingas .
Atsakyti
parsivezem mes is kaimo blusu, nes ten pradejo esti.. kolkas dvi dienos ramu, pfu pfu pfu
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Šiandien darbe mokymai buvo, keičiam meniu į žiemos, tai gaminom, kepem ir ragavom smile.gif skanu ***** smile.gif Bandau įšokti į ritmą vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2013 09 16, 23:17)
Labas vakaras  4u.gif

Šiandien darbe mokymai buvo, keičiam meniu į žiemos, tai gaminom, kepem ir ragavom smile.gif skanu ***** smile.gif Bandau įšokti į ritmą vis biggrin.gif

Primink kur tu dabar dirbi? bigsmile.gif
LABAS RYTAS 4u.gif
Atsakyti
kaip suprantu restorane dirba..
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 09 17, 09:46)
kaip suprantu restorane dirba..

Aišku mirksiukas.gif ,kai dietintis sekasi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aha dirbu restorare/bare, nežinau kaip skaitos ten, bet žmonių pastoviai pilna, nors visai ne miesto centre tėra...
Atsakyti
kolkas neblogai, mano meniu
rytas: forever pieno kokteilis su vitaminais
pietus: kava su bandele:)
vakariene: burokeliu sriuba ir vienas idarytas makaronas
ir bananas
naktipeciai: isgeriau spanguoliu ir medaus arbatos..
valgyti noriu baisiai, ypac saldaus
Papildyta:
cia tas kokteilis:
http://gallery.forev...U/K-324-325.pdf

viskas aprasyta ir vitaminai surasyti..
Atsakyti
QUOTE(Exie @ 2013 09 17, 17:50)
Sveikos  4u.gif

Aha dirbu restorare/bare, nežinau kaip skaitos ten, bet žmonių pastoviai pilna, nors visai ne miesto centre tėra...

Prisiminiau,kad pakeitei darbo vietą 4u.gif

QUOTE(KofmannPupi @ 2013 09 17, 21:20)
kolkas neblogai, mano meniu
rytas: forever pieno kokteilis su vitaminais
pietus: kava su bandele:)
vakariene: burokeliu sriuba ir vienas idarytas makaronas
ir bananas
naktipeciai: isgeriau spanguoliu ir medaus arbatos..
valgyti noriu baisiai, ypac saldaus
Papildyta:
cia tas kokteilis:
http://gallery.forev...U/K-324-325.pdf

viskas aprasyta ir vitaminai surasyti..

Aš savo meniu nerašysiu blush2.gif
Žinau ta firma draugė fanatikė plaatina jau kelis metus ,naudoju ir aš šeimai vitaminus ir ttt,Kokteilių nesu gėrusi nieko nežinau 4u.gif

LABUKAS 4u.gif
Atsakyti
Is skiek firmu ziurejau tai tas pagal kaina geriausias, as pati kita firma norejau platinti, bet pazejau kad mazai duoda uzdirbti ir prekes brangesnes, kai reikia irgi perku pas drauge.
Atsakyti
Tai, sakau, taip kalbamės iš lėto bigsmile.gif
O aš pikta. Vakar pastatė pusę balkono (medinį labai seniai buvau įsistačius, papuvo rėmai, džiaugiuosi, kad atlaikė 13 a. visus vėjus), o kitos pusės blogai detales padarė. Dabar vėl vėjo bijau...
Atsakyti