Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

AS irgi uzpildziau del mirties bausmes.
Atsakyti
Sveikos visos, ar dar kas nors sudarineja lentele?
Atsakyti
QUOTE(Egluzze31 @ 2013 09 24, 14:36)
Sveikos visos, ar dar kas nors sudarineja lentele?

Labas, kol kas niekas nesudarinėja. unsure.gif
Atsakyti
Visos dar kaupiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
atrodo maziua valgau, bet pilvas isisiputes
Atsakyti
Pilnatis doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Aš bandysiu grįžt į doros kelią... Nu nebeįmanoma, maža to, kad svoris nekrenta tai skrandį pradėjo skaudėt nuo netinkamos mitybos... dabar esu kažkur ties 74-74,5 smile.gif spalio 18 atvažiuos draugė, varysim patūsint biški, dar ir draugo gimtadienis nusimato tą savaitgalį, tai bus smagu, bet iki to laiko norėčiau bent kelių nusikratyti, kad nebūtų baisu suknelės užsidėti smile.gif tai va tiek žinių iš manęs smile.gif pradėjau arbatą be cukraus gerti, bandau kavos atsisakyti ir galbūt prisiversiu sportuoti, bet su sportu man visad kažkaip pasyviai gaunasi biggrin.gif

O kada Jūs planuojat pareit į lentelę ir kaip darysim su ta lentele?
Atsakyti
as tai galiu pareiti i lentele, tik jos nelipdysiu.. noriu irgi buti liekna ir celiulita nusimasazuoti.. dabar dar suede mane tos blusos, tai reiks pasisoliarinti kad psuogeliai nebsimatytu, nugijo, bet negrazu..
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2013 09 22, 19:53)
O pleistrai tai labai pigus, nueinat i vaistine nusiperkat kuo storesni paprasta pleistra ir va uzsiklijuojat burna. Nei svorio priaugi nei maisto suvartoji, pigu ir praktiska:)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Labas rytas 4u.gif
Vakar pusę dienos po mišką grybavau šiandien vos pajudu rolleyes.gif gera mankšta ,o va grybų mažai daug labai sukurmyja:mmm
Atsakyti
Grybai gerai , bet jau nieko nebegaliu priversti ju doroti , nei grasinimais , nei šantažu . Beto jie labai nekaloringi .
Sezoninis maistas dabar moliugai . Faini jie .Iškepus orkaiteje ir atvesinus tinka i kefyrini kokteili vietoje bananu .
Nei kavos nei arbatos nelabai itakoja svori , exie manau tau reikia galutinai baigti su saldumynais , kelias dienas pabut ant kokiu neutraliu morku ir poto is naujo atrast maisto skonius .
Atsakyti
kaip sunku atsilaikyti pagundoms
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2013 09 26, 14:49)
Grybai gerai , bet jau nieko nebegaliu priversti ju doroti , nei grasinimais , nei šantažu . Beto jie labai nekaloringi .
Sezoninis maistas dabar moliugai . Faini jie .Iškepus orkaiteje ir atvesinus tinka i kefyrini kokteili vietoje bananu .
Nei kavos nei arbatos nelabai itakoja svori , exie manau tau reikia galutinai baigti su saldumynais , kelias dienas pabut ant kokiu neutraliu morku ir poto is naujo atrast maisto skonius .

Tai va ir man atrodo, kad aš jau skonį sunkiai jaučiu jei nėra kokio padažo ar kitokių pagardų sad.gif reik pora dienų be maisto pasėdėt, viskas bus skanu biggrin.gif
Aš grybaut labai mėgstu, bet grybų valgyt ne, nežinau dėl kalorijų, bet esu girdėjus, lygtais sunkiai virškinamas maistas tie grybai g.gif
Atsakyti