QUOTE(nutė @ 2014 07 03, 16:33)
Norim susieinam, norim - išsivaikštom
įdomu, kodėl Jums tai parūpo.
Papildyta:
Loli, kaip gyvuojat?

Papildyta:
Loli, kaip gyvuojat?
Aha, būtent, kada norim, tada susieinam, kada norim, tada svorį metam, nes priauginėt jis sugeba belekada ir neatsiklausęs

Nute, jetau, pasiilgau jau tamstos

Ir be "pavido" scenų visos kitos, prašom

Gyva aš dar, treniruoju vaikus, pati pasitreniruoju (kai lieka laiko), lakstau kaip visad, sustartuoju kokiam pabėgiojime Kauno keliais, pasibaigiau gi doktorantūros pirmus metus, na ir tik 3 beliko

Aišku, nieks jokių lentelių nedaro, didžioji mūsų chebros dalis sėdi FB ir čia retai įlenda, bet man visgi šiokia tokia nostalgija yra šitai temai. gal ir kad su šia kompanija nuridenau 16 kg, o gal ir šiaip, kad priplepėta begalė puslapių, ir visai ne apie svorio metimus

Kaip laikaisi pati, Nute? Kas naujo? Kaip darbai, sodybos, sveikata, svoris, koncertai ir vakaronės?
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 03, 14:09)
apylankos operacija
o čia tokia, kur galima reguliuot tą skrandžio suveržimą, ar ne? Mano mama kažkokią pasidarius operaciją, tai jai krito labai mažai svoris, tai ji visai pasireguliavus buvo, kad du kasniai ir jau trečio neįsidėdavo. Jei įsidėdavo, tai iki wc bėgte lėkdavo, nes jis lauk iš karto lipdavo. 30 kg numetė ir sustojo viskas. Na, ji irgi panašaus ūgio, tai apie 120 svėrė prieš operaciją. Dabar su 90 kg gyvena jau kelintus metus, neatauga, bet ir nebekrenta, o ji labai pyksta, nes norėtų dar kokių 30 atsikratyt..