Įkraunama...
Įkraunama...

*Meskim kilogramus kartu, atgimusi 5-oji tema*

QUOTE(nutė @ 2014 07 03, 16:33)
Norim susieinam, norim - išsivaikštom  biggrin.gif  įdomu, kodėl Jums tai parūpo.
Papildyta:
Loli, kaip gyvuojat?

Aha, būtent, kada norim, tada susieinam, kada norim, tada svorį metam, nes priauginėt jis sugeba belekada ir neatsiklausęs lotuliukas.gif

Nute, jetau, pasiilgau jau tamstos wub.gif
Ir be "pavido" scenų visos kitos, prašom bigsmile.gif

Gyva aš dar, treniruoju vaikus, pati pasitreniruoju (kai lieka laiko), lakstau kaip visad, sustartuoju kokiam pabėgiojime Kauno keliais, pasibaigiau gi doktorantūros pirmus metus, na ir tik 3 beliko blush2.gif Visai man patinka. Aišku, kaip standartinis (nors aš jau baisiai nestandartinė) lietuvis laiks nuo laiko pabambu, kad sunku ir nėr gyvenimo, na, kad neišsiskirt labai iš bendros masės, bet šiaip esu viskuo labai patenkinta (na, apie svorį jei taip pasakysiu, gi nieks nepatikės, ane? Nebūna moterų juo patenkintu) ax.gif Tai esu nepatenkinta. Bet dirbu ta linkme. Po truputį, bet judu.
Aišku, nieks jokių lentelių nedaro, didžioji mūsų chebros dalis sėdi FB ir čia retai įlenda, bet man visgi šiokia tokia nostalgija yra šitai temai. gal ir kad su šia kompanija nuridenau 16 kg, o gal ir šiaip, kad priplepėta begalė puslapių, ir visai ne apie svorio metimus biggrin.gif

Kaip laikaisi pati, Nute? Kas naujo? Kaip darbai, sodybos, sveikata, svoris, koncertai ir vakaronės?

Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 03, 14:09)
apylankos operacija

o čia tokia, kur galima reguliuot tą skrandžio suveržimą, ar ne? Mano mama kažkokią pasidarius operaciją, tai jai krito labai mažai svoris, tai ji visai pasireguliavus buvo, kad du kasniai ir jau trečio neįsidėdavo. Jei įsidėdavo, tai iki wc bėgte lėkdavo, nes jis lauk iš karto lipdavo. 30 kg numetė ir sustojo viskas. Na, ji irgi panašaus ūgio, tai apie 120 svėrė prieš operaciją. Dabar su 90 kg gyvena jau kelintus metus, neatauga, bet ir nebekrenta, o ji labai pyksta, nes norėtų dar kokių 30 atsikratyt..
Atsakyti
...pas jūsų mamą, matyt- žiedas, nes po apylankos op nereguliuoja jau niekas nieko... po 2 metų po op buvau numetusi virš 40 kg...O dabar vėl reikia kovoti, bet esu laiminga, nes be šios op jau gal ir 150 būčiau svėrusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 03, 18:35)
...pas jūsų mamą, matyt- žiedas, nes po apylankos op nereguliuoja jau niekas nieko... po 2 metų po op buvau numetusi virš 40 kg...O dabar vėl reikia kovoti, bet esu laiminga, nes be šios op jau gal ir 150 būčiau svėrusi blush2.gif

o tai kame reikalas, išsitampė apylanka ta, skrandis vėl valgyt daug prašo? Kodėl tas svoris ataugo? Organizmas ir prie mažesnio maisto kiekio pripratęs išmoko taupyt?
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2014 07 03, 20:07)
o tai kame reikalas, išsitampė apylanka ta, skrandis vėl valgyt daug prašo? Kodėl tas svoris ataugo? Organizmas ir prie mažesnio maisto kiekio pripratęs išmoko taupyt?

sunku pasakyt...operacija labai gerai pavyko, nors neapsieita be komplikacijų, o jei ir mažais kiekiais, bet dažnai, kaloringai - tai ir auga tie kg. Saldumynų man visiškai negalima, nes oragnizmas po šios op į juos kaip į nuodą reaguoja, bet aš vistiek ...Pati kalta dėl ataugusių kg, bet sako, kad normalu, jei nuo numestų 10 procentų kg atauga. O vistiek esu laiminga, alkio jausmo jokio nebūna, jokio skrandžio graužimo, kaip būdavo alkanai esant, tik prisilaikyt reikia ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2014 07 03, 19:28)
Aha, būtent, kada norim, tada susieinam, kada norim, tada svorį metam, nes priauginėt jis sugeba belekada ir neatsiklausęs  lotuliukas.gif

Nute, jetau, pasiilgau jau tamstos  wub.gif
Ir be "pavido" scenų visos kitos, prašom  bigsmile.gif

Gyva aš dar, treniruoju vaikus, pati pasitreniruoju (kai lieka laiko), lakstau kaip visad, sustartuoju kokiam pabėgiojime Kauno keliais, pasibaigiau gi doktorantūros pirmus metus, na ir tik 3 beliko  blush2.gif Visai man patinka. Aišku, kaip standartinis (nors aš jau baisiai nestandartinė) lietuvis laiks nuo laiko pabambu, kad sunku ir nėr gyvenimo, na, kad neišsiskirt labai iš bendros masės, bet šiaip esu viskuo labai patenkinta (na, apie svorį jei taip pasakysiu, gi nieks nepatikės, ane? Nebūna moterų juo patenkintu)  ax.gif Tai esu nepatenkinta. Bet dirbu ta linkme. Po truputį, bet judu.
Aišku, nieks jokių lentelių nedaro, didžioji mūsų chebros dalis sėdi FB ir čia retai įlenda, bet man visgi šiokia tokia nostalgija yra šitai temai. gal ir kad su šia kompanija nuridenau 16 kg, o gal ir šiaip, kad priplepėta begalė puslapių, ir visai ne apie svorio metimus biggrin.gif

Kaip laikaisi pati, Nute? Kas naujo? Kaip darbai, sodybos, sveikata, svoris, koncertai ir vakaronės?

Smagus tas laikas - doktorantūra, beveik kaip studijos, ypač pradžioj. Aš kadangi jau turėjau butą, tai visų kelių pabaiga pas mane būdavo ir baliukai po gynimo. Vienąsyk turėjau bėdą - pasivaišinę toks ekskrepšininkas nenori į bendrabutį važiuot schmoll.gif Pasikviečiau kaimyną ir suvaidinom vos ne meilužius tongue.gif
O kur jūs FB sėdit? Aš taip ir nesupratau.
Smagu čia buvo. Kaip iširom, tai ir grįžau prie pradinio svorio (103), nors priežastis ne ta. Bet dabar vėl trečia diena kaip susiėmiau lotuliukas.gif Sveikata nesiskundžiu, nepasakyčiau, kad 50+++. Į koncertus važinėju, va, ir šeštadienį į Kauną ruošiuosi į operetę Kauno pilyje, dainuos ne tik Liudas Mikalauskas, bet ir mano mielas kraštietis Andrius Apšega. Pernai dar susižavėjau Sankt Peterburgo baritonu Metodie Bužoru (dabar per I kanalą kartoja pernykštes Dvi žvaigždes, buvo ten toks idiotiškas jo duetas su Voločkova - pirmas atvejis, jos ir klausa, ir balsas prastesni nei mano), buvau Rygoj koncerte (anšlagas absoliutus, įspūdis fantastiškas), gruodžio 14 dainuos pas mus Kongresuose.
Darbų stoka nesiskundžiu, net į sodybą retokai parvažiuoju. Ten gyvena kita šeima ir turi 16 mėn. bais fainą mažių. Sumeistravo pirmą ar antrą naktį po to, kai mano sodyboj apsigyveno. Mane viskuo aprūpina, net į mašiną atneša, vyriškis mašiną paremontuoja ir pablizgina, pagal ženklą Avinas pirmo dešimtadienio, koks buvo ir mano MB, labai lengvai bendrauju. Nebeturiu tik gyvūniukų - nei karvės, nei šuniuko, bet pieno produktus gabenuosi reguliariai. Va ir rytoj rytui varškės atsišildžiau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2014 07 03, 20:17)
*Pasikviečiau kaimyną ir suvaidinom vos ne meilužius  tongue.gif
*O kur jūs FB sėdit? Aš taip ir nesupratau.
*bet pieno produktus gabenuosi reguliariai. Va ir rytoj rytui varškės atsišildžiau  biggrin.gif .

* na ir išdykus tamsta thumbup.gif
* FB - tai Facebook'e, tokią a le grupę uždarą slaptą pasidarę, bet ir ten dabar štilis, visos atostogomis gyvena.. svorio rimtai nemeta nė viena, bet visos žada vieną dieną pradėt cool.gif
* gėris yra kaimo produktai, vien dėl to verta tiek km susukt

O ką darai trečią dieną? Kaip susiėmus? Iš akies riboji maistą ar kokią metodiką rimtą taikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loli_judo: 03 liepos 2014 - 21:18
QUOTE(Loli_judo @ 2014 07 03, 22:18)
* na ir išdykus tamsta  thumbup.gif
* FB - tai Facebook'e, tokią a le grupę uždarą slaptą pasidarę, bet ir ten dabar štilis, visos atostogomis gyvena.. svorio rimtai nemeta nė viena, bet visos žada vieną dieną pradėt  cool.gif
* gėris yra kaimo produktai, vien dėl to verta tiek km susukt

O ką darai trečią dieną? Kaip susiėmus? Iš akies riboji maistą ar kokią metodiką rimtą taikai?

*O ką daryt? Iš 13 aukšto per balkoną nuleist?
*Aš maniau per DD ten patekti, bet...
*Jei maitinuosi vien kaimo produktais - jokio alkio jausmo, bet čia buvo toks sunkokas laikotarpis - su pusdepresine nuotaika suvalgydavau kokį puskilogramį saldainių. Beje, mes ir su kaimo šeimininku labai saldainius kapoti mėgstam (žmona ir įdukra visai nevalgo), bet ten linksmai.
Jokios rimtos metodikos man nelimpa, nemėgstu savęs kankinti, o ir laiko gaila. Sumažinau per pusę porcijas ir pradėjau daryti mankštą, ką buvau visai apleidus. Maniau, kad visai subyrėjau, bet dalyvavau tokioj ekskursijoj 11 val. ištisiniam lietuj ir vėsiam ore pėščiomis (ir be botų), kai kitą dieną jaučiausi puikiai, supratau, kad dar ne vakaras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2014 07 03, 22:08)

*Aš maniau per DD ten patekti, bet...
*Maniau, kad visai subyrėjau, bet dalyvavau tokioj ekskursijoj 11 val. ištisiniam lietuj ir vėsiam ore pėščiomis (ir be botų), kai kitą dieną jaučiausi puikiai, supratau, kad dar ne vakaras  bigsmile.gif

* Kas yra DD? g.gif Niekaip nesugalvoju..
* thumbup.gif
Atsakyti
Aš žinau kas kas yra DD .
O jus ponios aka demikes ko tokios nemalonios pasidaret ?
Beje , loli kaip ten su materialine ispiracija , manau irgi bandysiu .Nes iprasti budai jau visai nebepadeda.
Atsakyti
Loli, tai litus jau išleidai? kažkaip pasigendu info kuom ten baigės biggrin.gif ir dar klausimas, pameni buvo toks puslapis apie maisto produktus ... nu neprisimenu pavadinimo, o tu man primindavai, kai eilinį kartą užkrisdavo doh.gif

Nute, aš buvau 6 paras karate stovykloje savo mažiuko ... plius 4 kg doh.gif tsakant pasportavom lotuliukas.gif na bet irgi dar pakrutu, nors grįžau su broncihtu, bet maniau bus blogiau
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 07 05, 07:39)
Aš žinau kas kas yra DD .
O jus ponios aka demikes ko tokios nemalonios pasidaret ?
Beje , loli kaip ten su materialine ispiracija , manau irgi bandysiu .Nes iprasti budai jau visai nebepadeda.

aš jau irgi žinau tongue.gif

A čia kuris buvęs nikas turi būti dabartinio Acqua Alta? A? Prašom iš naujo prisistatyt ir smulkiai biggrin.gif

Apie doktarantūrinę stipendiją klausi? Tai normali, truputtis virš 1000 lt. Moka net ir atostogų metu wink.gif O nuo antro kurso turi padidėt dar 200 lt wink.gif
Aš tai viską varžyboms išleidžiu, bet kaip sakant, pagal paskirtį, nes mano tema labai susijus su varžybine veikla wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Monaving @ 2014 07 05, 19:06)
Loli, tai litus jau išleidai? kažkaip pasigendu info kuom ten baigės biggrin.gif ir dar klausimas, pameni buvo toks puslapis apie maisto produktus ... nu neprisimenu pavadinimo, o tu man primindavai, kai eilinį kartą užkrisdavo  doh.gif

Dar neturiu tų litų, dar ir keli kg likę, terminas tai 11 dieną, jei ką wink.gif
Dabar Atėnuose aš, Europos čempionatas čia, tai bent šilumos kompensaciją gaunu už paskutinį mėnesį smile.gif
Bet ir Lietuvoj geri orai turi būt dabar, ane?

O uslapį tai nežinau kokį tu čia nori prisimint? Ar tą, kurvisokie E ir kiti Š surašyti buvo produktams? Tai www.sveikasvaikas.lt - bet jis dabar kitoks, atnaujintas baisiai wink.gif
Jei nori seno puslapio duomenų, tai viršuj spausk "Maisto priedų žinynas" ir rasi virš 4000 produktų, iš kurių tikriausiai didžioji dalis kaip ir kenksminga biggrin.gif Nežinau, kas lieka valgymui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loli_judo: 05 liepos 2014 - 19:39
ačiū, buvau puslapį atradus, tik neradau to sąrašo viršuje ... draugėms anądien aiškinau apie sūrelius vaikams ir niekaip negalėjau rasti kur mačiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aišku, buvom pavartoję išlaikytų vynnuogių sulčių biggrin.gif
Atsakyti