QUOTE(Monaving @ 2014 09 11, 00:11)
Bet tai kaip žiauru tose supermamkose .... kol atsišaudžiau nuo reklamų lendančių ir noras praėjo daug rašyti
Grįžau iš Japonijos jau vos ne pora savaičių ... parsivilkau su minus 5 kg po 2 savaičių ... nors valgėm ir gėrėm taip pat, judėjom daug ... jaučiuosi kaip grįžusi iš Mėnulio ... norėsiu ten dar ... ir matyt kažkaip susisuksiu, dar nei viena šalis manęs taip nenustebino

tai yra kažkas ... bet skirtumą pajauti tik grįžus, pvz kai mane, kitą dieną po grįžimo, rugsėjo pirmosios šventėje pastūmė, suvokiau, kad dvi savaites manęs niekas netyčia nebuvo palietęs ... jau buvo užaugus tokia mano zona ... na čia sudaužo ją greitai ... žo buvo nerealiai ... šalis kurioje mane daug dalykų nustebino, o lieknėjantiems ten rojus ... pardėse gatavas maistas su kalorijomis, nieko skaičiuoti nereikia, ateini, susirenki kiek tau tai dienai reikia ir ramu
Mona, labai džiaugiuosi, kad patiko. Bet ten gi tūkstantmečių kultūra

, mes gi dar taip neseniai miestuose apsigyvenom. Po karo 80 proc. gyveno kaimuose, daugumą melioracija išvaikė. O vienkiemyje niekas į tavo erdvę nesikėsina...
5 kg baltai pavydžiu
Reklamas galima nustumti visiems laikams, man mūsų kompiuteristas buvo padaręs.