QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 05, 18:52)
Sveikutes
mothernorth na kaip faina

As kazkaip tikiu tuo EmbryoGen-bet tai tik nepagrystas mano tikejimas.Beje,o pas ka tu VK lankaisi? ir kaip tave stimuliuoja?Na,spausim kumstukus
GULE,kiek suprant tu jau irgi PUPO
O kas del Bykovos,tai nusivyliau ir as....nors kartais galvoju o gal ji padejo kad buvau nors ir trumpam pastojusi

sunku pasakyti,bet mano vyras ja visai nepasitiki.Na,mes irgi labai labai daznai mokedavom po 1000lt.gal tik esam viena ar du kartus mokeje maziau.O kai pasitvirtinoo nestumas-tai mokeje esam ir daugiau nei 1000.Nes ji pastooviai ivarius tyrimus darydavo,dar LIT-o jau LIT kiek gavau del kraujavimo

vyras vis vaziuodavo paiimti ir paskui man suleisdavo.Beje,tyrimu atsakymus as turiu irgi tik is keliu vizitu,kitu taip ir negavau...nei senesniu,nei kai buvau pastoju ir gresiantis persileidimas buvo..jokiu tyrimu negavau-o tas realiai man nepatiko,nes juk pinigus moki tai nors dokumenta gautum
Na,bet....siandien graazi diena tad sveikinuu esamas, busimas mamas,linkiu kitais metais sutikti mamytes diena jau su maziuku arba

ir nuosirdziausi linkejimaii visu Jusu mamoms
Grazaus vakaro
Miela
Afrodite ir
KityKity kalbant apie embryogena, tai dar uz ji nemokejau, bet suma bus 200euru plius greitos siuntos kaina. Skambint ir tartis del jo reikejo tiesiai i laboratorija (tel kuris duotas prie naujienos) o ne i registratura. Zodziu, ziuresiu, kaip ten viskas klostysis. Gydausi pas
M, man ji labai patinka, svelni ir maloni gydytoja. Ka cia dar: is penkiu kiausialasciu apsivaisino tik 3, labai tikiuosi, kad augs dideli ir tvirti.
QUOTE(Rute @ 2013 05 05, 19:49)
leidausi fraxiparina beveik visa nestuma. pradejau leistis tik pastojus, dar ne sirdutes nebuvo girdet, bet pas mane buvo gresiantis persileidimas, tai gydytoja pagulde grieztai lovon ir paskyre krauja skystinancius. leidausi iki 30 savaiciu. veliau po truputi nutraukiau. afs neturiu.
ar pagelbejo fraxiparinas isnesioti ir issaugoti klecka - negaliu pasakyt, bet blogiau nuo fraxiparino tikrai nebuvo.
Dekui, ir sveikinimai mamytei:4u: Po visu patarimu cia, visgi nusprendziau leistis viska kaip pasake gyd. Daug siom dienom skaiciau, fraksiparinai gimdoje skatina gera kraujo cirkuliacija.
QUOTE(Axina @ 2013 05 05, 20:19)
Sveikos. Aš laikausi, ačiū už paguodos žodžius. Nepasiduosim, bet ir nešturmuosim šito reikalo, dabar net nenoriu galvoti apie dar vieną IVF, noriu atsigauti, nes nesėkmė man buvo didelis smūgis. Skaudžiausia tai, kad hcg dieną pasidariau testuką ir gerokai po laiko jis parodė aiškiausią vaiduoklį, tačiau man jo užteko, kad skrajočiau iš laimės ir būčiau įsitikinus geru hcg rezultatu ir koks nusivylimas buvo tas 1,09. Gydytoja dar neleido nutraukti vaistų, nes pagal tos laboratorijos normas, dar lyg ir būtų galima kažko tikėtis, tačiau tiek verkiau, kad ir mm pramušė... smarkiai. Žodžiu, tikrai liūdna ši mamyčių diena... tad dabar per vasarą pailsėsiu, rudenį gal startuosim iš naujo. Ačiū jums visoms už tai, kad esate, kaip gera jaustis ne vieniša su savo problema. Apkabinu ir atsisveikinu iki rudens

Geros vasaros visoms
Laikykis mergyt, kita karta pasiseks
Django man taike ir ilga ir trumpa schemas
OK, tai trumpa truputi maziau kainavo. Saldyti nebuvo ka abiejuose atvejuose. Su ilga bvo nestumas, nors ir nesivystatntis.
Ir dar visas visas mergaites sveikinu su Motinos diena linkiu visoms tapti mamytem, o kai kuriom ir keliagubem mamytem