Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Django @ 2013 05 04, 12:10)
Sveikos,
gal kam buvo taikytas ilgas IVF protokolas (schema)?
kokie vaistai yra vartojami ta papildoma savaite nuo 21CD? galbut tada buna sumazintos gonalio dozes (palyginus su trumpu protokolu)?

Jei kas isbandete abi schemas kiek daugiau kainuoja ilgasis protokolas?

Is anksto dekoju

sveika, nieko daugiau nereikejo, tik papildoma diferelino injekcija 21 cd, bet uztat nereikia cetrotide. O gonalio tiek pat.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Noriu paklausti, kai pati pirma karta daro IVF, pagal ka nusprendzia kokia doze skatinamuju paskirti? Ar cia atsizvelgia i hormonu rezultatus, AMH gal? Pasidalinkit patirtim, please smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Django @ 2013 05 04, 12:10)
Sveikos,
gal kam buvo taikytas ilgas IVF protokolas (schema)?
kokie vaistai yra vartojami ta papildoma savaite nuo 21CD? galbut tada buna sumazintos gonalio dozes (palyginus su trumpu protokolu)?

Jei kas isbandete abi schemas kiek daugiau kainuoja ilgasis protokolas?

Is anksto dekoju

Sveikutes 4u.gif
Axina,labai gaila,nuosirdziai uzjauciu ir linkiu stiprybes iskesti si kartu gyvenimo perioda.Nepasiduokit 4u.gif
Django man taike ilga schema.Taigi nuo 21c.d. pradejau leistis diferelina,leidausi kiekviena vakara tuo paciu laiku iki pat punkcijos.O nuo 2c.d. man pridejo gonalio 225 ir Luverio 75.O paskui liepe susileisti 250 gonalio,diferelina,liuveri ir nakti puse dvieju jei neklystu leidausi Ovitreli. 4u.gif
mothernorth na kaip faina thumbup.gif As kazkaip tikiu tuo EmbryoGen-bet tai tik nepagrystas mano tikejimas.Beje,o pas ka tu VK lankaisi? ir kaip tave stimuliuoja?Na,spausim kumstukus mirksiukas.gif
GULE,kiek suprant tu jau irgi PUPO ax.gif
O kas del Bykovos,tai nusivyliau ir as....nors kartais galvoju o gal ji padejo kad buvau nors ir trumpam pastojusi g.gif sunku pasakyti,bet mano vyras ja visai nepasitiki.Na,mes irgi labai labai daznai mokedavom po 1000lt.gal tik esam viena ar du kartus mokeje maziau.O kai pasitvirtinoo nestumas-tai mokeje esam ir daugiau nei 1000.Nes ji pastooviai ivarius tyrimus darydavo,dar LIT-o jau LIT kiek gavau del kraujavimo doh.gif vyras vis vaziuodavo paiimti ir paskui man suleisdavo.Beje,tyrimu atsakymus as turiu irgi tik is keliu vizitu,kitu taip ir negavau...nei senesniu,nei kai buvau pastoju ir gresiantis persileidimas buvo..jokiu tyrimu negavau-o tas realiai man nepatiko,nes juk pinigus moki tai nors dokumenta gautum doh.gif
Na,bet....siandien graazi diena tad sveikinuu esamas, busimas mamas,linkiu kitais metais sutikti mamytes diena jau su maziuku arba nestuke.gif ir nuosirdziausi linkejimaii visu Jusu mamoms wub.gif
Grazaus vakaro wub.gif

Atsakyti
[quote=Afrodite69,2013 05 05, 17:52]
Sveikutes 4u.gif

Taip, aš irgi PUPO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mothernorth @ 2013 05 03, 12:29)
dekui mergaites uz atsakymus  4u.gif , nes matote esu didziausiose abejonese, nes man Bykova sake(net du kartus) jei neturiu AFS tai aspirinu/fraksiparinu nevartoti (o as ASF neturiu), nes nera tikslo, o per skystas kraujas nieko geri nestumui. Ir as linkusi tiketi Bykova, o be to, dar naudoju zuvu taukus, tai mano kraujas tikrai nebus tirstas.

leidausi fraxiparina beveik visa nestuma. pradejau leistis tik pastojus, dar ne sirdutes nebuvo girdet, bet pas mane buvo gresiantis persileidimas, tai gydytoja pagulde grieztai lovon ir paskyre krauja skystinancius. leidausi iki 30 savaiciu. veliau po truputi nutraukiau. afs neturiu.
ar pagelbejo fraxiparinas isnesioti ir issaugoti klecka - negaliu pasakyt, bet blogiau nuo fraxiparino tikrai nebuvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš laikausi, ačiū už paguodos žodžius. Nepasiduosim, bet ir nešturmuosim šito reikalo, dabar net nenoriu galvoti apie dar vieną IVF, noriu atsigauti, nes nesėkmė man buvo didelis smūgis. Skaudžiausia tai, kad hcg dieną pasidariau testuką ir gerokai po laiko jis parodė aiškiausią vaiduoklį, tačiau man jo užteko, kad skrajočiau iš laimės ir būčiau įsitikinus geru hcg rezultatu ir koks nusivylimas buvo tas 1,09. Gydytoja dar neleido nutraukti vaistų, nes pagal tos laboratorijos normas, dar lyg ir būtų galima kažko tikėtis, tačiau tiek verkiau, kad ir mm pramušė... smarkiai. Žodžiu, tikrai liūdna ši mamyčių diena... tad dabar per vasarą pailsėsiu, rudenį gal startuosim iš naujo. Ačiū jums visoms už tai, kad esate, kaip gera jaustis ne vieniša su savo problema. Apkabinu ir atsisveikinu iki rudens smile.gif Geros vasaros visoms smile.gif
Atsakyti
[quote=KittyKitty,2013 05 05, 13:49]sveika, nieko daugiau nereikejo, tik papildoma diferelino injekcija 21 cd, bet uztat nereikia cetrotide. O gonalio tiek pat.
[/quote]

Aciu

Papildyta:
[quote=Afrodite69,2013 05 05, 16:52]
Sveikutes 4u.gif

Django man taike ilga schema.Taigi nuo 21c.d. pradejau leistis diferelina,leidausi kiekviena vakara tuo paciu laiku iki pat punkcijos.O nuo 2c.d. man pridejo gonalio 225 ir Luverio 75.O paskui liepe susileisti 250 gonalio,diferelina,liuveri ir nakti puse dvieju jei neklystu leidausi Ovitreli. 4u.gif

Oho! tai dar viena papildoma savaite duriu i pilva! doh.gif jau per trumpaja nerasdavau vietos kur durti... Bet jeigu man viskas gerai stimuliavosi ir su trumpaja schema, kodel dabar man nori taikyti ilgaja???
Papildyta:
[quote=simba0220,2013 05 05, 13:24]Sveika,
Man  per  pirma ivf  taike  trumpa  protokola  bet  deja  buvo  nesekmingas  tai  ta pati  gydytoja darant  antra  karta  ivf  patare  bandyti  ilgaji protokola  tai  va  nuo  21 cd pradejau leistis  diferelina kasdien  kai prasedejo  men paskyre  gonali  bet  is  pradziu  buvo 150 o po to  didino  iki  225 o  gonalio dozes priklauso  nuo  to  kaip  pastave  augs folikulai. Siaip  sis  diferelinas  moters organizma padaro  kaip sulauki menopauzes  kitas labai pila  karstis  nuotaiku  kaita  na  man  taip  nebuvo  aciu  dievui. Pas  ka darotes IVF.
[/quote]

Laba,

Na, kol kas viska darausi pas O.K., o jums po pirmo IVF'o ar liko ka saldyti?
O kaip pasiseke po ilgos schemos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Django: 05 gegužės 2013 - 19:10
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 05, 18:52)
Sveikutes 4u.gif

mothernorth na kaip faina thumbup.gif As kazkaip tikiu tuo EmbryoGen-bet tai tik nepagrystas mano tikejimas.Beje,o pas ka tu VK lankaisi? ir kaip tave stimuliuoja?Na,spausim kumstukus mirksiukas.gif
O kas del Bykovos,tai nusivyliau ir as....nors kartais galvoju o gal ji padejo kad buvau nors ir trumpam pastojusi g.gif sunku pasakyti,bet mano vyras ja visai nepasitiki.Na,mes irgi labai labai daznai mokedavom po 1000lt.gal tik esam viena ar du kartus mokeje maziau.O kai pasitvirtinoo nestumas-tai mokeje esam ir daugiau nei 1000.Nes ji pastooviai ivarius tyrimus darydavo,dar LIT-o jau LIT kiek gavau del kraujavimo doh.gif vyras vis vaziuodavo paiimti ir paskui man suleisdavo.Beje,tyrimu atsakymus as turiu irgi tik is keliu vizitu,kitu taip ir negavau...nei senesniu,nei kai buvau pastoju ir gresiantis persileidimas buvo..jokiu tyrimu negavau-o tas realiai man nepatiko,nes juk pinigus moki tai nors dokumenta gautum doh.gif
Na,bet....siandien graazi diena tad sveikinuu esamas, busimas mamas,linkiu kitais metais sutikti mamytes diena jau su maziuku arba  nestuke.gif  ir nuosirdziausi linkejimaii visu Jusu mamoms wub.gif
Grazaus vakaro wub.gif

Miela Afrodite ir KityKity kalbant apie embryogena, tai dar uz ji nemokejau, bet suma bus 200euru plius greitos siuntos kaina. Skambint ir tartis del jo reikejo tiesiai i laboratorija (tel kuris duotas prie naujienos) o ne i registratura. Zodziu, ziuresiu, kaip ten viskas klostysis. Gydausi pas M, man ji labai patinka, svelni ir maloni gydytoja. Ka cia dar: is penkiu kiausialasciu apsivaisino tik 3, labai tikiuosi, kad augs dideli ir tvirti. smile.gif

QUOTE(Rute @ 2013 05 05, 19:49)
leidausi fraxiparina beveik visa nestuma. pradejau leistis tik pastojus, dar ne sirdutes nebuvo girdet, bet pas mane buvo gresiantis persileidimas, tai gydytoja pagulde grieztai lovon ir paskyre krauja skystinancius. leidausi iki 30 savaiciu. veliau po truputi nutraukiau. afs neturiu.
ar pagelbejo fraxiparinas isnesioti ir issaugoti klecka - negaliu pasakyt, bet blogiau nuo fraxiparino tikrai nebuvo.  mirksiukas.gif

Dekui, ir sveikinimai mamytei:4u: Po visu patarimu cia, visgi nusprendziau leistis viska kaip pasake gyd. Daug siom dienom skaiciau, fraksiparinai gimdoje skatina gera kraujo cirkuliacija.

QUOTE(Axina @ 2013 05 05, 20:19)
Sveikos. Aš laikausi, ačiū už paguodos žodžius. Nepasiduosim, bet ir nešturmuosim šito reikalo, dabar net nenoriu galvoti apie dar vieną IVF, noriu atsigauti, nes nesėkmė man buvo didelis smūgis. Skaudžiausia tai, kad hcg dieną pasidariau testuką ir gerokai po laiko jis parodė aiškiausią vaiduoklį, tačiau man jo užteko, kad skrajočiau iš laimės ir būčiau įsitikinus geru hcg rezultatu ir koks nusivylimas buvo tas 1,09. Gydytoja dar neleido nutraukti vaistų, nes pagal tos laboratorijos normas, dar lyg ir būtų galima kažko tikėtis, tačiau tiek verkiau, kad ir mm pramušė... smarkiai. Žodžiu, tikrai liūdna ši mamyčių diena... tad dabar per vasarą pailsėsiu, rudenį gal startuosim iš naujo. Ačiū jums visoms už tai, kad esate, kaip gera jaustis ne vieniša su savo problema. Apkabinu ir atsisveikinu iki rudens smile.gif Geros vasaros visoms smile.gif

Laikykis mergyt, kita karta pasiseks 4u.gif

Django man taike ir ilga ir trumpa schemas OK, tai trumpa truputi maziau kainavo. Saldyti nebuvo ka abiejuose atvejuose. Su ilga bvo nestumas, nors ir nesivystatntis.

Ir dar visas visas mergaites sveikinu su Motinos diena linkiu visoms tapti mamytem, o kai kuriom ir keliagubem mamytem 4u.gif
Atsakyti
mothernorth

Django man taike ir ilga ir trumpa schemas OK, tai trumpa truputi maziau kainavo. Saldyti nebuvo ka abiejuose atvejuose. Su ilga bvo nestumas, nors ir nesivystatntis.

mothernorth

Tai, praktiskai, neverta daryti ilgaja... unsure.gif

Papildyta:
[quote=Afrodite69,2013 05 05, 16:52]
Sveikutes 4u.gif
Axina,labai gaila,nuosirdziai uzjauciu ir linkiu stiprybes iskesti si kartu gyvenimo perioda.Nepasiduokit 4u.gif

O ar Jums pavyko pastoti po ilgosios? nes man dar pries tai noretu padaryti histeroskopija, gal ji daugiau sansu duoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Django: 05 gegužės 2013 - 20:00
QUOTE(Django @ 2013 05 05, 20:08)
Oho! tai dar viena papildoma savaite duriu i pilva! doh.gif jau per trumpaja nerasdavau vietos kur durti... Bet jeigu man viskas gerai stimuliavosi ir su trumpaja schema, kodel dabar man nori taikyti ilgaja???

na man tai ne savaitė dūrių, man tik vienas dūris buvo, 21 d. vienas dūris ir viskas.
Man su trumpa schema du foliai šovė į priekį ir teko viską stabdyti, todėl kitą kartą jau taikė ilgąją.

QUOTE(mothernorth @ 2013 05 05, 20:46)
Miela Afrodite ir KityKity kalbant apie embryogena, tai dar uz ji nemokejau, bet suma bus 200euru plius greitos siuntos kaina. Skambint ir tartis del jo reikejo tiesiai i laboratorija (tel kuris duotas prie naujienos) o ne i registratura. Zodziu, ziuresiu, kaip ten viskas klostysis. Gydausi pas M, man ji labai patinka, svelni ir maloni gydytoja. Ka cia dar: is penkiu kiausialasciu apsivaisino tik 3, labai tikiuosi, kad augs dideli ir tvirti.  smile.gif

supratau, o daugiau apie tą terpę nieko nepasakoko?
Sėkmės trims stipruoliams 4u.gif
Atsakyti
[quote=KittyKitty,2013 05 05, 20:12]
na man tai ne savaitė dūrių, man tik vienas dūris buvo, 21 d. vienas dūris ir viskas.
Man su trumpa schema du foliai šovė į priekį ir teko viską stabdyti, todėl kitą kartą jau taikė ilgąją.

Ane? kaip idomu... o pas ka jus lanketes? Man tai per pirma IVF ispunktavo 14 kiausialasciu, tai as manau cia puikus rezultatas, apsivaisino 8, bet iki blastocistu uzaugo 4. Tai manau, visai nebloga derliu turejau tik MB grikiai pavede (silpnoki buvo)

Siandien mano drauge mane nudziugino, 15 metu niekaip negalejo pastoti, o siandien sako 8 sav. kaip nescia, (viskas ivyko naturaliai)
Visgi stebuklu buna..

Atsakyti
[quote=Django,2013 05 05, 21:36]
[quote=KittyKitty,2013 05 05, 20:12]
Ane? kaip idomu... o pas ka jus lanketes? Man tai per pirma IVF ispunktavo 14 kiausialasciu, tai as manau cia puikus rezultatas, apsivaisino 8, bet iki blastocistu uzaugo 4. Tai manau, visai nebloga derliu turejau tik MB grikiai pavede (silpnoki buvo)
Siandien mano drauge mane nudziugino, 15 metu niekaip negalejo pastoti, o siandien sako 8 sav. kaip nescia, (viskas ivyko naturaliai)
Visgi stebuklu buna..
[/quote]

smagu dėl draugės, stebuklų būna, mano dukrytė irgo toks stebuklas..
Aš pas Treijsą Rtgoj,man per pirmą IVF išupunktavo 29, iš jų gerų 15, iš jų apvaisino 13, trečią parą nebuvo nė vieno tinkamo sodinti, 5 parą išaugo dvi blastukės. Per antrą išpunktavo 16, berods, apvaisino 7, trečią parą liko 2.
Atsakyti