Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 05, 23:11)
Ilga schema gerai tuo, kad viską galima kontroliuoti. Foliai nepeaugs, neovuliuos, nieko neįvyks, kol jiems "nepasakysi". Gydytojas žymiai geriau valdo situacija. Minusas- didesnė hiprestimuliacijos rizika.

Tik ilgos schemos negalima taikyti vyresniam amžiuje, galima iššaukti klimaksą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 06, 10:16)
Tik ilgos schemos negalima taikyti vyresniam amžiuje, galima iššaukti klimaksą  g.gif

o koks amžius tas "vyresnis" ? Man kol kas nieko nesakė Treijsas...

Klausykit, gal kas padėsit: gal turit kokį vaistinės Lenkijoje kontaktą, kur nors netoli sienos, kur galima būtų pasiskambinti ir paklausti, ar turi vaistų,kad nereikėtų važiuoti "ant durniaus?
4u.gif
Atsakyti
[quote=Django,2013 05 05, 21:08]
mothernorth

Papildyta:
[quote=Afrodite69,2013 05 05, 16:52]
Django man taike ilga schema.Taigi nuo 21c.d. pradejau leistis diferelina,leidausi kiekviena vakara tuo paciu laiku iki pat punkcijos.O nuo 2c.d. man pridejo gonalio 225 ir Luverio 75.O paskui liepe susileisti 250 gonalio,diferelina,liuveri ir nakti puse dvieju jei neklystu leidausi Ovitreli. 4u.gif
O ar Jums pavyko pastoti po ilgosios? nes man dar pries tai noretu padaryti histeroskopija, gal ji daugiau sansu duoda...
[/quote]
Django,kiekvienai skirtingai stimuliuojasi ir pasiseka.Asmeniskai as pati labai dziaugiausi kad pasiule ilga schema ir daug daug vilciu dejau,bet matyt laikas buvo man tuo metu nepalankus,gal ir senka mano rezervas,gal jau organizmas priprato prie Gonalio.As ilgaja schema irgi dariausi pas O.K. ji taip pat siule pasidaryti histeroskopija,kad nebutu ismesti pinigia veltui nes gali buti kokia saaugos ar pan.t kai turiu dar bedeliu su gimdos kakleliu,tai man pries ilgaja schema dare kitokia operacija.Ir rado kad gimdos gleivine nuseta polipais mazais.Deja,mums ilgoji schema neatnese sekmes,nes jau nuo pradziu matesi kad nelabai auga foliai,paskui turejom 7 tinkamus,is kuriu ispunktavo 4,o apsivaisino tik 1,kuris buvo silpnokas.Tad nestumo nebuvo...kaip ir kibimo.
Bet sakau,kiekvienai skirtingai-man jau paskutine schema kai taike trumpa irgi is 9 ispunktavo tik 4,bet su PICSI apsivaisino 3.
Sekmes tau ir mastyk teigiamai,nes musu organizmai skiriasi.
Atsakyti
sveikos 4u.gif na ka, mano NT neigiamas, visi pojuciai maudenimai ir kiti negalavimai dingo... verysad.gif pasidarysiu poryt Hcg, nes man jis privalomas. Bet nieko jau nesitikiu.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 06, 11:08)
turejom  7 tinkamus,is kuriu ispunktavo 4,o apsivaisino tik 1,kuris buvo silpnokas.Tad nestumo nebuvo...kaip ir kibimo.
Bet sakau,kiekvienai skirtingai-man jau paskutine schema kai taike trumpa irgi is 9 ispunktavo tik 4,bet su PICSI apsivaisino 3.

iš principo tada išeina, kad buvo tas pats tiek su ilga, tiek su trumpa, o esmė buvo, kad vieną kartą PICSI, o kitą kartą paliko natūraliai vaisintis g.gif

QUOTE(Mika... @ 2013 05 06, 11:19)
sveikos  4u.gif na ka, mano NT neigiamas, visi pojuciai maudenimai ir kiti negalavimai dingo...  verysad.gif pasidarysiu poryt Hcg, nes man jis privalomas. Bet nieko jau nesitikiu.

Kol kas nieko dar nesakysiu, tiesiog imk 4u.gif
Atsakyti
Ar čia yra mergaičių, kurioms pavyko su atšildytom blastutėm ???
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2013 05 06, 10:19)
sveikos  4u.gif na ka, mano NT neigiamas, visi pojuciai maudenimai ir kiti negalavimai dingo...  verysad.gif pasidarysiu poryt Hcg, nes man jis privalomas. Bet nieko jau nesitikiu.

Labas,

nu bet gi anksti dar tau Nt gadinti. Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

taip ir neteko pagulineti doh.gif nesijauciu visiskai nescia, energijos turiu, net nezinau is kur. 4DPĮ pilvuka labai maude, net begau i vaistine magnio pikti, is kart padejo. Iki 6DPĮ pilvas buvo labai issiputes.Siandien 7DPĮ, nieko nesidaro unsure.gif dingo viskas, jauciuosi iprastai doh.gif Praeita karta pilvuka pastoviai maude, zinojau kad kazkas vyksta, o dabar tai net nezinau unsure.gif viltis blesta.

QUOTE(Mika... @ 2013 05 06, 11:19)

manyciau, per anksti testuka kankinti. 4u.gif As nusprendziau, kad NT nedarysiu, bijau. Paciai keista, kad net pagunda nekyla g.gif As ir HCG nenoriu darytis....irgi bijau doh.gif
siandien ir mano visi pojuciai dingo verysad.gif , isskyrus, (.)(.).Sitie tai skauda doh.gif bet man jie skauda visada pries mmmm, taigi kaip pozymio ir negaleciau uzskaityti doh.gif taigi mano tikejimas irgi mazeja verysad.gif

Axina, labai gaila, kad nepavyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 06, 10:34)
o koks amžius tas "vyresnis" ? Man kol kas nieko nesakė Treijsas...

Man VK sakė 41-erių g.gif
Atsakyti
Nazara, kaip as tave suprantu, as irgi nenorejau hcg daryt. Pojuciai tikrai nieko nereiskia, gi zinai. Laikykis.

Pelargonija, nu man visada yra baime, kad sukels klimaksa, nu bet...
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 05 06, 12:59)
Ar čia yra mergaičių, kurioms pavyko su atšildytom blastutėm ???

Yra .. turejom 1 ir atsilo 100% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 05 06, 15:48)
Sveikos 4u.gif

taip ir neteko pagulineti doh.gif nesijauciu visiskai nescia, energijos  turiu, net nezinau is kur. As nusprendziau, kad NT nedarysiu, bijau. Paciai keista, kad net pagunda nekyla g.gif As ir HCG nenoriu darytis....irgi bijau doh.gif
siandien ir mano visi pojuciai dingo verysad.gif , isskyrus, (.)(.).Sitie tai skauda doh.gif bet man jie skauda visada pries mmmm, taigi kaip pozymio ir negaleciau uzskaityti doh.gif taigi mano tikejimas irgi mazeja verysad.gif

As irgi visai nesijauciu nescia... Kiek maudzia nugara, bet as visada taip jauciuosi savaite iki mmm. NT man sugadinti taip ir neteks - vis profilaktiskai gaunu HCG doze kas kelias dienas, tai jokio tikslo NT gadinti.... Kraujo tyrimo be kitos savaites man niekas irgi nedarys doh.gif
Atsakyti