Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Pilkos akys @ 2013 05 26, 15:39)
Prisiduodu ir aš. Šiandien antra diena po punkcijos. Išpunktuota 23, apsivaisino 19.

bigsmile.gif nieko sau koks didvyriskas derlius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 26 gegužės 2013 - 16:11
QUOTE(Pilkos akys @ 2013 05 26, 15:39)
Prisiduodu ir aš. Šiandien antra diena po punkcijos. Išpunktuota 23, apsivaisino 19. Bet jaučiuosi labai prastai sad.gif Jaučiu, truputį hiperstimuliacijos tikrai gavosi: pykina, pilvas išsipūtęs, skauda, 100 m paėjėti- kančia. Ar dar kam taip buvę? Kuo baigėsi? smile.gif Pakol kas tai įsitaisius ant lovos geriu skysčius ir kefyrą, bet kažkaip nemiela viskas sad.gif

O kiek ispunktavo thumbup.gif . man buvo kaip pirma IVF dare as negalejau nesedet nestoviet dusino labai pilvas labai ispustas buvo ir skaudejo gryzau i klinika paklaust ar cia turi taip but tai mane apziurejo ir i ligonine isvieze is klinikos buvo didele hiperstimuliacija, jo labai gerk dauk vandeni, mane tai isveze ta pacia diena po punkcijos i ligonne. tikiekimes tau nereikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2013 05 26, 16:39)
Prisiduodu ir aš. Šiandien antra diena po punkcijos. Išpunktuota 23, apsivaisino 19. Bet jaučiuosi labai prastai sad.gif Jaučiu, truputį hiperstimuliacijos tikrai gavosi: pykina, pilvas išsipūtęs, skauda, 100 m paėjėti- kančia. Ar dar kam taip buvę? Kuo baigėsi? smile.gif Pakol kas tai įsitaisius ant lovos geriu skysčius ir kefyrą, bet kažkaip nemiela viskas sad.gif

Derliukas pas tave oho thumbup.gif pasaka wub.gif O kokiom dozem ir kuo tave stimuliavo ar tai 1 stimuliacija?Dabar reikia tiketis kad graziai visi 19 dalinsis thumbup.gif
Del savijautos tai man buvo nedidele hiperstimuliacija,tai labai skaudejo nugara ir pilva,sonai stovint ar vaikstant,o kai gulejau irgi skaudejo-tai pas mane buvo padidejusios kiausides.Stenkis kuo daugiau vandens,baltyminio maisto ir nejuokauk jei prasciau pasijausi paiskambink gal ginekologei kuri atliko punkcija kad apziuretu tave ir duotu patarimu kaip toliau mirksiukas.gif Sekmes ir sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 05 25, 12:22)
Dalinuos ir as savo graziuoju virusiuku  nestuke.gif  Apcyyyyyyyyyy lotuliukas.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau pas T. ir sake apsilankyti dabr pa s ji 2c.d. ir pradesime stimuliacija bet kaip tiksliai zinoti kada ta antra c.d.nes man pirma s 2 dienas vos vos tepa tai nuo to pirmo tepimo dienos ir skaitosi 1 c.d.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 26, 17:32)
Derliukas pas tave oho thumbup.gif pasaka wub.gif O kokiom dozem ir kuo tave stimuliavo ar tai 1 stimuliacija?Dabar reikia tiketis kad graziai visi 19 dalinsis thumbup.gif
Del savijautos tai man buvo nedidele hiperstimuliacija,tai labai skaudejo nugara ir pilva,sonai stovint ar vaikstant,o kai gulejau irgi skaudejo-tai pas mane buvo padidejusios kiausides.Stenkis kuo daugiau vandens,baltyminio maisto ir nejuokauk jei prasciau pasijausi paiskambink gal ginekologei kuri atliko punkcija kad apziuretu tave ir duotu patarimu kaip toliau mirksiukas.gif Sekmes ir sveikatos tau 4u.gif

Puregonu 200/d. Pirmas čia kartas IVF, buvome prieš metus šiaip ovuliaciją bandę stimuliuoti, tąkart po 75/d. ir nieko labai neužaugo- vienąkart du, kitąkart vienas folis, tai labai nustebau šįkart. Mhm, man irgi labai smalsu, kokie ryt rezultatai smile.gif

Ačiū už patarimus, mergaitės. Jogurtas, kefyras ir skysčiai trasoje, lyg po truputį taisos reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 26, 17:32)

Puregonu 200/d. Pirmas čia kartas IVF, buvome prieš metus šiaip ovuliaciją bandę stimuliuoti, tąkart po 75/d. ir nieko labai neužaugo- vienąkart du, kitąkart vienas folis, tai labai nustebau šįkart. Mhm, man irgi labai smalsu, kokie ryt rezultatai smile.gif

Ačiū už patarimus, mergaitės. Jogurtas, kefyras ir skysčiai trasoje, lyg po truputį taisos reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2013 05 26, 21:10)

Ačiū už patarimus, mergaitės. Jogurtas, kefyras ir skysčiai trasoje, lyg po truputį taisos reikalas  thumbup.gif

Dziugu girdeti kad gereja thumbup.gif Lauksiu ziniu 4u.gif O as itariu kad mano organizmas priprato jau prie GonalioF ir todel nera rezultatu,o va apie stimuliacija Puregonu girdziu pirma kart-na tikrai labai grazus derliukas tavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba0220 @ 2013 05 26, 19:13)
Buvau  pas T. ir  sake  apsilankyti  dabr  pa s ji 2c.d. ir pradesime  stimuliacija  bet  kaip  tiksliai  zinoti  kada ta  antra  c.d.nes man pirma s 2 dienas  vos vos    tepa  tai  nuo  to pirmo  tepimo dienos  ir  skaitosi 1 c.d.

Jeigu teplioja rudais tai neskaicioja turi pasirodyt ryskus raudonas kraujukas, mane irgi pries 1-2 dienos tieplioja.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 26, 21:45)
Dziugu girdeti kad gereja thumbup.gif Lauksiu ziniu 4u.gif O as itariu kad mano organizmas priprato jau prie GonalioF ir todel nera rezultatu,o va apie stimuliacija Puregonu girdziu pirma kart-na tikrai labai grazus derliukas tavo 4u.gif

Bent jau net prieš 8 metus pas Odetą Bake stimuliavo Puregonu taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 26, 20:45)

Per 4-a ivf stimuliavausi puregonu, kitus kartus Gonaliu, rezultatas analogiskas tiek folikulu skaiciumi tiek gleivines storiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 05 27, 09:23)
Per 4-a ivf stimuliavausi puregonu, kitus kartus Gonaliu, rezultatas analogiskas tiek folikulu skaiciumi tiek gleivines storiu 4u.gif

Labutis 4u.gif
Na,stai parasiau ir kiek gavau atsakymu thumbup.gif Na,man Odeta kai stimuliavo tai tik GonaliuF g.gif todel ir sakau kad nesu girdejusi-maniau gal koks naujas vaistas,nes is pazystamu kas stimuliavosi tai tik ir girdedavau Gonali arba Merional blush2.gif na visko juk nezinosi.
Gelyte.lt aciu uz patirties pasidalinima,tikrai idomu 4u.gif
Atsakyti