Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Pilkos Akys,

sveikinu PUPO 4u.gif O kiek liko embrioniuku is tokio gausaus derliaus? Ir kokia ju kokybe? Ir isodintu taip pat 4u.gif

Delena,

labai labai linkiu, kad tavo abudu burbuliukai butu tinkami siam IVF 4u.gif

Afrodite,

man stimuliavo su Puregon per 1-a IVF. Tada visos kalbejo tik apie Gonal. As info beieskodama, supratau, kad jie yra labai panasus preparatai, tik prekiniai zenklai skirtingi.

Man geriausiai organizmas reagavo i Menopur. Nors zinau atveju, kai Menopur visai netiko. Cia kaip kuriai tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 27 gegužės 2013 - 16:59
QUOTE(Gule @ 2013 05 27, 16:49)
Viskas gerai pas tave, taip turi būti. Pamenu save, punkcijos dieną likus valandai iki jos man vis dar labai dūrė abu šonus, net automobilyje sėdint nepatogu buvo.

tai labai gerai jei dure dar pries punkcija. O as nervuojuos, kad neovuliuotu iki punkcijos. Nes siandien visa diena skauda, o dabar vienas sonas kaip ir nurimo, kad tik sulauktu rytojaus ir neovuliuotu, guliu dabar lovoje, kad tik ramiai butu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 05 27, 16:59)
Pilkos Akys,

sveikinu PUPO 4u.gif O kiek liko embrioniuku is tokio gausaus derliaus? Ir kokia ju kokybe? Ir isodintu taip pat 4u.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif Laukimas dabar prasideda... 17 užšaldytų apvaisintų, bet prieš susiliejant branduoliams. Tie du buvo palikti ir šiandien abu iki 8 ląstelių užaugę. Pasak biologės, gražūs smile.gif Aš ne LT, tai šis tas gali skirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2013 05 27, 18:46)
Ačiū už sveikinimus smile.gif Laukimas dabar prasideda... 17 užšaldytų apvaisintų, bet prieš susiliejant branduoliams. Tie du buvo palikti ir šiandien abu iki 8 ląstelių užaugę. Pasak biologės, gražūs smile.gif Aš ne LT, tai šis tas gali skirtis  ax.gif

Labai grazus turtas 4u.gif bet dabar lauksime situ 2-ieju graziu embrioniuku sauniu hcg skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal kam reikia tableciu UTROGESTAN? Turiu 70tableciu.
Atsakyti
Labas rytas.

Man siandien baisu jau, nes vakar sonai traskejo, net namo grizus turejau paguleti, o siandien nic nieko nejauciu doh.gif . Nei vieno nei kito sono doh.gif Ar nebus, kad jie vakar ovuliavo verysad.gif

na punkcija man 12:45, nezinau, kad laikas greiciau eitu...kad greiciau viska suzinoti. Nes jau nesimiega nuo 6 ryto man. Jau sapnavau punkcija...Bet sapne niekas nepavyko doh.gif Kaskoks kosmaras doh.gif
Atsakyti
Delena, ar leidaisi Cetrotide? Jis gi neleidzia ovuliuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 28, 08:40)
Delena, ar leidaisi Cetrotide? Jis gi neleidzia ovuliuoti g.gif

leidausi, paskutini karta sekmadieni, o is sekmad. i pirmad. Ovitrelle. Va tai kodel taip skaudejo vakar, o siandien ramu? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 05 28, 07:58)
leidausi, paskutini karta sekmadieni, o is sekmad. i pirmad. Ovitrelle. Va tai kodel taip skaudejo vakar, o siandien ramu?  g.gif  doh.gif

nusiramink, Delena 4u.gif jei paskirtus vaistukus tvarkingai susileidai, viskas bus ok 4u.gif turi buti 4u.gif
sekmingos punkcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 05 28, 09:29)
nusiramink, Delena 4u.gif  jei paskirtus vaistukus tvarkingai susileidai, viskas bus ok 4u.gif turi buti 4u.gif
sekmingos punkcijos 4u.gif

Aciu, mergaites. Oj, labai jaudinuos si karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 05 28, 08:37)
Aciu, mergaites. Oj, labai jaudinuos si karta  doh.gif

parasyk, butinai kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
Pilkos akys, nerealus derlius thumbup.gif Labai laukiam geru rezultatu 4u.gif

QUOTE(Delena @ 2013 05 28, 09:58)
leidausi, paskutini karta sekmadieni, o is sekmad. i pirmad. Ovitrelle. Va tai kodel taip skaudejo vakar, o siandien ramu?  g.gif  doh.gif

Delena, nurimk 4u.gif Maudzia tuos sonus, bet juk kiausides labai padideje, negi nori nieko nejausti? mirksiukas.gif Jie tikrai NEOVULIUOS rolleyes.gif

Del vaistu: pirmasis mano ivf su Menopur, antras su Puregon. Rezultatas po punkcijos beveik tas pat: 8 ir 10. Apsivaisinimo- geresnis antraji karta su Puregon, bet turbut ne del vaisto, o del to, kad visoms kiausalastems taike ICSI. Menopur man nepatiko tik del to, kad reikia paciai maisytis vaistus su adatom ir miltukais doh.gif , nepasiimsi kaip to Puregono piestuko i rankinuka...
Atsakyti