Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Delena @ 2013 05 28, 15:59)
Tikrai nezinau kaip taip gavosi  blush2.gif . Bet is tikruju tai as 1 men, geriau dideles dozes L-Argenina, o likusius 2 menesius DHEA ir Omega 3+ Q10 (200). dar biski pasportavau. Pati net nesitikejau, kad taip gali buti. O tai estrofema, prednizolona jau nuo siandien tada, nes tikrai nepamenu kaip sake, sake lyg nuo siandie, bet va paziurejau lapeli, kur daktare viska surase, tai 28 uzbraukta ir parasyta 29...tai net nezinau ka daryti ar siandien ar rytoj viska. O skambinti nenoriu...nes ir taip po 3 kartus perklausinejau tai ta tai kita...nepatogu man  doh.gif

Gal isgerti siandien estrofema ir prednizolona, o jau fraxeparina nuo rytojaus, neinau ka daryti... doh.gif

Nu va aš irgi daug visko geriu šį ciklą, tik DHEA negeriu, bet ir visa kita geriu ir dar daug visko:), ir Agnus Castus, tai gal irgi ne vienas folis, nes kaip tik šiandien ovuliuoju,tai taip brašku visa, vos ne kaip per IVF biggrin.gif
man rodos, arba skambink ir klausk be jokių nepatogumų, arba tiesiog pradėk viską nuo rytojaus, svarbiausia jau iki įsodinimo viską gerti, o dabar ta viena diena nieko nepakeis. Pailsėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 05 28, 15:59)
Tikrai nezinau kaip taip gavosi  blush2.gif . Bet is tikruju tai as 1 men, geriau dideles dozes L-Argenina, o likusius 2 menesius DHEA ir Omega 3+ Q10 (200). dar biski pasportavau. Pati net nesitikejau, kad taip gali buti. O tai estrofema, prednizolona jau nuo siandien tada, nes tikrai nepamenu kaip sake, sake lyg nuo siandie, bet va paziurejau lapeli, kur daktare viska surase, tai 28 uzbraukta ir parasyta 29...tai net nezinau ka daryti ar siandien ar rytoj viska. O skambinti nenoriu...nes ir taip po 3 kartus perklausinejau tai ta tai kita...nepatogu man  doh.gif

Gal isgerti siandien estrofema ir prednizolona, o jau fraxeparina nuo rytojaus, neinau ka daryti... doh.gif

Bent jau man Estrofemą liepė išgerti punkcijos dieną ir net nurodė laiką - punkcija buvo ryte, Estrofemą liepė sugerti apie pietus. Bet tai kam gydytoja nubraukė ir užrašė sekančią dieną?
g.gif
O Fraxiparine leidausi nuo sekančios dienos.

Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 05 28, 17:22)
Bent jau man Estrofemą liepė išgerti punkcijos dieną ir net nurodė laiką - punkcija buvo ryte, Estrofemą liepė sugerti apie pietus. Bet tai kam gydytoja nubraukė ir užrašė sekančią dieną?
g.gif
O Fraxiparine leidausi nuo sekančios dienos.

ai ir as taip padarisiu, prednezolona ir estrofema nuo siandien, o Fraxeparina ir aspirina jau nuo rytojaus. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, labai skauda man pilva doh.gif , net iki tuliko einu susilenkus, nes skauda ir tempia ten viska, o pasislapinti ir skauda, ten skauda viska. Pilvas ispustas, kietas. Nezinau net ka daryti, isgeriau nospos tablete. Bijau kad nebutu kokio vidinio pakraujavimo. Ir pykina mane. Nezinau ar buvo kam taip? Nes man tai taip pirma karta, per 2 IVF viskas buvo normaliai. doh.gif doh.gif doh.gif Pykinimas gal nuo narkozes, nes po jos jauciausi kaip girta, sukesi viskas galvoje. O va del pilvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 05 28, 21:51)
Merginos, labai skauda man pilva  doh.gif , net iki tuliko einu susilenkus, nes skauda ir tempia ten viska, o pasislapinti ir skauda, ten skauda viska. Pilvas ispustas, kietas. Nezinau net ka daryti, isgeriau nospos tablete. Bijau kad nebutu kokio vidinio pakraujavimo. Ir pykina mane. Nezinau ar buvo kam taip? Nes man tai taip pirma karta, per 2 IVF viskas buvo normaliai.  doh.gif  doh.gif  doh.gif Pykinimas gal nuo narkozes, nes po jos jauciausi kaip girta, sukesi viskas galvoje. O va del pilvo doh.gif

Delena ka as zinau jeigu taip skauda gal i ligonine? as tai net negalejau pasislapinti i kviepot sunku dusino mane, pas mane pilve 2litrus susikaupe vandens, o tu skisciu geri daug?
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2013 05 28, 23:07)
Delena ka as zinau jeigu taip skauda gal i ligonine? as tai net negalejau pasislapinti i kviepot sunku dusino mane, pas mane pilve 2litrus susikaupe vandens, o tu skisciu geri daug?

Skyscio geriu. Vakar dar viduriavimas dasidejio, pilvas buvo baisiai papustas, tai pasidariau kmynu arbatos, po jos praejus gal valandaj, sedejau tulike, tada ir vemimas-toks tampymas daidejo. Siandien ir pykina, pilvas vel puciasi doh.gif oj nezinau, gal kokia zarnyno infekcija dasidejo doh.gif Net neeinu i darba, nera jegu. Manau, kad as kalta pati, grizus namo vakar picos gabaliuka suvalgiau, gal tas ir dave man...
Atsakyti
Sakyčiau, hiperstimuliacija, bet tu nestimuliuota g.gif gal nuo prednisolono gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 05 29, 05:40)
Skyscio geriu. Vakar dar viduriavimas dasidejio, pilvas buvo baisiai papustas, tai pasidariau kmynu arbatos, po jos praejus gal valandaj, sedejau tulike, tada ir vemimas-toks tampymas daidejo. Siandien ir pykina, pilvas vel puciasi  doh.gif oj nezinau, gal kokia zarnyno infekcija dasidejo  doh.gif Net neeinu i darba, nera jegu. Manau, kad as kalta pati, grizus namo vakar picos gabaliuka suvalgiau, gal tas ir dave man...

Delena, kaip savijauta? ar nera temperaturos?

Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 29, 07:39)
Sakyčiau, hiperstimuliacija, bet tu nestimuliuota g.gif gal nuo prednisolono gali buti g.gif

Kitty, mergaites, uzmaciau, kad po punkcijos vartojate prednisolona. ka jis duodair kokiais atvejais vartojamas? apsvieskit prasu mane blush2.gif
penktadieni man jau punkcija, galvoju gal pasisiulyt pagerti man ji blush2.gif
Atsakyti
Delena, nenoriu gasdinti, bet bent jau del sventos ramybes skambinkit daktarui. Neturetu taip pusti pilvo ir smarkiai skaudeti del 3 folikulu, ir vemimas visai netipinis sakyciau. Zinau atveji (forumo nares buvusios), kai punkcijos metu buvo pradurta kraujagysle ir prasidejo vidinis kraujavimas - tai labai reta, bet viena is IVF komplikaciju, bukle absoliuciai pavojinga gyvybei, todel butina extrine echoskopija.
Atsakyti
oi kaip baisiai. Laikau kumščius, kad tik Delenai nieko rimto nebūtų.
Atsakyti
Sveikos, naujokė aš čia dar 4u.gif
Prieš IVF gyd. paskyrė pakaitinę hormonų terapiją, konkrečiai - Trisequens. Gal kas būsit susidūrusi su panašiu atveju ax.gif geriant raudonąsias tabletes prasidėjo tepliojimai šviežiu krauju, bet tokie, kad užtenka visai dienai įklotėlio. Ir pasimečiau, ar čia jau užskaityti kaip mėmes, ar dar laukti??? g.gif
Tiesa, kiek skaitydavau, tai neteko aptikti, kad po PHT būtų pavykęs IVF sad.gif ar klystu, gal kam pavyko vis tik unsure.gif
Atsakyti
Uzmigau po bemieges nakties ,o prabudus lyg lengviau man,tai ir neskambinau gyd. Rytoj isodinimas is ryto biggrin.gif embriologe sake, kad apsivaisino visi tris bigsmile.gif

Atsakyti