QUOTE(KittyKitty @ 2013 05 01, 06:56)
palengvėja man, kad ne aš viena tokia. Nu laaabai nebūdinga man tokia paranoja, bet vat būtent, patirtis. Kaip jau rašiau, mano vieną pažįstamą VK labai apgavo, labai neatsakingai su ja pasielgė, aš pati irgi nukentėjus, nu tai vat ir kirba tokie įtarimai..Kas pas mus juos reguliuoja? Niekas, ypač kai privatininkai.. Visi auditai..taigi "otkatų" ir solidarumo klausimas, jei jau kūdikiui kalio suleidus galima sakyti, kad šiaip sau numirė.. tai ką čia su kažkokiom specifinėm terpėm, niekas gi daugiau neišmano apie tai, jie gali sakyt, kad padarė ką tik nori.. Jeigu teiki normalią paslaugą, tai išsamiai aprašai, įtrauki į kainoraštį ir normaliai tai pristatai. Dabar..daro, nedaro, nesuprasi, kainoraštyje nėra, atvažiuok konsultuotis, sumokėk už konsultaciją, tada pasakys, kiek kainuoja..Valstybės paslaptis tiesiog
Vienas dalykas, jei čia + keli šimtai už tai ir kitas dalykas, jei + keli tūkstančiai. Tai reikia trenktis į Vilnių, kad tai sužinotum? O jie patys tada supranta, ką ten daro? Ar daro iš viso?
nazara, suprantami ir pažįstami visi tavo išgyvenimai, laikykis, PUPyte

nazara, suprantami ir pažįstami visi tavo išgyvenimai, laikykis, PUPyte

Pritariu