Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Axina @ 2013 05 02, 11:57)
Man Hcg rytoj, kaip bijau...

isivaizduoju tavo busena, laikykis 4u.gif

Kaip jautiesi? kiek embrioniuku isodino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 02, 10:57)
Man jau povienodai, nes kol susiruošiu kam nors, seniai visi LITų poveikiai praeis.  irnesakyk.gif
Man pirmą LIT leido į dešinę ranką, ir paskui ilgai ją skaudėjo, Maniau, kad dar prisidėjo darbas prie kompiuterio visą dieną. Sekančius du LIT leido į kairę ranką, ir tebeskauda, nors po paskutinio LIT praėjo pusantro mėnesio. Tai ir suku galvą - ar tai nuo LIT, ar visai ne nuo to...  g.gif
Pvz., kai mėnesį skyrė vaistus nuo cholesterolio, rytai skaudėdavo VISKĄ, kaip babytei. Griežtai pasakiau, kad nebegersiu, ir iškart praėjo.

Mažakraujystę man rado Bykova. Pasižiūrėjus kalną mano popierų bambėjo, kodėl tiek pridaryta kraujo tyrimų, ir niekas nekreipė dėmesio į hemoglobiną. Feritinas buvo 8, kai turi būti nuo 15 iki 150. Skyrė Ferro Folgamma, munrods, iš pradžių po 4 kapsules, paskui po 2. Ir valgyti "geležingą" maistą. Bykovos receptas - gan kietai išvirtų burokėlių salotos su graikiškais riešutais ir razinom, su aliejum. Aš dar pridedu dilgėlių  tongue.gif

Sveikutes 4u.gif
Aciu Pelargonija uz pasidalinima kaip pakelti gelezi.Man tai hemoglobinas prie apatines normos,bet kiti kraujo rodikliai rodo uzslepta mazakraujyste ir feritinas buvo zemas,as maximum buvau pasikelus iki 31,Dabar tik kadangi dariausi Sorpe pagal programa planuojancioms nestuma tyrimus,tai ten iejo ir bendras kraujo ir du rodikliai rodo kad mazakraujyste.Tai zadu kaip tik eiti kokia 2-3 c.d. noriu paziureti kaip mano hormonai ar susitvarke po ilgos stimuliacijos tai sakau tuo metu pasidarysiu ir feritina.As tai ciuldavau Ferrum Lek tabletytes,Odeta Kazlauskiene pamacius mano feritina padidino dar viena,tai is viso 3 tabl.300mg per visas tris.
O ta Ferro Folgama galima ir LT nusipirkt?jas reik ciulpt ar praryti?ns ciulpiamos tai kelia vemuli doh.gif O burokeliu sriuba as laaaaaabai megstu,visai viskas kas su burokeliais man thumbup.gif
Axina normalus tavo jaudulys ir baime,ryt labiau nervuuosis-bet labai labai labai linkiu kad tave skaiciai nustebintu 4u.gif Spaudziu kumcius 4u.gif
Beje,dingo musu senbuves Gingeriukas,Stryga,Pepiukas,Atiloja,Citukas-auuuu merginos ar viskas jums gerai,pasiilgau ir vis atejus cia ir neradusi galvoju ar tikrai viskas gerai.Buckis jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2013 05 02, 12:08)
isivaizduoju tavo busena, laikykis  4u.gif

Kaip jautiesi? kiek embrioniuku isodino?  ax.gif

Įsodino 3, du iš jų sakė labai geri, o trečias matyt buvo silpnesnis. Psichologiškai labai sunku, apsiašaroju nuo menkiausio nieko. Pilvą maudžia ypač vakarais, labai panašiai kaip prieš mmm, kai kuriomis dienomis pastebėdavau rožinio crinono, netgi jau 2 DPĮ buvo rožinis, tikrai galvojau, kad kažkas negerai, dabar daug vandeningų išskyrų, man šnd 9 DPĮ. Dariausi testuką 7 dpį ir 8 dpį, nebuvo nei menkiausio vaiduokliuko, o iš IVF statistikos matau, kad daugumai, kurioms pasisekė apie tokį laiką jau matydavo vaiduoklius, dėl to dvejonių tik daugiau. Faktas vienas, kad būsena tikrai kitokia nei visada, bet juk vartoju crinone, čia turbūt dėl jo. Rytoj vakare jau žinosiu ir prasinešiu.
Beje, aš irgi nežinau, kaip šifruojasi PUP'o smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 02, 12:12)
Sveikutes 4u.gif
Aciu Pelargonija uz pasidalinima kaip pakelti gelezi.Man tai hemoglobinas prie apatines normos,bet kiti kraujo rodikliai rodo uzslepta mazakraujyste ir feritinas buvo zemas,as maximum buvau pasikelus iki 31,Dabar tik kadangi dariausi Sorpe pagal programa planuojancioms nestuma tyrimus,tai ten iejo ir bendras kraujo ir du rodikliai rodo kad mazakraujyste.Tai zadu kaip tik eiti kokia 2-3 c.d. noriu paziureti kaip mano hormonai ar susitvarke po ilgos stimuliacijos tai sakau tuo metu pasidarysiu ir feritina.As tai ciuldavau Ferrum Lek tabletytes,Odeta Kazlauskiene pamacius mano feritina padidino dar viena,tai is viso 3 tabl.300mg per visas tris.
O ta Ferro Folgama galima ir LT nusipirkt?jas reik ciulpt ar praryti?ns ciulpiamos tai kelia vemuli doh.gif O burokeliu sriuba as laaaaaabai megstu,visai viskas kas su burokeliais man  thumbup.gif
Axina normalus tavo jaudulys ir baime,ryt labiau nervuuosis-bet labai labai labai linkiu kad tave skaiciai nustebintu 4u.gif Spaudziu kumcius 4u.gif
Beje,dingo musu senbuves Gingeriukas,Stryga,Pepiukas,Atiloja,Citukas-auuuu merginos ar viskas jums gerai,pasiilgau ir vis atejus cia ir neradusi galvoju ar tikrai viskas gerai.Buckis jums wub.gif

Afrodite69 ačiū tau, 4u.gif Sėkmės operacijoje, primink kas per operacija laukia?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 02, 12:12)
Sveikutes 4u.gif
O ta Ferro Folgama galima ir LT nusipirkt?jas reik ciulpt ar praryti?ns ciulpiamos tai kelia vemuli doh.gif

Ferro Folgamma laisvai parduodama, kapsulės, nuryti ir viskas. Tik geležis geriau įsisavinama atskirai nuo kavos ir arbatos, o aš arbatą plempiu kiaurą dieną biggrin.gif
Manau, kad Ferro man ir pakėlė feritiną, iki 80. Bet geriu jau pusantrų metų.
Geležies įsaisavinimui padeda vitaminas C, ypač apelsinų sultys.
Dilgėlėse yra visas kompleksas: geležis plius ko reikia įsisavinimui. Pavasarį prisiskabiau, nuplautas ir supjaustytas sušaldžiau kameroj, ir dedu į visas salotas ir sriubas.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 02, 12:46)
Ferro Folgamma laisvai parduodama, kapsulės, nuryti ir viskas. Tik geležis geriau įsisavinama atskirai nuo kavos ir arbatos, o aš arbatą plempiu kiaurą dieną  biggrin.gif
Manau, kad Ferro man ir pakėlė feritiną, iki 80. Bet geriu jau pusantrų metų.
Geležies įsaisavinimui padeda vitaminas C, ypač apelsinų sultys.
Dilgėlėse yra visas kompleksas: geležis plius ko reikia įsisavinimui. Pavasarį prisiskabiau, nuplautas ir supjaustytas sušaldžiau kameroj, ir dedu į visas salotas ir sriubas.

Aiskutis,labai dekui.Jo zinau kad negalima kavos ir arbatos-pas mane parasyta kad po vaistu vartojimo tik po dvieju valandu.Tai man sunkiai nusistato tas laikas,nes turiu zema spaudima ir kavos isgeriu -stipriau.Bet kai pradedu gerti gelezies preparatus tai jau stengiuosi labai labai sumazinti kavos kieki.
Axina NT yra blogis tuo kad net bunant nesciai jis gali nerodyt.Man su trim nerode,nors ryte pasidariau NT ir po valandos krauja nuleidau-o atsakymas buvo jau virs 20.O jautrus 10 testukas nieko nerode ir tai buvo 10 diena.O tie pamaudimai aisku nervina nes panasus i mm,bet ir nestukes sako kad juos jaute dar pries suzinant kad laukias ir ilgokai po to.Taip,kad laikom kumsciukus,tikim.
Mans laukia biopsija,frakcine gimdos abracija,gimdos kaklelio gramdymas,aisku tuo paciu kaip suprantu ir gimda apziures.Zodziu,gydytojas stengsis vienu metu padaryti maximum,nes laaaabai man jau prastai buna po narkoziu doh.gif Bet operacija bus tik po geguzes 20-tad laiko turiu.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 05 02, 13:29)
Aiskutis,labai dekui.Jo zinau kad negalima kavos ir arbatos-pas mane parasyta kad po vaistu vartojimo tik po dvieju valandu.Tai man sunkiai nusistato tas laikas,nes turiu zema spaudima ir kavos isgeriu -stipriau.Bet kai pradedu gerti gelezies preparatus tai jau stengiuosi labai labai sumazinti kavos kieki.
Axina NT yra blogis tuo kad net bunant nesciai jis gali nerodyt.Man su trim nerode,nors ryte pasidariau NT ir po valandos krauja nuleidau-o atsakymas buvo jau virs 20.O jautrus 10 testukas nieko nerode ir tai buvo 10 diena.O tie pamaudimai aisku nervina nes panasus i mm,bet ir nestukes sako kad juos jaute dar pries suzinant kad laukias ir ilgokai po to.Taip,kad laikom kumsciukus,tikim.
Mans laukia biopsija,frakcine gimdos abracija,gimdos kaklelio gramdymas,aisku tuo paciu kaip suprantu ir gimda apziures.Zodziu,gydytojas stengsis vienu metu padaryti maximum,nes laaaabai man jau prastai buna po narkoziu doh.gif Bet operacija bus tik po geguzes 20-tad laiko turiu.

Oho kiek daug visko tau darys, laikykis 4u.gif Bet po tokių didelių darbų, bus ir dideli geri rezultatai, sėkmytės, viskas bus gerai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Axina @ 2013 05 02, 11:23)
Įsodino 3, du iš jų sakė labai geri, o trečias matyt buvo silpnesnis. Psichologiškai labai sunku, apsiašaroju  nuo menkiausio nieko. Pilvą maudžia ypač vakarais, labai panašiai kaip prieš mmm, kai kuriomis dienomis pastebėdavau rožinio crinono, netgi jau 2 DPĮ buvo rožinis, tikrai galvojau, kad kažkas negerai, dabar daug vandeningų išskyrų, man šnd 9 DPĮ. Dariausi testuką 7 dpį ir 8 dpį, nebuvo nei menkiausio vaiduokliuko, o iš IVF statistikos matau, kad daugumai, kurioms pasisekė apie tokį laiką jau matydavo vaiduoklius, dėl to dvejonių tik daugiau. Faktas vienas, kad būsena tikrai kitokia nei visada, bet juk vartoju crinone, čia turbūt dėl jo. Rytoj vakare jau žinosiu ir prasinešiu.
Beje, aš irgi nežinau, kaip šifruojasi PUP'o smile.gif

Labas,

PUPO - pregnant until proven otherway (nescia, kol niekas neirode kitaip).

Geru HCG skaiciu ryt 4u.gif
Atsakyti
Mika, Nazara, Baissa, Axina,

kaip suprantu, dabar jus visos 4 PUPOS? wub.gif

Kantrybes didziausios laukiant rezultatu.

KittyKitty,

nebemaciau, jau kai manes del G klausei. Buvau jau isvykusi ir nebe prie PC.

Taip, pas G buvau antradieni. Dabar tik grizusi vis dar bandau apdoroti informacija, kurios ne tiek ir daug. Velavo mus priimti 40 minuciu, o tada ir pats vizitas greituoju budu buvo 40 min, nors buvome uzsirase visai valandai, kaip pirminiam apsilankymui. Buvau susiruosusi visus dokumentus, darytus tyrimus. Taciau nepatikejau savo akimis, kai viena pluosteli tyrimu pasiziurejo tik pirma ir antra lapus (is Sorpo), paskui uzverte ir viskas, toliau apie jau kazka kita kalbame. O ten psl. 3 ir 4 buvo dar daugiau tyrimu. As tikejausi, kad jis bent jau visus darytus tyrimus perzvelgs, kaip kad man atrodo, detaliai ziurejo TaiTiek. As paskui pasitaikius progai jam vel ta susni idaviau, tik atvertus jau kita puslapi.
Apibendrinant, klausimu buvo daug. I visus turejau atsakymus. Taciau liko ir neapkalbetu dalyku, tokiu kaip pvz. DHEA ar pan.

Is esmes nusprendziau nieko apie ji nespresti, man svarbiausia galutinis rezultatas, kad tapciau nescia. Tad ir lauksiu galutinio rezultato smile.gif gavau visus imanomus imuninius tyrimus, tad dabar belieka laukti ju atsakymu iki 3 sav. O tada bus aisku, kas ir kaip.

Ir dar, dare kai kuriuos tyrimus kuriuos jau esu dariusis, tame tarpe ir kresumo tyrimus ir bendra kraujo tyrima. Pasake, kad jeigu skaidys atskirai, tai tie atskiri tyrimai kainuos daugiau negu ''patys tyrimu paketai''. Nesigincijau. Siandiena jau gavau kai kuriuos atsakymus, kuriuos dare ten labaratorije, tai buvo keista matyti, kad Lupus Antikoagulianta is naujo istyre (nes jau buvau tyrusis Sorpo).

Dar buvo nesusisnekejimu tokiu kaip, kad mano AMH yra 1,1 - ar nesake gydytojai, kad mazas. Sakau sake, kad normalus. Parodziau jam matavimo vienetus, kurie greiciausiai skiriasi nuo naudojamu UK. Tad jis taip ir liko nesuprates mano AMH geras ar blogas. Ir perklause, ka sake mano gydytojas...

Klause kaip gleivine. Tad, kadangi buvo cia diskutuojanciu gera ar bloga gleivine yra 9mm, tai cituoju G zodzius, kad tokia gleivine yra gera ir kaip supratau jis nieko nesiulys jai gerinti. (man paskutinius 2 kartus buvo - ir IVF, ir FET cikle gleivine po 9 mm).

Taigi. Daugiau ''priekabiu'' neieskosiu. Tikrai tikiuosi ir tikiu, kad jis geras imuniniu gydytojas. Tiesiog vaziuodama pas ji turejau tam tikrus lukescius ir jie nepasiteisino. Tad del pernelyg aukstu lukesciu, kad ''atsidursiu profesionalo rankose, jis isnarstys musu situacija po kauliuka isigilindamas i kiekviena fakta ir tikrai tam skirs vis valanda laiko konsultacijai'' ir t.t. galiu kaltinti tik pati save: lukesciai buvo pernelyg dideli biggrin.gif lotuliukas.gif blink.gif

Ir dar, pabaigai, - jeigu nieko nebuciau skaiciusi SM forume, kituose UK forumuose (siek tiek), jeigu nebuciau skaiciusi visos medziagos pateikiamos ju svetaineje, nebuciau supratusi is viso apie ka jis kalba. Nes net ir dabar negaliu aiskiai atsiminti ir persakyti visko, ka jis susake apie imuninius tyrimus. Tai buvo padaryta labai glaustai ir labai greitai.

O dabar, lauksiu rezultatu ir tikesiuosi, kad vis tik jis bus musu gydytojas, padejes mums pastoti ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 02 gegužės 2013 - 15:05
aš gal jau bandysiu kraustytis į šitą temutę, jei priimsit
Jau penkti metai, kaip minam nevaisingumo klinikų slenksčius, pagaliau pasiryžom pirmam IVF. Tik va kada jis įvyks - pagyvensim ir pamatysim.

GingerBella, tau gavosi panašiai kaip man su Treisu dėl tų perdidelių lūkesčių.
Tikrai belieka tik tikėtis, kad šito daktaro gydymas bus vaisingas. 4u.gif

Axina, spaudžiu kumščius už gražius skaičiukus rytoj
Atsakyti
Glamour,

sekmes ir linkiu cia ilgai neuzsibuti, kad pirmas IVF ir butu sekmingas 4u.gif
Atsakyti
[quote=GingerBella,2013 05 02, 19:01]
Man apie G pirma kart lygiai tokia pati nuomone buvo ,net verkiau isejus,kad nieko nepasake ir kad jis i nieka nekreipia demesio ax.gif ,bet po to as prie jo pripratau-jis toks niekur neskubantis,bet rezultata pasiekem butent jo deka smile.gif

Atsakyti

Taip, Late 4u.gif O dar vertinant, kad ten UK ir is viso viskas ten kitaip...
Tiesiog taip gavosi, kad merginos laukia ispudziu apie G, o ju as neturiu. Reikia laukti toliau ir ziureti ka ras ir kaip siulys spresti. O Tavo, Late, pavyzdys ir buvo tas kertinis dalykas, kai jau rimtai pradejau planuotis vykti pas G 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 02 gegužės 2013 - 18:14