Mika, Nazara, Baissa, Axina,
kaip suprantu, dabar jus visos 4 PUPOS?
Kantrybes didziausios laukiant rezultatu.
KittyKitty,
nebemaciau, jau kai manes del G klausei. Buvau jau isvykusi ir nebe prie PC.
Taip, pas G buvau antradieni. Dabar tik grizusi vis dar bandau apdoroti informacija, kurios ne tiek ir daug. Velavo mus priimti 40 minuciu, o tada ir pats vizitas greituoju budu buvo 40 min, nors buvome uzsirase visai valandai, kaip pirminiam apsilankymui. Buvau susiruosusi visus dokumentus, darytus tyrimus. Taciau nepatikejau savo akimis, kai viena pluosteli tyrimu pasiziurejo tik pirma ir antra lapus (is Sorpo), paskui uzverte ir viskas, toliau apie jau kazka kita kalbame. O ten psl. 3 ir 4 buvo dar daugiau tyrimu. As tikejausi, kad jis bent jau visus darytus tyrimus perzvelgs, kaip kad man atrodo, detaliai ziurejo TaiTiek. As paskui pasitaikius progai jam vel ta susni idaviau, tik atvertus jau kita puslapi.
Apibendrinant, klausimu buvo daug. I visus turejau atsakymus. Taciau liko ir neapkalbetu dalyku, tokiu kaip pvz. DHEA ar pan.
Is esmes nusprendziau nieko apie ji nespresti, man svarbiausia galutinis rezultatas, kad tapciau nescia. Tad ir lauksiu galutinio rezultato

gavau visus imanomus imuninius tyrimus, tad dabar belieka laukti ju atsakymu iki 3 sav. O tada bus aisku, kas ir kaip.
Ir dar, dare kai kuriuos tyrimus kuriuos jau esu dariusis, tame tarpe ir kresumo tyrimus ir bendra kraujo tyrima. Pasake, kad jeigu skaidys atskirai, tai tie atskiri tyrimai kainuos daugiau negu ''patys tyrimu paketai''. Nesigincijau. Siandiena jau gavau kai kuriuos atsakymus, kuriuos dare ten labaratorije, tai buvo keista matyti, kad Lupus Antikoagulianta is naujo istyre (nes jau buvau tyrusis Sorpo).
Dar buvo nesusisnekejimu tokiu kaip, kad mano AMH yra 1,1 - ar nesake gydytojai, kad mazas. Sakau sake, kad normalus. Parodziau jam matavimo vienetus, kurie greiciausiai skiriasi nuo naudojamu UK. Tad jis taip ir liko nesuprates mano AMH geras ar blogas. Ir perklause, ka sake mano gydytojas...
Klause kaip gleivine. Tad, kadangi buvo cia diskutuojanciu gera ar bloga gleivine yra 9mm, tai cituoju G zodzius, kad tokia gleivine yra gera ir kaip supratau jis nieko nesiulys jai gerinti. (man paskutinius 2 kartus buvo - ir IVF, ir FET cikle gleivine po 9 mm).
Taigi. Daugiau ''priekabiu'' neieskosiu. Tikrai tikiuosi ir tikiu, kad jis geras imuniniu gydytojas. Tiesiog vaziuodama pas ji turejau tam tikrus lukescius ir jie nepasiteisino. Tad del pernelyg aukstu lukesciu, kad ''atsidursiu profesionalo rankose, jis isnarstys musu situacija po kauliuka isigilindamas i kiekviena fakta ir tikrai tam skirs vis valanda laiko konsultacijai'' ir t.t. galiu kaltinti tik pati save: lukesciai buvo pernelyg dideli
Ir dar, pabaigai, - jeigu nieko nebuciau skaiciusi SM forume, kituose UK forumuose (siek tiek), jeigu nebuciau skaiciusi visos medziagos pateikiamos ju svetaineje, nebuciau supratusi is viso apie ka jis kalba. Nes net ir dabar negaliu aiskiai atsiminti ir persakyti visko, ka jis susake apie imuninius tyrimus. Tai buvo padaryta labai glaustai ir labai greitai.
O dabar, lauksiu rezultatu ir tikesiuosi, kad vis tik jis bus musu gydytojas, padejes mums pastoti